Vaclavvas do neba
![]()
suze samo idu..... ne znam što napisati......tako me strah da ću i ja jednog dana morati ovo prolaziti.....uhh........preživite ovo to je što vam u ovom trenutku od srca želim i mogu napisati.......jer opet počinjem plakati
vas do neba
!
Vaclave, ja sam silno ponosna na vas dvoje, na vasu snagu i odluku da pocnete docekivati neki drugi, drugaciji a mozda i ljepsi zivot.
Cini mi se da si bio na pravom tragu - sreca je i u trazenju srece, a sreca se nadje i tamo gdje se ne sjetimo traziti.
Kako vele, tek kad nesto das, otvoris prostor da primis - zelim vam da se jednog jutra, vrlo, vrlo skorog jutra, probudite nasmijeseni, a da vec sljedeceg dana zaspite veseli - jer, zivot je lijep, zivot je upravo onakav kakav treba biti. Zivot vam je pokazao da ste snazni i svako za sebe i zajedno, da mozete prezivjeti mnogo i opet ne zaboraviti disati.
Doci ce dan pa ce jesen biti lijepa, zima romanticna, a proljece zaljubljivo, pa cete se prisjetiti da ste poceli kao dvoje i znati da ste sretni sto nastavljate kao dvoje - dvoje koje se voli, uprkos i unatoc.
Ja ne mogu zaplakati lako, a sada plačemvaclav prvotno napisa
![]()
Jako mi je žao što vaš MPO put završava prije očekivanog cilja, žao mi je što svu ovu ljubav koja pršti iz tvojih postova neće osjetiti onaj kome je namjenjena.
Molim Boga za čudo, molim Te Bože učini ih roditeljima, molim Te!
Ajoj Vaclave baš mi je žao da ste odustali od svog sna, nadam se da ćete ipak pronaći utjehu bar jedno u drugom![]()
Dragi Vaclave,nikada ne treba odustajati.
Na dan kada ste otisli iz Praga mi smo po nasu bebicu dosli.
To je bio drugi pokusaj u Pronatalu.
Sledece godine slavicemo 15 godina braka ali sa bebom u kuci.
Odmorite malo ali ne odustajte.
Moram da primetim da supruga ima TSH nesto ispod 4,
to bi mogao biti veliki problem za zacece.
Tek sada ovo čitam i![]()
![]()
![]()
neka vam dragi Bog da snagu za dalje i da vas iznenadi sa jednim malim čudom.
Jako lijepo napisano,Wewawewa prvotno napisa
![]()