-
Mony,
da sam (ja i govorim samo za sebe) i jednom pomislila da postoji rizik da moje dijete bude manje zdravo ili oboljelo od konkretne bolesti zato što ga NISAM cjepila, ja bih ga cjepila bez i jedne pomisli, unatoč svemu.
No, ja ne bih mogla mirno prospavati noć znajući da je u zdravo, čisto tijelo mojeg djeteta ubrizgano nešto strano, nepoznato, neprovjereno, sumnjivo, toksično i za što zaista ne znam kako moje dijete može reagirati danas, sutra, za 10 ili 50 godina.
Ja ne bih mogla mirno spavati da sam svoju djecu cjepila, a bilo bi tisuće puta lakše učiniti to, nego ne. Upravo radi borbe sa okolinom, upravo zato što je daleko jednostavnije donijeti odluke koje teku uz masovnu rijeku, nego one koje joj se opiru. A najgore od svega bi bilo to što bi samu sebe primorala zabiti glavu u pjesak nakon tog čina, a ja ne volim zabijati glavu u pijesak.
Ne smatram da su moja djeca zaštićena "zahvaljujući" cijepljenoj djeci, čak štoviše, cjepljena djeca su "nosioci" kroničnog ublaženog oblika bolesti protiv koje su cjepljena, tako da je upravo obrnuto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma