Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Skidanje temperature

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Skidanje temperature

Zanima me da li dijete oslobodite viška garderobe kad ima temperaturu? Mi smo to uvijek radili ako je temperatura, npr. ostavili bi samo body i hlačice ili ako je veća temp. onda samo u body. Mislili smo da činimo dobro, i to smo pročitali u raznim knjigama (dr. J) itd. Ali nedavno dok smo bili u bolnici učinili smo to isto i sestra nam je rekla da ju ne skidamo nego obučemo jer se tako ohlade okrajine :? pa se dobije treskavica. I na naše čudo na temp. 39,5 mi smo ju obukli u piđamicu i pokrili (spavala je) i temp. je spala, dobro, uz pomoć ibuprofena. Što vi mislite o tome? Ko je tu lud? Što je onda ispravno?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Obucena je normalno: potkosulja i lagana pidjamica. Inace ima po doma trenirku, tako da je nesto laganije obucena, ali ne previse. Ja gledam po sebi: kada imam temp. meni je uvijek zima. I nije mi ugodno biti razodjevena. Tako da nastojim da joj nije vruce, ali je ne razgolicujem.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja se ponasam onako kako on zeli.
    evo pre nekoliko dana je imao temp. 39 14 sati, i sve vreme je bio potpuno go.
    kad je temperatura pala, trazio je da se obuce, obukla sam ga, trazio je da se pokrije, pokrila ga, zaspao je i sutradan je bio potpuno zdrav!

nekad mi se cini da mu je potrebno bar nesto malo da se ne pocne tresti, i onda ga ili pokrijem tetrom ili obucem gacice i potkosulju.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa
    ja se ponasam onako kako on zeli.
    i mi tako.
    nedavno joj je pocela prehlada, i drugu noc je bila skroz vruca (spavamo skupa pa odmah primijetim). ona se onako u polusnu probudila, pitala sam je li joj vruce, rekla je Da, odmah sam maknula poplun, razgolitili smo joj noge, trbuh i ledja (tako je htjela) i pomakla se na drugi dio kreveta da ne bude u blizini mog tijela, i tako zaspala. kod iduceg budjenja vise nije imala temperaturu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •