Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Nočne pelene-da ili ne

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Nočne pelene-da ili ne

Ovako prije jedno mjesec dana smo se riješili dnevne pelene i to na inicijativu teta i to je sad super.
    Ali one su sad počele intistirati da maknemo i pelene za spavanje, znači po noći kad spava i po danu kad spava.
    Ali meni se to ne čini dobro jer je njegova nočna pelena toliko puna da mislim da ju maknem da bi bio ispišan od glave do pete. A nekak mi je sada hladno i bojim se prehlada.
    One mu u vrtiču ne stavljaju za popodnevno spavanje i nekad se upiša a nkad ne, ali on tamo ionako kratko spava maksimum sat i pol.
    A po noči spava 9-10h.
    Ka ko ste vi to riješili i dali bi stvarno trebala maknuti i tu nočnu pelenu?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Domy, pogledaj malo ova dva topica:

Skidanje noćne pelene sa 18 mjeseci

Odvikavanje od pelena

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja mogu reći svoje iskustvo. Također sam skinula dnevnu pelenu sa 18 mj. I ja čekala sa noćnom dok ne bude prazna, ali nikako dočekati i tamo već sa 3 godine ja ju odlučila skinuti . I bilo je svega, no brzo smo se uhodali. Dizala sam se 2 puta noću i stavljala na nonu, nekada sam stigla na vrijeme a neka da ne. No već nakon 2 tj. on je mene zvao sam.A nakon dužeg vremena je tek prestao piškiti noću.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tajana hrupacki prvotno napisa
    Ja mogu reći svoje iskustvo. Također sam skinula dnevnu pelenu sa 18 mj. I ja čekala sa noćnom dok ne bude prazna, ali nikako dočekati i tamo već sa 3 godine ja ju odlučila skinuti . I bilo je svega, no brzo smo se uhodali. Dizala sam se 2 puta noću i stavljala na nonu, nekada sam stigla na vrijeme a neka da ne. No već nakon 2 tj. on je mene zvao sam.A nakon dužeg vremena je tek prestao piškiti noću.
    Znači ti mi predlažeš da skinemo sad i nočnu. On ima dvije godine i četiri mjeseca.

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja mislim da bi trebala!ja sam mom skinula obje u isto vrijeme!bio je 20 mj. i bez problema :D
    moja kolegica se budi i malog stavlja na nonu još i danas(mali je 5 god)jer ima tvrd san i ne probudi se!ja mislim da je razlog samo to što je dugo imao noćnu pelenu i naravno naviknut je da će to ona odraditi za njega!
    mi samo do sada imali samo 3 nezgode ja super :D
    pokušaj samnjiti piće prije i za vrijeme spavanja i OBAVEZNO na nonu prije kreveta!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pokušaj samnjiti piće prije i za vrijeme spavanja i OBAVEZNO na nonu prije kreveta! [/quote]

Slažem se! Treba skinuti i pokušati. Obavezno na nonu prije, što manje tekućine prije spavanja i buđenje po noći barem 2 puta. Ubrzo ćeš uvidjeti kada mokri i znati kada ju dizati. A predpostavljam da će i sama to brzo shvatiti. Ja se isto pripremam maloj skinuti pelenu za noć. Ona je 2,4 g., ali nikako. No vrijeme je!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ispričavam se njemu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •