Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: UN dijeta, 7. dio

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je voćni dan jedan od boljih. Imam domaćih jabuka i uglavnom njih jedem. Bananu nikako. Uglavnom popijem svježi povrtni sok na voćni dan i jedem sjemenke ili bademe i lješnjake prepržene. To mi smanji želju za slatkim. Jučer sam jela za večeru i ruč integralne palačinke, super su me držale i mogu prijaviti još 1/2-1kg dolje.

UH mi je bio najgori kad sam jela tjesteninu, a sad mi je super kombinacija integ palačinke ili pogača od integ brašna (pisala sam recept). Zasiti me i ukusno je.

Kakva vam je probava nakon mahunarki?

U ponedjeljak mi je prvi vodeni. Baš me zanima kako će proći. Navečer idem na masažu

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vibrice za ponedjeljak su dobrodošle

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

tessa, šaljem vibriiiiiiiceeeee za ponedjeljak, vidjet ćeš, dan će proletjeti u trenu.

tonja, probala sam te bio marelice, ali su mi preslatke. zato jedem one s placa, puno su kiselkastije.

moram reći cure da kod mene treba upisati još jednu kilu manje, pa je tako sada 6 to go.

ipak, mislim da bih možda trebala malo pauzirati jer ipak dojim. smršati četiri kile u mjesec dana uz dojenje... hm... ne zam da li je to ipak malo previše. cure, što vi mislite o tome.
    imamo onu knjigu s un receptima za održavanje kilaže, možda da pređem na nju ili na montija na neko vrijeme, pa da se onda opet vratim ovom režimu :?
    iskusne cure, koji je vaš savijet?
    cure koje dojite, što vi kažete?

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

meni je probava opčenito u komi, malo se popravilo od kada sam uvela donat ali nije najbolje. kažete mahunarke pomažu, moram probati...
    nemam sreće, nećakinja danas slavi rođendan, torte...pizze...salatice...naresci...a ja na voću .

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

meni sutra pada vodeni ali mislim da ću ga izbacit zbog dojenja :/

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

AnaDelVito, meni se Monti čini prikladniji za dojilje. Ali nisam stručna po tom pitanju. Mislim da je bitno da unosiš dovoljno kvalitetnih sastojaka radi bebe. Jedino ako bi uvela malo više hrane ili češće obroke, pa u skladu s programom. Baš sam htjela pitati da li netko ima UN2? I što preporučaju u knjizi?
    Hvala na vibricama.
    Meni je isto opet počela padati kilaža.

Što se tiče probave Donat mi je ukusan ali sam ga izbacila jer mi je pre jak. Uzela sam od Specciasola biljne tabl i one su mi zakon (1 navečer i sve ok)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

~~~~~~~~~~~
    vibriram za vodeni dan :D

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

vibramo i mi za vodeni dan ~~~~~~~
    ja ne planiram vodeni jer znam da neću držati dijetu svih 90 dana,
    voćni ok ali vodeni dan mi je malo too much..
    moja beba me treba dobre volje i nasmijanu

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i mene, u petak sam izdržala vodeni dan :D s tim da sam imala navečer goste pa sam si popila kavicu bez šećera. Ušla sam u 2 mjesec dijete, i prijavljujem 7 kg manje, znači još 5 kg bi voljela skinuti.......vidjet ću kak ću dalje skidati kilice, sigurno će biti dana kada ću stajati na vagi, ali nema veze..........idemo dalje.
    Ja za voćni dan pretežno jedem svježe vože, ujutro mandarine, ručak banane i kruške, a večera ananas, on me dosta zastiti i vrlo je ukusan nekako mi paše na vodeni dan.
    Za UH dan jedem često pastu sa umakom od rajčice, ili neko pecivo ako sam na poslu. Planiram si napraviti doma pizzu sa pelatom, ali nikak da to obavim .

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

primjećujem sporije pomake na vagi, 2kg viška od predrtudničke pa valda se sada treba malo pomučiti, kupio mi muž vježbe s renatom sopek pa ćemo danas pokušati . malo sam i varala ova 4 dana, uglavnom štapićima i milka jacobs capuccino - nisam mogla odoliti pa svaki dan jedan...sada to ostavljam za uh dan.

ja za voćni uglavnom pojedem konzervu ananasa za večeru .
    jel prakticirate hrenovke na mesni dan?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja na mesni jedem piletinu, puretinu, ribu ili posni kravlji sir.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Dakle, prijavljujem -2,5 kg, još 7,5 to go.

AnaDelVito, ako se dobro osjećaš, ne mislim da su 4 kg u mjesec dana previše, unatoč preporukama o 2-3kg mjesečno za dojilje. Nije to više isključivo dojenje.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

meni je danas uh dan i ja se opasno švercam. danas jedem sve: krafne, kolače, mafine, špagete. moram. ne mogu više. do podneva sam radije bila gladna nego jela voće.
    trebam dan-dva pauze.

tessa, što se tiče un 2. dijela, puno je slobodniji od prvog dijela. jede se u ciklusima: proteini, škrob, škrob, proteini, ugljikohidrati, vitamini... ručak i večera se razlikuju i to čak toliko da za ručak imaš proteine, a za večeru npr. polpete i salatu, ili na škrobni dan za večeru imaš meso. ujutro je samo voće, ali opće upute su znatno slobodnije. meni samo teško pada voće do ručka jer sam navikla ujutro puno jesti. tako sam i bila cijeli život mršava. do trudnoće i sedmomjesečnog ležanja, a sve popraćeno prestankom pušenja i pijenja kave.

cure, što smijem uzimati za poboljšanje probave dok dojim? tessa, mogu li ove tabletice koje ti uzimaš?

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

anadelvito, kako praviš kompot od sušenih marelica?

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

sad sam navalila s pitanjima:
    mahunarke ste spomenuli radi probave, koji dan?
    kako ih pripremate?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj AnaDelVito prvotno napisa
    cure, što smijem uzimati za poboljšanje probave dok dojim? tessa, mogu li ove tabletice koje ti uzimaš?
    Ne smiješ, jer dojiš. Mislim da se zovu Cotidierbe. To su tablete za čišćenje na biljnoj bazi, a ne za reguliranje probave. Iako su biljne, dugoročno su štetne, jer se crijeva navikavaju i još manje rade sama. Sadrže senu i krkavinu koje bi bebaču mogle izazvati grčeve.

Za reguliranje probave dobar je (nekima) Donat Mg, meni nije koristio. Meni je pomagao Fitolax prašak, on omekšava stolicu i regulira probavu, a ne izaziva čišćenje crijeva. Jedino je malo bljak za popiti.

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

fitlolax je super, meni je u trudnoći puno pomagao ali sam jedva zadržavala sadržaj u želucuc dok sam ga pila :/ .

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam opet ušla u fazu da brljam sa hranom :/

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala vam svima na vibricama Prošao mi je super dan, tako da nisam ni osjećala glad. Očito sam se dobro psihički pripremila, a vibre su definitivno pomogle! Ništa nisam koristila osim vode!

AnaDelVito, martinaP ti je dobro napisala. Tab se zovu Cotidierbe i sadrže senu, krkavinu, rabarbaru, crni sljez, aloe, kuk. škrob, gumirabiku i cimetovac. Koristi se kod opstipacije. Trudnicama, dojiljama i maloj djeci se ne preporuča jer mu je baza antrakinonski glikozid, već preporučaju Cotidierbe baby na bazi laktuloze, manitola i extrakt. bilja, koje ne stvaraju ovisnost. Ne koristim ih svaki dan, ali nakon mahunarki moram obavezno. Inače sam prije dijete imala odličnu probavu.
    Fitolax nisam probala. Čak mi i odgovara da mi se crijeva očiste.
    Obzirom da voliš puno jesti za doručak možda bi ti bio bolji Monti?
    p.s. Vito je preslatki (pogledala slikice)!

martinaP, slažem se sa svime što si napisala, jedino ne razumijem ako dijeta, konkretno un dijeta potiče mršavljenje i čišćenje organizma, zar se to ne manifestira na mlijeku koji beba papa? Možeš mi to malo objasniti, može i na pm?

nana bravo! :D

Tonja_1, mahunarke se jedu nakon proteina, na škrobni dan. Ja napravim varivo od mahuna u koje dodam mrkve, celera, može krumpira ili još bolje batat (niski GI), luka, bez zaprške. Obožavam slanutak i/ili leću. Njih napravim kao varivo ili na salatu s puuuno mladog luka (odlično mi paše uz mahunarku). Može grah, grašak. S time da je meni najčudnija probava nakon mahunarke.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probaj mahunarke dugo namakati
    namanje 18-20 sati i često im mjenjati vodu

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno i ja

Evo počinjem i ja imam 85 kg cilj 65 kg znači 20 to go

(nakon dvije trudnoće za redom i 4 godine dojenja. Diana sad ima dvije i ja mršavljanje stvaljam na vrh prioriteta.)
    Ja još nemam knjigu gdje se može kupiti?
    Jel netko smršavio 20 u jednom ciklusu?
    Kad se važete? koji dan ste počele?

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Danas mi je 21 dan i prijavljujem 5 kg manje, nadam se skinuti još barem toliko i doći na nekih 65. Ponosna sam sama na sebe jer sam se držala dijete kao pijan plota hehe. Jedini kiks je bio u nedjelju kada sam preskočila voćni dan, al dala sam si oduška. Dolazili su nam gosti i radili smo fondue za večeru pa sam odlučila biti taj dan na proteinskom. Istina da fondue nije baš dijetalan al je meso...
    Od tada evo opet na strogom režimu.
    Doduše nisam još odlučila hoću li držat vodeni dan jer ja imam jako nizak šećer i od gladi mi bude zlo. Šta vi mislite? Pogotovo vi žene zmajevi koje ste izdržale vodeni dan!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam ipak odlučila malo stati na loptu zbog dojenja. nekako me je ovo iscrpilo. kupila sam montijeve knjige pa ću probati prema njegovim uputama dok opet ne skupim snage za dalje. osim iscrplejnosti kopkaju me ti toksini u mlijeku pa ne želim riskirati. javljat ću vam kako mi ide.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Re: i ja

Citiraj pikula prvotno napisa
    Evo počinjem i ja imam 85 kg cilj 65 kg znači 20 to go

(nakon dvije trudnoće za redom i 4 godine dojenja. Diana sad ima dvije i ja mršavljanje stvaljam na vrh prioriteta.)
    Ja još nemam knjigu gdje se može kupiti?
    Jel netko smršavio 20 u jednom ciklusu?
    Kad se važete? koji dan ste počele?
    pikula, ja sam smrsala 17kg za 90 dana dijete.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I ja prijavljujem za 9 dana 3 kg.
    Cilje je -10 dakle 7 to go.

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tonja_1, evo recept za integ. palačinke: 2/3 dinkel brašna iz DMa, 1/3 integralnog Severovog brašna ili brašno 850, malo kurkume (ima u Bio&Bio, Leko) - za boju a umijesto jaja, malo soli (1/4 žličice ili malo više), malo pecivnog praška iz DMa (ovisno o količini brašna 1/4-1/2 praška), sve izmješati i onda dodati malo mineralne vode (isto ovisi o količini brašna 0,5dcl-1dcl) i ostalo dodati sojino mlijeko (ja sam kupila Alpro soja bez soli i šećera). Gustoća treba biti kao i za klasične palačinke. Ugrijem tavu, stavim ulje, kad se ugrije izlijem ulje u šalicu sastrane i pečem na tavi bez ulja (ostane toliko malo ulja da se palačinke ne lijepe). I tako za svaku.
    Ja sam ih mazala pekmezom i jela na UH za ručak i večeru, pa sam preskočila kolače.
    Najdraža fila: med i grubo sjeckani orasi, odozgora preliveno rastopljenom čokoladom (može za večeru umjesto kolača).

Bdw. vodeni dan mi je prošao super (kako sam pisala), ali ova dva dana nakon vodenog sam glaaaaadnaaaa..... tako da sam "podebljala" obroke. Zanima me šta će se dešavati.

??: možemo nekoga zadužiti da 1xtj revidira listu? i tko se prijavljuje?

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Što se vodenog dana tiče, čitala sam jedan članka o čovjeku koji je skinuo 26 kg za 90 dana i nije bio na vodenom danu, ali je zato dnevno pojačao unos vode u organizam, tako da ako se nemože zdurati taj vodeni dan bolje da se onda nejde na to.
    Ja sam izdržala, ali sam isto planirala ako mi nebude dobro ili slično da ću si nešto lagano pojesti.........eto nisam trebala :D .
    Prijavljujem još 1 kg manje, znači sveukupno 7,5 kg manje :D .

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo mogu ja revidirati listu samo recite kada, nedjeljom ili ponedjeljkom, kad se važete?!

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

ja se važem svaka 4 dana, kako vi ostali?
    ovo vrijeme me ubija, malo mi je apetit naraso ili sam već lagano u krizi, već sam mjesec dana na dijeti (2.put ). inače se osjećam odlično. danas voće sutra javim napredak, do sada 11,5kg manje :D .
    ne planiram ni ja voćni dan, malo mi je to too much, ipak trebam imati snage za bavljenje s bebačem cijeli dan.

zrinka19 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

evo i mene napokon
    budući da i ja još dojim ja sam krenula polako, odnosno ne predržavam se u potpunosti, a i malo često zagrješim sa slatkim , ono mi najviše nedostaje
    tako da sam u 2 tj skinula samo kilu, ali onda me malo uvatila par dana temperatura i sad moram prijavit 3.5 kg manje :D

:shock: nisam mogla vjerovat kad sam se vagala

uljepšala sam si dan, ali isto jedva čekam kad ću ići jesti, njam, imam pečenu ribu od ručka,njam,njam

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MBee, baš sam mislila na tebe, da bi mogla revidirati listu i ti se javiš Možeš ponedjeljkom revidirati zadnje rezultate od cijelog tjedna, a vjerojatno se ne važu svi u pon (ja se važem iza voćnih dana, jer na ostalim danima mi kilaža varira). Meni piši -5kg i 5to go. Thx!

Povećao mi se apetit -ali navečer. Dobra vijest je da mi se probava konačno regulirala i da ovaj tjedan nisam pila nikakve tab za probavu. Kako je kod vas?

Tonja_1, jesi radila integ palačinke? Ja jesam danas i sad sam ih navečer premazala Nutellom jer se zatvorio dućan sa zdravom hranom (nisam stigla kupiti Carobellu). Tak da mi je to kao da sam papala kolače

Zrinka19, dobrodošla, nije te bilo cijelu vječnost!
    Nana, i ja sam čula da se može preskočiti vodeni dan i da opet kg idu dolje. Bravo za postignutu kilažu! Tvoje mi kile daju poticaj!

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zrinka19, ovo ti moram napisati: kad vidim tvoj avatar, dok je vani toplo kao danas, dodje mi da "zapalim" na moreeeeee.......

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dogovoreno! U ponedjeljak mijenjam podatke prema zadnjim prijavljenim kilicama.

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Curke dobro jutro . Ja se važem kak se sjetim, ali ne svaki dan, to mi se neda........sutra mi je voćni dan, to mi baš ne paše jel je vikend ali što mogu budem i to zdrurala pa onda nedjelja meso hehe.
    Svima nam dobro ide vidim i baš sam sretna zbog toga . Moram priznati da nisam bila sigurna da ću zdurati ovih mjesec i tjedan dana tak dobro, i baš zato idem dalje do kraja.........već se primjećuje da sam mršavija i po robi a i ljudi oko mene kažu da se baš vidi.............
    E da, u onoj famoznoj knjizi 90 dana za svaki obrok ima i ideja za neki recept ako vam ne paše to što oni nude taj dan, i u jednom od dana doslovno piše "ne odgovara vam? Zgriješite i pođite na pizzu".

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj nana prvotno napisa
    E da, u onoj famoznoj knjizi 90 dana za svaki obrok ima i ideja za neki recept ako vam ne paše to što oni nude taj dan, i u jednom od dana doslovno piše "ne odgovara vam? Zgriješite i pođite na pizzu".
    meni je sutra proteinski i "zgriješit ću" - otići ću s MMom u Sloveniju u kineski rest - jest ću sve osim riže i deserta 8)

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Tessa hvala za recept, nisam napravila nego ću idući uh dan.

važem se svaka 4 dana po završetu ciklusa, došlo je do zastoja i stojim na rubu da odustanem...ja sam vidno smršavila, 11,5 kg je puno, vidi se iz aviona i super mi je radi toga ali sada mi već svašta fali . zadnjih 8 dana stojim, prva 4 skinula 0.2, sada 0.1kg (živjela digitalna vaga!), znam da sada samo treba ne odustati! znam da kada dolazi pred kraj, blizu željene i prirodne kilaže da ide teže ali ovo lagano baca u očaj. već mi je dosta toga što kada idemo negdje moram planirati obroke, nositi si nešto...onda kada cijeli dan šetamo po citycentru mm fino papa u onom bosanskom restaču a ja sjedim i mantram "ti to možeš..." i mislim na svoje traperice :/ .

jel vi vježbate? mislim da bi u ovoj fazi to jako pomoglo ali nekako nikako da se odvažim.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam krenula na neko razgibavanje što je veliki uspjeh jer sam mrzitelj vježbanja ...

i da... mrzim voćni dan ....

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tonja_1, nemoj odustati! to se svima dešavalo, pročitaj postove od prije. Misli na garderobu! Ja sam tek mjesec dana na dijeti i otišlo mi je 5 kg ali jedno vrijeme je stajalo, tako da sam se već zabrinula. A onda je opet krenulo dolje))) Znam da će mi ovih 5kg (koje još želim skinuti) zadati najviše muke.
    Ako te tiješi, već sam 3 x "zgriješila" i kile nisu narasle (samo se nemoj odmah dr dan vagati, nego kad prodje jedan ciklus tj. nakon voćnog dana). Problem je što mi je bilo teško slijedeći dan jesti po režimu. Osjećaj kao da nisam bila na dijeti i počinjem od početka.
    E sad, ako hoćeš, uživaj 1 dan u hrani (ali se nemoj par dana vagati) ili se "natači" vodom da umiriš glad. Nema ti druge

Ja ne vježbam, ali idem 1xtj na masažu + termo deka i blato s algama (znojenje) i trudim se svaki dan mazati se losionom za tijelo, da koža ostane elastična, obzirom da mršavim. I pijem vitamine, alge i ulje bakalara. Limun mi ne paše, ali bi bilo dobro da ga popijem ujutro.

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

čim sam oči jutros otvorila znala sam da je ovo dan d! dakle...2 sata smo šetali po bundeku, ja nahranjena s dvije naranče, mislila sam da ću zaboraviti. onda sam pojela mccountry chabbatu i pomfri, dođemo doma a sveki ispekla štrukle, i sada sam još ispekla nutella cheescake brownies i tako se prokleto dobro osjećam ! ja sam mazohist...cijelo vrijeme dijete surfam poreceptima i slažem u jedan folder stvari koje moram probati . danas sam se počastila, sutra ću laganini ipak je nedjelja, a od ponedjeljka idem ponovo . izgleda da mi je ovo baš trebalo... ali definitivno ne stajem na vagu idućih 8 dana .

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Zdravo svima,
    evo i mene medju vama! Danas mi je 3.dan 1.ciklusa. Dugo sam se spremala da pocnem sa UN dijetom i sada sam prelomila!
    Prijavljujem cilj: da smrsam 10 kg, znaci 10 to go! Ubacite i mene sutra na listu!

I odmah da se zahvalim svima koje ovde pisete jer ste mi ulile puno nade i volje!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

eto, sramotno objavljujem...

prošli sam vikend na 3 dana prekinula s režimom i trpala u sebe sve što mi je proteklih, ne znam koliko dana, padalo na pamet ... vratile se 2kg pa sam odlučila opet stati na loptu . jučer sam završila novi ciklus, jutros se vagala i opet sam na ukupno minus 4,5kg.

ali... (nažalost, ima i 'ali') - mom starom je danas rođendan pa sam uz meso u umaku od senfa i vrhnja jela i krumpir, a onda i 2-3 kolačića ...

a niš, idemo dalje k'o da ničeg nije bilo... sutra škrob ...

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

evo ja sam vas malo procitala nemam snage sve ali ja se isto prijavljujem. danas mi je cetvrti dan, vocni. evo prezvakujem suhu smokvu, nije bas zabavno.
    zadala sam si da skinem 35 kg :shock:

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Lu prvotno napisa
    evo ja sam vas malo procitala nemam snage sve ali ja se isto prijavljujem. danas mi je cetvrti dan, vocni. evo prezvakujem suhu smokvu, nije bas zabavno.
    zadala sam si da skinem 35 kg :shock:
    Lu, upravo mi je zapeo komad svježe bundeve u ustima kad sam pročitala -35kg! Svaka čast! Imaš našu punu podršku, samo znaj da to neće ići u jednom ciklusu i da će te "boliti po novčaniku" (nova garderoba).
    Dobro nam došla!

Suzi, dobrodošla! Nemoj odustati, početak je najteži!
    Za vas nove: kad vam je teško - pišite, bit će vam lakše i nemojte varati na rezultatima. Bolje iskreno priznati

Tonja_1, potpuno te razumijem... a da znaš kako sam ja jučer bila sretna... toliko da sam nam za večeru ispekla integ palačinke... Danas mi je trbuh kao balon, za razliku od surfing daske na vodeni dan.

Sutra mi je UH. Pošto nemam vremena kuhati, ponijet ću si njoke od bundeve pa ću to jesti da vidim jel to funkcionira pod UH. Na poslu mi je još slijedećih tj dana urnebes, a primjetim da mi se situacija reflektira na povećanje apetita.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

eto me na prijavak 8)
    ja zadovoljna
    jako

vec 5 dana sam stabilan na 67 kg (sto znaci da sam ukupno od 01. listopada izgubila okruglih 20 kg)

u ovom tromjesjecju cilj je i dalje pribliziti se sto vise brojci 60 (ali recimo da sam svjesna da cu 03. travnja biti oko 63-64 kg) sto me nece obeshrabriti... nakon pauze idem na jos jedan krug (ako mi doktor dozvoli, a vjerujem da hoce jer se osjecam izvrsno i krvna slika mi je savrsena)

dakle smanjite mi cilja na -7 kg (i premda znam da ga necu ostvariti; samo je 5,5 tjedana do kraja, dakle nije realan)

kao i mnogi, povremeno imam krize i priustim si kolicinski malo vise no sto bi trebalo, a tu i tamo zgrijesim (mislju, rijecju, djelom i propustom), no vec sam navikla na taj neki ritam i lako si prastam takve izlete sve dok svakog tjedna brojim barem 1 gram manje :D

sretno cure

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Tessa prvotno napisa
    "boliti po novčaniku" (nova garderoba).
    daj boze! kad bi uspila za to bi i kredit digla...bilo bi zasluzeno

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

nemam se čim pohvaliti samo da vas poguram naprijed! danas je drugi dan pauze... doručkovala voće, onda dođemo kod frendova a ona pekla varaždiske klipiće, pa pizzu... još sam slatkih kolača jela, pa klipiće...
    toliko mi je loše, napuhnuta sam doslovno ko crknuta krava, želučana kiselina mi je dosegla razinu do ušiju...koma. jedva čekam da se vratim na dijetu... držite se, kriza nije vrijedna toga kako loše ćete se osjećati...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Tonja_1 prvotno napisa
    nemam se čim pohvaliti samo da vas poguram naprijed! danas je drugi dan pauze... doručkovala voće, onda dođemo kod frendova a ona pekla varaždiske klipiće, pa pizzu... još sam slatkih kolača jela, pa klipiće...
    toliko mi je loše, napuhnuta sam doslovno ko crknuta krava, želučana kiselina mi je dosegla razinu do ušiju...koma. jedva čekam da se vratim na dijetu... držite se, kriza nije vrijedna toga kako loše ćete se osjećati...
    ajme, mislim da znam kako ti je
    u bizicnoj pauzi kad sam jela sve po redu (i ispunjavala si zelje iz prethodnih 85 dana) sam bila iskreno sretna samo prvi dan; sve mi je pasalo i sve mi je bilo fino (mozda zato jer je bio badnjak i jela sam sve prilicno posno)

sve kasnije dane, oci i glava su zderale, a tijelo je pocelo patiti: zato sam se i vratila vec 04. sijecnja na dijetu - jednostavno sam se fizicki opet osjecala lose, pretrpano, napuhnuto, tromo i jadno... i mislim da sam td prvi puta u zivotu shvatila koliko inace imam(o) lose navike sto se tice prehrane...

postoji poslovica 'dobar borac je gladan borac' - sad mi je tek jasna

ipak, uzivaj u pauzi koju si uzela

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tonja_1 koje tebi da pišem brojke? U zadnjoj listi ti je cilj 11kg a pišeš da si izgubila 11,5kg pa mi ništa nije jasno?!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dakle evo, tko se javio upisan je:

1. white_musk (30kg) 12.5 to go
    2. Iana27 (20kg) 16 to go
    3. Pepi (10kg) 5 to go
    4. smaja (10kg) 2,5 to go
    5. Bubica (12kg) 7 to go
    6. bebelina (30kg) 26 to go
    7. dadukano (20kg) 15 to go
    8. Ivona (8kg)
    9. kovke-kol'ko ode dobro je (-7kg! bravo!)
    10. Tessa (10kg) 5 to go
    11. anledo (7kg) 7 to go
    12. MBee (16kg) 7 to go
    13. puros (10kg) 5 to go
    14. Nana (12kg) 4,5 to go
    15. AnaDelVito (10kg) 6 to go
    16. Zrinka19 (10kg) 6,5 to go
    17. iva_777(21kg) 17 to go
    18. Pliska (8,5kg) 7,5 to go
    19. martinaP (10kg) 7,5 to go
    20. miha (8kg) 3,5 to go
    21. Bings (7kg) 7 to go
    22. kiki (12kg) 9 to go
    23. magriz (10kg) 9 to go
    24. Tonja_1 (11kg) 5 to go
    25. pikula (20kg) 20 to go
    26. emira (10kg) 5 to go
    27. pasam (10g) 7 to go
    28. suzy (10kg) 10 to go
    29. Lu (35kg) 35 to go

Samo hrabro dalje!

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    Tonja_1 koje tebi da pišem brojke? U zadnjoj listi ti je cilj 11kg a pišeš da si izgubila 11,5kg pa mi ništa nije jasno?!
    malo sam vas zbunila...
    studeni/2006 krenula sa ciljem 15kg skinuti. prva 32 dana izgubila 7, pauza od mjesec dana (blagdani ), u sijčnju krenula opet i skinula još 4,5 (sve zajedno 11,5) i sada bih još 5 a i više ako uspijem, mama se polakomila .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •