Planiramo Katji kupiti mali tobogan za dvorište, nisam već neko vrijeme pohodila shopping centre u Zagrebu, jel ga je netko možda negdje vidio (eto ja linijom manjeg otpora...)?
Planiramo Katji kupiti mali tobogan za dvorište, nisam već neko vrijeme pohodila shopping centre u Zagrebu, jel ga je netko možda negdje vidio (eto ja linijom manjeg otpora...)?
Upravo sam ga naručila preko Neckermannovog kataloga=230 kn
Meni se čini da su najpovoljniji u Mercatoneu. Ima ih više vrsta, najmanji već od 180 kuna. Na izlazu su nakon blagajni.
imamo ga od studenog.Anka prvotno napisa
maloj prava uživancija....
:D
Joj, dobro ste me sjetili, gledala sam i ja taj u Neckermannu, i to mi je super opcija ak ne nađem ništa drugo.
Toni, Mercatone kažeš??? :D :D
Pazi kad kupujes tobogan da bude sto sigurniji i robusniji, oni iz mercatonea su jako klimavi (probali smo onaj koji kosta 129 kn) ali mi se cinio opasan.
Mi ti prodajemo malo koristen tobogan za dvoriste(Little tikes), vrlo je kvalitetan, moze se napuniti vodom ili pjeskom da bude cvrst i sigurniji.
Prodajemo ga za 200 kn,
http://s101.photobucket.com/albums/m..._tobogan_1.jpg
http://s101.photobucket.com/albums/m..._tobogan_2.jpg
faith ako nije prodan već, ja bih ga uzela.
javi.
Eh, Sirena, izgleda da si bila brža...
Faith, ako se Sirena predomisli javi se. Tobogan je prekrasan i čini mi se kompaktan.
Bila ja danas u Mercatoneu i moram reći da mi se baš niti jedan nije svidio.
Lepoglavec tobogani:
http://www.lepoglavec.hr/stakloplast...akumiranje.htm
to si našla surfajući netom ili imaš kakvih iskustava s njima?TinnaZ prvotno napisa
mene je sad baš zainteresirao samo taj, na fotki pokazan dio tobogana, bez postolja.
sve si ga nekako zamišljam da ga stavim na moru, uz stepenice za silazak u dvorište pa kad se vraćamo s plaže mi svi stepenicama, a Rok fijuuuu toboganom dolje 8)
imala sam kontakte s njima telefonom, pošalješ im upit mailom i pošalju ti katalog ako treba ili samo cijene, mislim da su od 700kn do 1500kn ali nemoj me držati za riječ.
mi imamo ovaj tobogan
kupili smo ga u tintilinica, malo je skuplji, ali je stabilan i nama se pokazao odlican.
Lara26, koliko ste ga platili ako mogu pitati?
Mi smo prosle godine kupili u Baby Media Shopu za mislim cca. 300+ kn. Super je, cvrst, kvalitetan. Samo je brzo postao premali. Nije joj vise zanimljiv. Ima samo 3 stepenice i mozda cca. 1,2m za spustanje. Ona hoce puno duzu zabavu. Tako de je mozda bolje kupit veci, pa prvo vrijeme bolje paziti, jer je dugorocnije bolja investicija.
...i mi smo u potrazi za toboganom...gledala čini mi se u Quelleu ali mi se čini premalen...imate još koji link na neke malo veće tobogane...?...kuma () mi je imala od Smobya jedan puno veći nego taj u Quelleu i baš bi mi pasao takav-ima li gdje igračke od Smobya u Puli/Rijeci za kupiti?...također možda imaju i ljuljačke?..iako će se MM najvjerojatnije dati u izradu ljuljačke... 8)
Ovaj ti je premalen? :?LeeLoo prvotno napisa
tobogan
..he he,tog sam propustila..hi hi.pa..taj je OK!Drimm prvotno napisa
..al' cijeneeee
Je, cijena je :/ , ali mi se čini baš kao oni u parku.
Inače, ne znam kako se kreću cijene, ali možeš u google ili negdje upisati oprema za dječje vrtiće ili oprema za parkove pa ti izbaci neke proizvođače baš te "profi" opreme. Probaj, možda nađeš jeftinije. I ako nađeš podijeli s nama. :D
Ovaj ti je premalen? :?
tobogan[/quote]
Kupili smo ovaj tobogan. Jako je skup, 1700 kn, sa dostavom 1800, ali cijela familija je sudjelovala u troškovima pa smo riskirali. Stigao je u petak prije pet dana, sastavili smo ga i postavili u vrt. Meni se jako sviđa, a djeca su uživlala![]()
Nisam samo siguran kako se održava jedan tobogan?Jel se to samo prebriše krpom nakon kiše ili kaj?
Nisam dobro quotala u gornjem postu...Drimm prvotno napisa
U Pevcu imaju tobogane za dvorište i ljuljačke i klackalice.
Podižem malo ovaj topic, jer me zanima da li je netko u skorije vrijeme (posljednjih dana) možda vidio negdje po Zagrebu za kupiti onaj mali plastični tobogan za cca 200-300 kuna. Obećali smo ga za poklon jednom malom dečkiću, a ja ga sad više nigdje ne mogu naći. Treba mi hitno, moram kupiti do petka.
