-
-
plociama, sorry na greskama ima ih jos par
-
plocicama.
sada idem da se stidim zbog svih greski u pisanju..
vidi se da sam ljuta.
-
Čitam i čitam al nikako da skužim, aj ti lijepo sve ponovi pa ću ja pitati majstora - MM
-
ak sam ja dobro shvatila, ti bi htjela da ti on ispod kade stavi pločice :?
to se ne radi.
-
Pa ne znam. Ja ispod kade imam pločice,
a i moji roditelji u obje kupaonice.
Radi se o kutnim polukružnim tuš kadama.
-
Kod nas je ovako: kupaona1 - trokutasta kada na nožicama s pločicama ispod, kupaona2 - uzidana normalna ravna kada bez pločica ispod. Ne znam jesam li sad zakomplicirala, ali eto ...
-
hvala na odgovorima!
sigurna sam bila da po pravilu idu plocice. raspitala sam se danas i definitivno se stavlja na plocice.
hvala i izvinite na zbrci.
-
Slušaj struku. Mene.
Naravno da si u pravu. U kupaonu se postave pločice, a onda se montira kada sa oblogom. Definitivno. Sigurno.
A ti majstoru reci da ti plačaš njega da napravi kako ti kažeš.
-
Mislim da te dobro savjetovao da staviš oblogu na polukružnu kadu, a ne da je uzidavaš. Nije ni toliko problem postavljanja pločica na polukružnu kadu, nego u slučaju većeg kvara, moraš onda razbiti te pločice, a ovako s e samo obloga skinei kasnije ponovno vrati.
-
-
Evo ja se bavim prodajom istih i potvrđujem ovo što su ostali rekli. Kada s oblogom montira se na noge koje se kupuju uz kadu. Kada se montira na već postavljene ploćice.
Kod pravilne montaže i fiksiranja kade na njene noge, kada je čvrsta, sigurna i nema drugih problema.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma