Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Zaso Nijemci nece Nivea baby?!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Zaso Nijemci nece Nivea baby?!

Ako odete na stranicu www.nivea.com i odaberte drzavu Germany (koja je "domovina" Nivee) i kad vam se otvori naslovna stranica kliknete na Produkte necete naci Nivea baby. Ako ponovite to isto s United Kingdom ili nekom od skandinavskih zemalja ili Canadom ista stvar.
    Dok Austria, Ireland, Swizerland, Croatia, Slovenia... imaju Nivea baby?!

Da li to znaci da ovi prvi imaju jake kriterije za djecju kozmetiku, a mi ostali preslabe ili ih uopce nemamo ili ...?

Sto vi mislite?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pogledaj ameriku :?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Bas sam zbunjena.Za Njemacku znam da je imala velik izbor Niveinih bebi proizvoda.Imam ogromno povjerenje u Niveu i koristim je za njegu svoje djece.Ne znam sta bi to moglo biti.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Išla sam baš gledati. Vidim da se prodaju neki Nivea Baby proizvodi na internet shopovima u Njemačkoj, a na službenoj od Nivee imaš neke artikle za djecu, npr. pod proizvodima za sunčanje ili za tuširanje.
    Možda je taj brand u Njemačkoj prodan nekoj drugoj kompaniji :/ ?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Za suncanje sam nasla (za tusiranje ocito ne trazim dobro), ali za suncanje se zove NIVEA sun i to je za djecu (Kinder), a ne za bebe.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj K&K prvotno napisa
    Za suncanje sam nasla (za tusiranje ocito ne trazim dobro), ali za suncanje se zove NIVEA sun i to je za djecu (Kinder), a ne za bebe.
    i prema testovima potrosacke emisije "kassensturz" (utorkom oko 21h na svicarskoj tv) je jako dobra (nema nekih opasnih dodataka)...vidi link

Nivea-Hersteller Beiersdorf verzichtet seit zwei Jahren ganz auf den Einsatz des hormonaktiven Filters 4-MBC,....(Kassensturz vom 18.5.2004)

nivea-proizvodjac beiersdorf vec 2 godine odustaje od stavljanja hormonaktivirajucer filtera 4-MBC (pisano 2004)
    inace, jako cijenim ovu emisiju, jer uvijek donosi super testove o raznim proizvodima, konfrontira proizvodjace s njihovim lazima (zovne glavnog direktora u emisiju) a i pomaze ljudima koji su se nasli u nevolji (recimo ako majstor nesto pokvari i nece da popravi, ako banka il posta nece vratiti pare koje pripadaju vlasniku itd).

mamin lavić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Zašto Nijemci neće Nivea Baby?

Mama courage , ovo je izvrstan link.....bacila sam se na čitanje.....Da li je kanal na satelitskoj tv? :D [/quote]

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

bojim se da nije... ja ga nemam ovdje... emisija inace postoji vec vise od 30 godina, ako se ne varam, i stvarno pomaze ljudima kako savjetima, tako i raznoraznim akcijama i testovima. ja im potpuno vjerujem, steta sto takvo sto ne postoji kod nas (znam da ima na otvu neka blijeda kopija neke potrosacke emisije)

ne znam da li postoji repriza te emisije vikendom na 3sat-u (ne znam ima li ga na satelitu)... ja mislim da postoji...

evo ti link na casopise koji su proizasli iz te emisije...

http://www.konsuminfo.ch/ktipp.asp radi se o k-tippu,
    http://www.konsuminfo.ch/saldo.asp te saldo
    i raznoraznoi casopisi i knjige.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •