Mene su u posljednja dva dana pritisli poprilični problemi. Odjednom. Najprije sam dobila menstruaciju, kada je Ivan navršio 3 mjeseca. Tako se dogodilo i nakon prvog poroda, s time što sam tada prestala dojiti - počela s nadohranom i mlijeka je bilo sve manje (ja sam si tumačila da je to zbog menge).
Ovog puta od sveg srca želim nastaviti dojenje, ali je mlijeka sve manje i ovaj put iako Ivana još uvijek isključivo dojim. Dojimo svaka 2 sata a nekad i češće - danju i noću. - jer on tako traži. LD više ne osjećam, dojke se sporije pune, imam osjećaj da više nije dovoljno niti 4 sata za jednu dojku da se napuni. Prije sam se pridržavala pravila jedna dojka unutar 3-4 sata, što je uz naš ritam hranjenja značilo dva puta uzastopno na jednu dojku. Zadnjih par dana mi je to nemoguće sprovoditi zato jer je prva dojka dva sata nakon hranjenja još uvijek potpuno prazna, a u drugoj je jedva nešto malo. Ivan to isisa za manje od pet minuta, onda vuče na prazno, a mene jako pecka. Zašto se je situacija tako naglo promijenila da od punih, mliječnih dojki imam dvije obješenje pljoskice?
Imate li kakav savjet?