-
dojenje u trudnoći
please help....
jos dojim svoju curicu od 13mj, a trudna sam...
procitala sam da mogu slobodno dojiti , ako je sa proslom trudnocom bilo sve ok, ali kod mene to nije slucaj, jer sam trudove dobila u 28. tj. i pocela se otvarati, pa sam bila 9 tjedana u bolnici... e sad, pretpostavljam da bi s obzirom na to, bilo bolje prestati dojiti, ali bi ja htjela sto kasnije prestati, pa me zanima do kada bi mogla jos dojiti , a da ne utjece na ovu trudnoću...thanx na odgovorima
-
Iako bih bila najsretnija kad bih ti mogla mirne duše savjetovati nastavak dojenja, mislim da bi, s obzirom na prethodno iskustvo prijetećeg prijevremenog poroda, trebala prestati s dojenjem. Ima ovdje lijepi tekst, koji ti može pomoći: http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=238&Show=1492
Sigurna sam da ćete ti i tvoja djevojčica pronaći puno drugih načina za nježnost i povezanost...
Puno sreće ti želim
-
thanx na odgovoru...
eto ja bila kod pedijatrice, ona rekla nek prestanem dojit, a ginekolog rekao nek pricekam da potvrdim ovu trudnoću pa onda nek lagano prestanem, znaci jos mogu barem mj dana...juhuuuu
ali iskreno ne znam kak cu je odbit, jer ona ne zna zaspat bez cike, a i nocu se budi po 4-5 puta...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma