Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Disfazija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala stay_cat na preporuci. Zanima me gdje bih o tome mogla više saznati. Leonov sluh je stvarno uredan, a čekamo pregled za magnetno snimanje glave, to sam uspijela dobiti od neuropedijatra, jer mu je EEG uredan.
    U Suvagu smo obavili kompletan pregled i dobili mišljenje tima da mu se poveća tretman u Slava Raškaj U Rijeci ( 2 puta tjedno - 45 min individulno s logopedom, 3 sata sa grupnim refabilitatorom ) ili razmisli o mogućnosti uključivanja u njihov vrtić. S obzirom da mi u Slava Raškaj ne mogu povećati tretman mislim da ću otići u Zg.
    Ima li tko kakvog iskustva s vrtićem u Suvagu?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sa vrtićem ne toliko (moj stariji je kuhan i pečen u Suvagu, ali nije išao u njihov vrtić, nego samo na terapije kod njihovog logopeda) ali općenito o ustanovi sve najbolje. Čula sam puno dobrih stvari, ali nemam direktnog iskustva. Bilo je još topica o Suvagovom vrtiću na Rodi, ali ne mogu naći link... Možda netko drugi uskoči.

Mislim da je takav specijalizirani vrtić odlično rješenje jer dijete s disfazijom treba kontinuiranu stimulaciju koju je teško osigurati ako ide samo na terapiju 2xtjedno.

Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •