Dakle ovako, danas prvi put sam stavila platnene pelene. Ne znam točno što sam očekivala, ali sam malo zbunjena učinkom. Dakle, prvo mib fitted 2 i pol sata - skroz mokre. Onda rodina pusa 2 i pol sata potpuno mokre. Čak je kroz zaštitne malo bilo vlažno oko nogica. E sad ja sam očekivala da će možda ipak ostati pelene s vanjske strane suhe. Bar malo :/ Zašto je i kroz nogavicu zaštitnih prošlo??? Čini mi se ko da onda baš i nije nešto pametno 2 i pol sata držati bebu na potpuno mokrom :/ Pa da su bar iznutra malo suše.... I onda joj se još onako urezao trag - na leđima i oko nogica. Pliz uvjerite me da ih i dalje koristim. Sada ima na sebi pusu + uložak pa ćemo vidjeti. Prije nisam stavila uložak.
Inače prvi dojam mi je bio predivno - zamislila sam sebe kako nakon nekih najlonskih gaćica ulazim u fine pamučne i kako je -Niki sad to sigurno fenomenalan osjećaj.
A kako po noći??? Mi spavamo 12 sati, pampersica to izdrži, ova sigurno neće. Još jednom -uvjerite me da ih i dalje koristim. :?