piški redovito, a i kaki isto. Svaki put kad ga presvučem ima mokru pelenu. Dakle nekih 6-7 puta dnevno. Kaka svaki dan, kad jede puno i po 4-5 puta.Morwen prvotno napisa
Da se najeo i stajao zadovoljan, zaspao, družio se s nama i takve stvari. Danas je cijeli dan gladan: od 11 sati traži jesti a nema što. Stavim ga na cicu, povuče par puta uz gutanje a onda odustane, zakunja ili vuče ali onako više grickajući. Zapravo, sad sam isprobavala njegovo sisanje i čini mi se da je lijen. Dam mu cicu, on počne vuči i čujem da guta, a onda nastavi vuči manjim intenzitetom i prestane gutati i na kraju zakunja. Odmaknem ga od cice, pustim da se malo razljuti, vratim ga i opet cica uz gutanje pa zaspe. Znači li to da on ne vuče dovoljno ili da nemam mlijeka? Jer kad idem istisnuti ni meni baš ne izlazi pa sam bila uvjerena da je do mene. Jer u biti njemu kad prestane LD, on odmah zaspe. KAd ga pokušam maknuti pokazuje interes za jelom i dalje i onda bi ga ja stavljala na drugu cicu jer sam mislila da je ovu ispraznio. A u biti je on ne bi ispraznio nego ne bi htio jače vući. Je li to dobra interpretacija? I ako je do njegovog sisanja što ću napraviti da bolje siše?Morwen prvotno napisa
Sad mi se sve više čini da ne isprazni dovoljno nego da stane jer mu se ne da vući.Morwen prvotno napisa
On povuče na početku, upali se LD i on jako brzo guta i jedva stiže doći do daha. Kad LD stane, on zaspe i manje- više nastavi samo grickati cicu. Nikad nije sisao gutljaj- pauza...Morwen prvotno napisa
Ma on ni ne plače kako teba.Morwen prvotno napisa
Ni to mu se ne da.
Ali evo sad već i urla. Mislim da je jako gladan.
1) A što kad je jako gladan kao sad? danas je gladan više od pola danaMorwen prvotno napisa
3) Ovih zadnjih sedam dana mi ništa ne izlazi ni uz pomoć kompresija.
4) ok
5) On je već bio dobio neki ritam jedenja: ponoć, pet, osam, 11, 14/15, 18, 23/ponoć, dakle nekih sest obroka dnevno. Najviše jede po danu, tj ujutro a najmanje po noći i navečer. Znači da se tada ja izdajam iako on spava? A ja bila cijela sretna da spava dosta po noći...![]()

Odgovori s citatom