Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: zelim pomoci

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno zelim pomoci

ja dojim vec evo 4 mjeseca i prezadovoljna sam sto to uspjevam, jer vidim koliko je to zdravo za moju Natalie...

prije dav dana bila sam kod frendice koja se porodila prije 10 dana (carski rez)..i kaze mi da nema dovoljno mlijeka i malu mora dohranjivati adap.mlijekom...meni je bilo jako zao...htijel sam joj dati rodin sos broj, ali znam da ona ne bi nazvala...doma nema internet i o rodi zna jako malo...pa sam se ja odlucila ovim putem da ako tko ima neki savjet da napise sto bi mogla ciniti da spasi dojenje...pitala sam je da li pije dovoljno, rekla je da pije, mala je stalno na sisi...to je to...

zahvaljujem na savjetima..

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: zelim pomoci

Citiraj silvy prvotno napisa
    mala je stalno na sisi...
    e ovo je najbitnije od svega, neka je stavlja i kad treba i kad ne treba na sisu i neka polako izbacuje adaptirano, o ovome ce ti vise rec savjetnice jer ja ne zelin nesto zabrljat. i reci joj da joj triba jako puno strpljenja i da samo izdrzi ovaj period, kasnije ce joj bit super!
    tvojoj prijateljici!

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Silvy, zasto si sigurna da ta mama ne bi nazvala? Ipak joj daj broj, odluka i odgovornost je na njoj, ne na tebi. Mozes oj isprintati i neki od nasih tekstova s portala (npr. o ispravnom polozaju na dojci, o bolovima ako ih ima, tekst o relaktaciji i sl.).

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj NatasaM... prvotno napisa
    Silvy, zasto si sigurna da ta mama ne bi nazvala? Ipak joj daj broj, odluka i odgovornost je na njoj, ne na tebi. Mozes oj isprintati i neki od nasih tekstova s portala (npr. o ispravnom polozaju na dojci, o bolovima ako ih ima, tekst o relaktaciji i sl.).
    nisam sigurna ali imam takav dojam...ali ne znam zasto :?
    dati cu joj broj, u pravu si, vrijedi pokusati...

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

isprintaj joj gomilu rodinih tekstova o dojenju s portala
    pa joj daj

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovdje imaš u pdf-u rodine letke
    možeš joj i to isprintati

http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=96&Tekst2ID=278

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

bitni su i skokovi u razvoju
    tada dijete stalno traži sisu pa netko neupućen poklekne i da adapt. jer misli da je mlijeka nestalo, ali to beba samo daje signal tijelu da će mu trebati više mlijeka
    ti skokovi su 3. i 6. dan, 3. i 6. tjedan i 3. i 6. mjesec bebinog života
    samo neka stavlja na sisu i mlijeka neće nestati
    dohranjivanjem beba manje sisa i automatski daje tijelu signal da mu treba manje mlijeka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •