E baš taj savjet sam dobila.
Prvo sam pomislila da nisam dobro čula.
Al jesam.
Morala sam sa Dujom na plivanje, a Luku sam ostavila sa MM i svekrvom da ga čuvaju.
Kad sam se vratila pronašla sam dijete za stolom sa komadom kruha u rukama. Samo sam uzela malog, uzela mu kruh iz ruke, izvadila ono šta je otkinuo zubima i napomenula da mu se više nikakva hrana ne daje ako se mene prvo ne pita. Kruh nije za tako malo dijete. Sveki je odma uzela obrambeni stav i počela govoriti kako je on sa tim samo češkao zubiće. Jest, kažem, ali on ima zubiće i može otkinuti komad i s njim se udaviti (koji komad sam našla zaljepljen na nepcu). A uostalom kruh nije za dijete od sedam mjeseci. Ima grickalive koje su napravljene baš za tu svrhu.
Na to ona meni veli: "A čerce moja, odvikavaj od cice šta prije, imat ćeš problema"
:shock:MOLIM???
Mislila san da se šali...
Vidite ona misli da je dijete gladno, da ga nigdje neću moći ostaviti (ona bi ga trebala čuvati kad odem raditi). U biti misli da će ona imat problema. Da će biti previše vezan za mamu (a za koga drugog :? ), neće htjet jest ostalu spizu (počeli smo sa dohranom, al sve usitno za sada i pokazao se zainteresira za žlicu)
Duju sam dojila 15 mjeseci i bila bi nastavila, a iscrpljujuć posao i ostale obveze dovele su me do stravičnih 45 kg, pa sam ga morala odviknut (teška srca). E i u doktora smo išli samo na kontrole!
Ali Luku sam odlučila dojit dokle ide. Posao koji sad imam mnogo je lakši od prijašnjeg, tako da mislim da neće biti toliko teško.
Meni je bolje samo ako je tako i mom djetetu, a odvikavanjem od dojenja uzela bi mu sigurnost na koju je navikao.
I svima se zločesto smijem u facu... 8)
Dojim i dalje