Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: PP Pliko P3

Datum pristupanja
    Sep 2007
    Iza sedam mora,iza sedam gora,preko brda i planina...Na porodiljnom i doma...

Početno PP Pliko P3

Cure kako ste zAdovoljne sa svojim Pliko P3 kolicima?Koliko ih vremenski koristite i jesu li vas ikada razočarala?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo ih koristili 2,5 god, - od pocetka pa sve dok se htio vozit u kolicima. Stvarno sam zadovoljna i jos su za koristenje, nista se s njih nije strgalo a nismo imali nikakva druga "prevozna sredstva" (mala kisobran kolica i sl.). Uz to, relativno su lagana, mogu se sklopit u formu kisobrana pa u autu ne zauzimaju puno mjesta...Sve u svemu, sad su spremljena i cekaju novog korisnika.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Naša su bila ovakva, samo narancasto-bez kombinacija (doduse, model od prije 3 g. - ova mi izgledaju malo "modernija" ali općenito to su ta kolica)
    http://www.pegperego.com/page.php?si...000000144&cl=N
    Ne znam da li mislimo na isto...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I mi imamo PP3 i jako smo zadovoljni sa svime od nosiljke (ono kad beba lezi) pa sve do kolica jedina im je mana sto malo skripe ali nis strasno moju seku to nervira ali mene ne - mozda da se podmazu ne bi!? - nemam pojma ni ne opterecujem se a ni ne primjecujem to jer je to tako tiho i stvarno nije strasno - da kupujem opet bi ih kupila! Moja seka ne bi vise kupila nikad - kaze da su joj ocajna pa ih je zamjenila sa nekom trikolicom od chicca sa amortizerima i kocnicama i ne znam ni ja cime a ta su joj pak velika za auto ako idu sa nekim (ona ima terenca pa su njoj za njen o.k.) - e sad bi se zapitala...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam jako zadovoljna. Mi nismo kupili onu košaru jer smo je dosta nosili u marami a nije baš puno volela da se vozi kad je bila baš mala. Od kad sedi obožavamo ih i ona i ja. Imam nekih 10-tak stepenika da ih spustim i popnem, nije mi problem uopšte, lagana su za upravljanje, a meni i najlepša od svih 3u1 kolica. Stanu i u najmanji lift. Stanu i u gepek od Tipa iako imamo plinsku bocu u njemu. Pre neki dan sam ih rasklapala i prala - fenomenalno se sve opralo (a moje dete jede u kolicima )
    Ja sigurno neću kupovati kišobran kolica jer sam ovima prezadovoljna, nisam ih još izguštala i mislim da neću skoro.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi smo naivno bili kupili ta kisobran kolica jer smo se ponadali da u fazi ne kolica da ce se voziti u njima jer su mu bila lijepa i uvijek je u sparu isao sjesti u njih! Zali boze novaca tih 200 kn jer nije htio ni njih pa nam sad stoje...
    Mislim da je PP3 bio naj bolji poklon koji smo dobili jer je su stvarno o.k. i sto vissnja kaze super se peru i nisu potreban druga uz njih!
    Mi zivimo na cetvrtom katu (bez lifta) ali nije mi bilo teko ga nositi u njima pogotovo kad je bio mali...sad je to naravno kako raste sve teze ali idemo pola po pola kata polako pjeske oboje pa me on saceka na polovici i tako se dovucemo - naj gora mi je ona varijanta kada on spava pa moram nositi i njega i kolica ili kad ne zeli hodati pos tepenicama pa moram nositi njega i kolica... onda se ubijem...i dusu ispustim...
    Ali inace kolica bi ocjenila sa cistom peticom!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo prezadovoljni navedenim kolicima - lako se njima upravlja, nisu teška za nošenje, praktična, košaru smo maksimalno koristili i za spavanje i za šetnje (zimska beba). Jedina zamjerka je vrlo loša AS koja dolazi s njima u paketu, ali o njoj se već dosta pisalo tu na forumu...

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

20 mjeseci u punom pogonu i još su kao nova...iznimno sam zadovoljna i da opet kupujem odabrala bih ista...
    jedino sam malo gunđala za sjedalicu (primo viaggio) jer se klinci jako znoje u njoj...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa
    jedino sam malo gunđala za sjedalicu (primo viaggio) jer se klinci jako znoje u njoj...
    Ja sam mislila da u svima! :?
    Mi smo stavljali dole rucnik debeli pamucni za plazu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi nismo kupili njihovu autosjedalicu, nije nužno (bar se prije 3 g. moglo odvojeno kupit), zapravo od svega ponuđenog uz ta kolica nismo kupili ništa osim samih kolica (ni košaru, ni AS, ni torbu...).
    I još da dodam, da opet biram, opet bi njih kupila, ali neće trebat jer ako bude prinove, ova stara, vožena 2,5 g. još su sasvim OK

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •