Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
Meni je koma što mame koje ostavljaju male bebe bakama, djedovima, susjedama i frendicama mrtve hladne nazivaju one koje to ne rade čudnima i ekstremnima, a da ja sad napišem da je meni čudno i ekstremno ostavljati malu bebicu nekome osim mužu, onda bi se našlo nafurenih...

Ako ćemo biti tolerantni, onda molim da tolerancija ide u oba smjera.
Mislim da je velika razlika da li se beba ostavi baki ili susjedi. Teti ili frendici. Barem ja tako razmisljam. Ja mislim da sam bolje napravila kada sam H sa 3 mj ostavila na 2h kod bake i djeda (koji su cvali od ponosa, ljubavi i srece) da odem sa MM u KC i obavim shopping, nego da sam je vukla sa nama. H nisam nikada ostavila osobi koja nije znala njene potrebe i navike. Ja svoje i muzeve roditelje dozivljavam kao OBITELJ. Naravno da u svakoj obitelji ima razlicitih stavova i shvacanja oko odgoja djeteta, ali svima je jasno receno da sve dok budu postupali sa H kako im se kaze (jer sam MM i ja imamo pravo odlucivati o prehrani i drugim stvarima oko kojih se obicno lome koplja) imati ce cast pricuvati princezu unucicu cca. 2x mjesecno po 2h. Ja sam bila zadovoljna jer sam znala da je H u dobrim rukama, a bake i djedovi presretni na ukazanom povjerenju. Velika je razlika ostaviti djete s nekim tko ga cuva jer ga VOLI, a ne zato jer mu je to obaveza.