-
evo prvo Morwen
dojim kad ona hoće nekad svako 2 nekad svako 3 sata
nekad kratko nekad malo duže inače po noći spava s tim da joj ja tutnem siku tako da posisa 10 min i blaženo nastavi spavati do jedno 5-5,30
i onda počme okretanje,grčenje,jecanje... kad ispusti vjetar malo mira i onda iz početka
ja joj izvučem lagano bradavicu jer skužim kad samo "gricka" inače ona bi spavala sa njom (mojom bradavicom)
dajem joj samo jednu dojku svaka 3 sata inače ako je zahtjevna dam onu istu
plač nije uvijek tu ako prespava pa ogladni nastojim joj malo dati sike pa onda promjena pelene i nastavak sike (to je vrlo rijetko u ovih mjesec i pol možda 3 puta)
hlapljiva je,kako kad cmokće (znam za to pa joj nastojim dobro "uvalit bradavicu)
MGrubi to me i zainteresiralo to ublažavanje i usitnjavanje zraka samo joj zato i dajem samo mi se čini da se ona i dalje onako grči i stenje
čak je sad počela to radit poslje podoja i prije nego što zaspi uspije se umiriti samo sa cucom (nemogu joj stalno nuditi moju ciku jer se razbudi kad je prebacim u krevetić,a ovako bar odspava)
dakle "kruljenje" u želucu je i dalje, podrigne glasno i jako kao i odrastao čovijek i isto tako glasno i ispusti vjetar čak i više njih
pomoć
mokra je svaka pelena a mjenjam je svaki put prije podoja i to ohho
pokakanih bude dnevno jedna (samo što to bude zelenkasto-žuta kakica
vodena i poneki trag sluzi sad je sve bolje što se tiče boje morali smo se boriti protiv adaptiranog kojeg je prihvatila odmah u rodilištu dok sam ja bila u šok sobi)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma