Štovane,

Hvala Vam na Vašim sugestijama i na Vašim dobrim željama.
Poslije ove naše prepiske mislim da su se stvari kod nas iskristalizirale.
U petak idemo kod Dr.Duića,a u svibnju idemo opet u Mb. na dogovor za možebitni postupak.
FSH kod M.S. je u veljači iznosio 10.03 što bi trebalo ulaziti u referentnu vrijednost.Dr. V. je rekao da je malo povišen ali da možemo pokušati ići u postupak.U veljači smo bili na IVF klinici u pokušaju ICSI -a(dobili 2 J.S. sa 26 merionala
sa obe napravljen E.T. treći dan 1.petero 1.šestero stanična za koje je biolog rekao da su "dosta dobre",)a za spermogram je pisalo: 0.1 mil. u mil.- kinetika 2.
Papir na kojem su stajale pretrage koje su tražili u Beču sam ja naravno izgubio ,ali to u ovom trenutku nije bitno jer je Beč predalek i preskup.
Radi se o klinici koju navodite.Na jednom od inih postupaka upoznali smo ženu koja je bila 3 puta u jednoj austrijskoj klinici ( ne znam da li toj) i nije bila oduševljena sa njihovim pristupom.Sve je to divno krasno ,profesionalno ali bez duše kazala je ona.Nju je oduševio V.V. sa velikom gužvom i manjkom prostora i odnosom sestara i Dr. prema pacijentima.Kao jedna velika happy family.Do blastociste nismo nikad došli ,jer u prvo vrijeme se to nije radilo, a kasnije nije bilo dovoljanog broj kvalitetnih embrija.( zbog lošeg spermograma a zadnje vrijeme i zbog malog broja J.S.)U principu mislim da je uvijek rađen transfer 3..4.dan sa 2-3 embrija.Ako organizam odbacuje embrij oplođen sa vlastitom J.S. kao strano tijelo,što bi onda napravio sa embrijem oplođenim sa tuđom J.S.?Možda griješim,priznajem da nisam upućen baš najbolje.Postoji li opcija terapije sa supresivima da organizam ne odbaci embrij kao strano tijelo?Prag nije još u igri a što se tiče posvojenja mislim da smo malo prestari s tim da sam ja u principu za,s tim da bude žensko dijete od jedno 350 mjeseci.Glupa fora ali nisam mogao odoljeti.Naravno bez uvrede za bilo koga.
Ako bude nekih pitanja bit ću slobodan ponovno zatražiti Vašu pomoć.
Isto vrijedi naravno i za Vas.Zahvaljujem.

Sa štovanjem