Hvala![]()
Mi imamo tobogan. :D Konačno više ne moramo kampirati po parkovima. Jedan čovjek nam izradio pravi, veliki, 3m. Mislim daje od poliestera ili nečega tako. i zimi može biti vani. Sad moramo samo napraviti postolje. Zasad je prislonjem na brdo i malci užiiiivaju!
Koštao je podosta (800kn bez postolja), ali je mnogo kvalitetniji od gotovih u trgovačkim centrima, ne mora ga se sklanjati od vremenskih uvjeta.
Ja sam vidjela u nami na trgu, u mercatoneu i u metrou. Probaj u nekom od tih...Leina mama prvotno napisa
Ima u Neckermannu po 100 i nešto kunića , sad na ljetnoj rasprodaji
ali njoj treba do petka.dalmatinka prvotno napisa
Al bar si mene podsjetila da virnem što imaju na rasprodaji. Ja sam u njih ovo proljeće kupila tobogan za 170 kn (zajedno s poštarinom)
Mi smo uzeli svoj u Mercatoru za cca 200 kn.
cijene www.lepoglavec.hr :
- 2,4m = 1130kn -10%
- 3,20m = 1610kn -10%
- 4,5m = 2280kn -10%
- spiralni = 4000kn -10%
mi imamo svoj od 2,4 m :D danas MM išao po njega
A jel to tobogan kao na slici - samo plastika ili dobiš i lojtre??
s lojtrama u Panexu 5000kn, bez lojtri u Lepoglavcu 1000kn - otprilike iste visine, ovaj je 2,40m ovaj prvi oko 3m.
Molim preporuku ili iskustva s toboganom iz Neckermanova kataloga - onim najmanjim za cca 230 kn. Vidjela sam te najmanje tobogane u Mercatoneu, no malička se na njega išla penjati pa se poskliznula i skoro pala na leđa obzirom da su prilično zaobljene lojtrice i nisu baš neke ručke koje bi dijete moglo čvrsto obuhvatiti. Ima li ih možda u Metrou ili Bauhausu, obzirom da sam drugdje uglavnom gledala.
Kada sam bila i Zg, vidjela sam jedan slatki u Ipercoopu u Kings crossu, bio je nekih 150 kn.sarica2 prvotno napisa
Imaju ga u kauflandu ali onaj malo veći i nisam gledala cjenu. Ali mislim da nije preskupo jer oni imaju ok cjene za razliku od TL.
Podižem!
Dakle, naručila sam prije DVA mjeseca u neckermannu. Danas sam zvala da pitam što je s tom narudžbom i onako lijepo preko telefona mi odgovorili da "trenutno nije dobavljivo". A kad će biti - ne znaju.
Uglavnom, badava sam naručila na vrijeme - tako sam bar mislila - da dođe do Božića.
Zvala sam i u Quelle da pitam imaju li na zalihi, ali ne znaju, jer naručuju iz inozemstva pa tek onda kad pošalju narudžbu znaju mogu li ili ne dobiti.![]()
Upomoć!
Tinna_Z, nemoj mi samo opet reći - Lepoglavec, jer ja taj tobogan moram moći instalirati u dječjoj sobi; mora imati i popratne "lojtre" i biti što manji.![]()
možeš kod njih kupiti i manji sa lojtrama (mislim)
samo za sobu je bolje onda sa plastičnim lojtrama.
naš je po zimi u podrumu i tamo se igraju sa toboganom![]()
I ja tražim manji tobogan, za sobu. Onaj veliki imamo i vani je u dvorištu, ali je Lana (16 mj) sad postala luda za ovakvim malim toboganom i ludo se zababvlja, jer se može sama popeti i spuštati
Dakle? Mercatone ili...?
Imamo ovaj: Tobogan
Kupljen za 99,99 u uradi sam :D
E, takav bi nam trebao. Tnx. Koliko košta?
i mi imamo takvu majuIrena001 prvotno napisa
![]()
branka1 prvotno napisa
Vidim
Prije koji mjesec- ali vjerovatno ih ima još![]()
Mi smo kupili u Sl. Brodu
Mi bi to! Sutra ću zvati i pitati jel ih još imaju. To tvoji ne prebace? Jel u ovo godišnje doba moguće pronaći ljuljačke u Pevecu i takvim dućanima?
Mi smo prije nekih 2 mjeseca kupili u Mercatoneu, na sniženju za 250 kunića, firma "grandsoleil" model "splash" imali su i neki od 150, ali nema ručke i ovaj naš mi se činio robusniji i stabilniji, isto ga imamo u DB 8)
Nama je naš ok.
Naša cura zna da nesmije skakat po njemu i to super funkcionira i stalno je u dnevnom.
Zna se na njeha naslonit i gledat crtiće. Totalni je multi tasking![]()
irena001 baš vidim da je takav tobogan kao vaš, samo žuto-crveni 150 kunau mercatoneu.
Mi smo posebno insistirali na čvršćem modelu, ovaj ima nosivost 60 kila, jer je naše starije dijete ipak malo teže ot tvog starijeg![]()