predivno! predivno! predivno!![]()
hoćemo još ovakvih priča!
predivno! predivno! predivno!![]()
hoćemo još ovakvih priča!
Ova prica daje snagu svim trudnicama...barem je meni dala.
Vec sam boravila u bolnici u Rijeci tako da imam pohvale za sestre sa 4. kata i sestru Andreu za koju se nadam da ce mi biti na porodu
prekrasna prica tata![]()
iskrene čestitke i svako dobro![]()
:D![]()
Saaaavršeno SVE! I iskustvo i percepcija jednog divnog tate..... sva sam se rastopila.
JA sam bila ta koja je rekla da primalja Barbara radi u službi Majke Prirode.![]()
Priznajem, onako malo mrvicu, sam (dobroćudno) ljubomorna što MM nije napisao ovakvu priču. Njegova (a, da, napisao ju je) više zvuči kao izvještaj se neke konferencije. Sad sam mu to i rekla i on onako (poluljubomorno) kaže: "Pa, od kud znaš, možda je čovjek književnik. Takvu priču ne pišu dipl.ing. elektrotehnike."![]()
draga Anita AZ tvoja priča mi je bila veeeeliki poticaj za Rijeku i za kadu. hvala ti![]()
![]()
Kailash - vidim da si iz Pule!! Znas li da sam prvo djete rodila u Puli?![]()
Nadam se da iskustvo nije bilo grozno.....Anita-AZ prvotno napisa
![]()
Nije. Bilo je ok. Tj... koliko sam tada mislila da je ok. Znači, bilo je sve 5 za bebu (zamračena prostorija, pup.vrpca rezana nakon što je prestala pulsirati, kupana u toploj vodici, odmah dojena, 24h rooming in)... ali za mene sve - bez medikalizacije, ali SA epiziotomijom, ležanjem na ledjima i sve to.... No, sve to u Zg nije bilo moguce.kailash prvotno napisa
Ipak, dugo mi je trebalo da se odlučim za drugi porod. :/
Idem sad pročitati tvoju priču!
![]()
ovo zvuci kao stvarno predivno iskustvo
zelim dobrodoslicu Suncici, a mami i tati cestitam od![]()
Bravo, tata na priči, a curama na svemu ostalom.
Tata zausta ima dara za opisati osjecaje,videno i dozivljeno!
Jako lijepa prica!![]()
Priznajem, već 4 godine čekam ovu priču jer nam je - izmakla. Zbog komplikacija je bilo previše riskantno putovati u Rijeku. Čestitam od srca.
Priča je prekrasna, tako topla i sa srcem.Iskrene čestitke
![]()
Divno!![]()
Čestitamo odmaloj Sunčani, Kailash i tati na prekrasnom porodu!
mama i Lovro
nemam riječi, prekokrasno, prirodno, duhovno, lijepo.
čestitam na bebi, na divnom porodu, a svima vama na tome što imate jedni druge. Koliko ljubavi, koliko pažnje![]()
Čestitke za divnu bebu i lijepu priču.![]()
A osobito veliki bacin noni,Bog joj da zdravlja![]()