Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567
Pokazuje rezultate 301 do 316 od 316

Tema: parni valjak kaži kako dalje

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vaclav vas do neba
    suze samo idu..... ne znam što napisati......tako me strah da ću i ja jednog dana morati ovo prolaziti.....uhh........preživite ovo to je što vam u ovom trenutku od srca želim i mogu napisati.......jer opet počinjem plakati

vas do neba

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vaclave, ja sam silno ponosna na vas dvoje, na vasu snagu i odluku da pocnete docekivati neki drugi, drugaciji a mozda i ljepsi zivot.
    Cini mi se da si bio na pravom tragu - sreca je i u trazenju srece, a sreca se nadje i tamo gdje se ne sjetimo traziti.

Kako vele, tek kad nesto das, otvoris prostor da primis - zelim vam da se jednog jutra, vrlo, vrlo skorog jutra, probudite nasmijeseni, a da vec sljedeceg dana zaspite veseli - jer, zivot je lijep, zivot je upravo onakav kakav treba biti. Zivot vam je pokazao da ste snazni i svako za sebe i zajedno, da mozete prezivjeti mnogo i opet ne zaboraviti disati.

Doci ce dan pa ce jesen biti lijepa, zima romanticna, a proljece zaljubljivo, pa cete se prisjetiti da ste poceli kao dvoje i znati da ste sretni sto nastavljate kao dvoje - dvoje koje se voli, uprkos i unatoc.

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

....ne znam šta drugo reći

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vaclav prvotno napisa

Zlato malo nerođeno

Ja bih tebi oprostio i razbijene bubnjeve i potezanje Mucka za rep i vjenčanja u čudnim godinama i posuđivanje motora na užas tvoje majke i sve bih ti oprostio,pa te molim da ti nama oprostiš što se nećemo nikada upoznati.Nije bilo suđeno,ali znaj da će u katedrali našeg srca uvijek za tebe gorjeti jedna svijeća.

Samo se nadam da će kremen zaborava otupiti oštricu bola i da će vrijeme istkati finu
    paučinu koja će zauvijek prekriti sva naša nadanja da bi te mogli jednom sresti.

I za kraj:

«Kucnuo je čas da odem,ja ću ¨umrijeti¨ a Vi živjeti.Kome će od nas biti bolje,nije jasno nikom osim Bogu.»
    Ja ne mogu zaplakati lako, a sada plačem

Jako mi je žao što vaš MPO put završava prije očekivanog cilja, žao mi je što svu ovu ljubav koja pršti iz tvojih postova neće osjetiti onaj kome je namjenjena.

Molim Boga za čudo, molim Te Bože učini ih roditeljima, molim Te!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajoj Vaclave baš mi je žao da ste odustali od svog sna, nadam se da ćete ipak pronaći utjehu bar jedno u drugom

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

_luna_ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dragi Vaclave,nikada ne treba odustajati.
    Na dan kada ste otisli iz Praga mi smo po nasu bebicu dosli.
    To je bio drugi pokusaj u Pronatalu.
    Sledece godine slavicemo 15 godina braka ali sa bebom u kuci.
    Odmorite malo ali ne odustajte.

Moram da primetim da supruga ima TSH nesto ispod 4,
    to bi mogao biti veliki problem za zacece.

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa
    Citiraj vaclav prvotno napisa

Zlato malo nerođeno

Ja bih tebi oprostio i razbijene bubnjeve i potezanje Mucka za rep i vjenčanja u čudnim godinama i posuđivanje motora na užas tvoje majke i sve bih ti oprostio,pa te molim da ti nama oprostiš što se nećemo nikada upoznati.Nije bilo suđeno,ali znaj da će u katedrali našeg srca uvijek za tebe gorjeti jedna svijeća.

Samo se nadam da će kremen zaborava otupiti oštricu bola i da će vrijeme istkati finu
    paučinu koja će zauvijek prekriti sva naša nadanja da bi te mogli jednom sresti.
    Ja tek sda ovo čitam
    Žao mi je što se niste dobili svoju borbu.Ali iskreno se nadam da će vam se desiti čudo,na ovaj ili onaj način,molim Boga za to...

I za kraj:

«Kucnuo je čas da odem,ja ću ¨umrijeti¨ a Vi živjeti.Kome će od nas biti bolje,nije jasno nikom osim Bogu.»

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tek sada ovo čitam i
    neka vam dragi Bog da snagu za dalje i da vas iznenadi sa jednim malim čudom.

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj wewa prvotno napisa
    Vaclave, ja sam silno ponosna na vas dvoje, na vasu snagu i odluku da pocnete docekivati neki drugi, drugaciji a mozda i ljepsi zivot.
    Cini mi se da si bio na pravom tragu - sreca je i u trazenju srece, a sreca se nadje i tamo gdje se ne sjetimo traziti.

Kako vele, tek kad nesto das, otvoris prostor da primis - zelim vam da se jednog jutra, vrlo, vrlo skorog jutra, probudite nasmijeseni, a da vec sljedeceg dana zaspite veseli - jer, zivot je lijep, zivot je upravo onakav kakav treba biti. Zivot vam je pokazao da ste snazni i svako za sebe i zajedno, da mozete prezivjeti mnogo i opet ne zaboraviti disati.

Doci ce dan pa ce jesen biti lijepa, zima romanticna, a proljece zaljubljivo, pa cete se prisjetiti da ste poceli kao dvoje i znati da ste sretni sto nastavljate kao dvoje - dvoje koje se voli, uprkos i unatoc.
    Jako lijepo napisano,Wewa

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •