Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 150

Tema: UN dijeta, 7. dio

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo i naš prijavak. I mi sramotno objavljujemo fijasko. Kako sam ja prošli petak završila na hitnoj i cijeli prošli tjedan se liječila, nisam baš pretjerano pazila na posebno kuhanje MM-u.

Večeras ponovno stajemo na vagu i od sutra krećemo ispočetka.

Možda mu se ovaj puta pridružim i ja. Kako nekoliko dana nisam baš jela, zbog bolesti, tako sam u par dana kad mi se stanje popravilo uspjela natući 4 kile.
    Sve u svemu javim se sutra...

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iva 777 ma ne bediraj se previše, krenite dalje i biti će super.
    Kod mene ništa novoga, vaga opet stoji na -7.5 kg ali ja se nedam i neću nikako odustati, danas mi je drugi dan (grah, grašak, riža...) pa sam ručala rižu sa malo paradajz sosa, tako i navečer. Vježbam skoro pa svaki dan, kućna radinost sa Renatom Sopek i dobro se osjećam. Drago mi je da vidim neka nova lica da su krenula s nama na dijetu. Cure držim fige :D .

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo da se javim!

Hvala vam na dobrodoslici (Tessa) i uzdam se u vas i forum! Danas mi je vocni dan, dva kivija za dorucak, dve banane i 200g pistacia za rucak i planiram ananas za veceru oko 350g. Do tad voda i caj!

Zaboravila sam da kazem da uz to i lagano vezbam, pola sata dnevno aerobik vezbi.
    i dane iscitam ponovo sve sto sam napisala, bilo bi tu i mnogo pojedenih slova

smaja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Curke dobro dosle, a pogotovo moja suzy

Šaljem puse hrabrilice i ~~~~~ da izdržite sve ove napore odbijanja hrane.

U meni je danas bilo gadno... Neka zakuska na poslu i svega, ali baš svega što obožavam, a meni voćni dan!

Mrknula sam par krastavaca, pa kud puklo da puklo!!!!

E i htjela sam vam reci da sam morala dijetu prekinuti na dva dana zbog alkohola (koji sam morala piti jer sam bila kuma) i jedva sam čekala da se vratim na režim dijete i sad s guštom izdržavam još moja 32 dana dijete....

Vagala se nisam, tako da ne mogu prijaviti stanje, valjda ću sutra....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure jel primate mene?

Čitam vas,motivirale ste me sve a posebno smaja jer sam njen gubitak kila prvo uočila...pa tek tada otišla na ovaj topic!

Dakle,danas mi je bio prvi dan-proteinski i odlično je.S tim da ne jedem kruh uz ručak.

Dodajte moje ime na listu-5 to go!

Kako se spremam na treću trudnoću treba otkloniti višak!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

smaja, hvala ti na toploj podrsci nadam se da me nisi promesala sa suzzy sa dva z jer se duze znate, i ako je si nema veze
    Svaka cast, pregurala si dve trecine! Ti si mi uzor!

ronin, primamo te :D i ako bog da brzo smrsaj, i pre kraja dijete

vocni dan je ubedljivo najtezi, a mislila sam da ce biti najlaksi jer obozavam voce :/

Pozdrav i srecno svima

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni je vocni dan prosao iznenadjujuce dobro.pojela sam puno manje nego sam mislila i osim sto mi je za rucak slina curila za kruhom za drugo me uopce nije bilo briga.

desava mi se fascinantna stvar a to je da mi se od ovog sto mi je dozvoljeno vec sve pomalo gadi iako mi je tek peti dan pa jedem manje nego sto je dozvoljeno.

zanimaju me ova tri dl juhe nakon rucka, jel to obavezno zbog nekih probavnih funkcija ili se moze izbjec? meni se stvarno ne da svaki dan jos i sa temeljcem gnjavit a ne bih radila od kocke. radije bih to naprosto preskocila ako mi nece ugrozit skidanje kg. imam knjigu ali tamo nije objasnjeno zasto su ta 3dl juhe. tko zna?

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Drage moje UN-ice evo i mene ponovo...
    Meni je danas 27. dan. Prijavljujem 6 kg manje. :D Ne mogu ni sama sebi vjerovati ali držim se opako, samo jedan prekršaj sam imala i to kad sam preskočila voćni i išla odmah na proteinski nakon UH. Ostalo je po PS-u! Šnicle ne brojim, pojedem onoliko koliko smatram da mi je dovoljno da do večere ne pojedem muža. Ne vježbam, imam bebu od 10.5 mj koja prohodava pa mi bolja tjelovježba ne treba. Prijavljujem nove hlače br. 40! :D
    Još samo nisam odlučila budem li držala vodeni, znam da bih trebala ali sumnjam da ću izdržat i strah me da se onda u napadaju gladi ne najdem više nego svih ovih dana zajedno i da ne ode sve u vjetar. Što se tiče recepata iz 90 dnevne dijete, moram priznati da ja svaki malo modificiram jer mi je sve što sam skuhala po tim rceptima bilo bljutavo. Voćni dani su mi super. Dan kojem se najviše veselim je UH tj. kolačima za večeru, ali mi redovno bude zlo pa se taj dan pretvori u najgori. Zadnja dva puta sam kolače zamjenila sa šnitom kruha i pekmezom i osjećala sam se puno bolje.
    Evo vam jedan recept za voćni dan
    TUFAHIJE light
    Ogulite 3 srednje jabuke i izdubite im sredinu. Skuhajte ih u vodi u koju ste dodali malo cimeta ali pazite da se ne prekuhaju. Sameljite 10 dkg oraha, badema ili lješnjaka i u njih umješajte malo soka od jabuke. Tom smjesom napunite jabuke. Jabuke poslažite u protvanj i pecite 20 min u pećnici na 150. Izvadite ih i zalijte ih sokom od jabuka ( u sok možete dodati malo sladila), vratite u pećnicu i pecite još cca 10 min. Jedite toplo ili hladno

Eto... toliko od mene za ovaj put
    Ostajte mi lijepe i mršave

smaja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Draga suzy (sa jednim z) baš sam na tebe mislila...

I ja i sve curke tu ćemo ti biti podrška....

A draga moja ronin hvala ti na javnim pohvalama i dobrodošla među nas mršavice....

Curke moram Vas samo upozoriti da morate imati puno strpljenja jer vaga zna jaaaaako dugo stajati na jednom mjestu i dođe vam da prekinete sve i odjedom bum 2 kg dole... Trebate imati puno strpljenja, a poseban je gušt kad odolite i shvatite da ipak imate karakter....

Ja sam se jutros vagala i moram prijaviti još 1,5 to go!!!! :D :D
    S ponosom prijavljujem 9 izgubljenih kila!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

smaja

Ah to vaganje...zna deprimirati. Nego odlučila sam da dva tjedna neću na vagu (odnijela sam je u mamin stan da ne dođem u napast,he he)

Jučer mi je prvi dan,proteinski,prošao iznenađujuće dobro.Jedino mi je bilo teško biti bez grickanja između ručka i večere pa sam pila kavu.
    I izdržala sam!A znate što je MM koji btw.ne želi da smršavim napravio?
    Ja taman povečerala piletinu sa žara i pirjano povrće a on donio dvije porcije ćevapa u somunu!I nisam jela!!!(jedino sam gricnula zalogaj mesa,bio je ipak mesni dan... )

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Smaja svaka čast
    Ronin dobrodošla

Mi ipak odlučili ne na dijetu još ovaj tjedan, jer (vidi vraga) imamo jedan rođendan u subotu.
    I to od moje frendice koja dolazi slaviti rođendan kod mene. Dakle ja kuham (a kako planiram raditi nekaj kaj sad nebum tu pisala da vas ne mamim) pa moram i probati, pa znam da nebumo izdržali , onda nam je blesavo danas početi pa od petka do nedjelje ne, pa opet početi...

Dakle krećemo od ponedjeljka ovaj puta oboje

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj iva_777 prvotno napisa
    dakle krećemo od ponedjeljka ovaj puta oboje
    "Svaka dijeta počinje od ponedjeljka" (zar vam ne zvuči poznato???"), Iva - niš osobno

Jako mi nedostaje forum radi podrške. Na poslu nemam internet, a jučer se nisam stigla "prištekati" od doma.
    Jučer sam jela njoke od bundeve na UH dan i definitivno više NE. Iz nekog razloga za sada vode integralne palačinke (bdw. radila sam prošli puta s običnim mlijekom i nisu dobro uspjele).

Večeras sam se iz objesti "prežderala" svega i svačega (na voćni dan) jer na poslu više ne stignem jesti (+pms), ujutro ranije idem, pa si nisam kuhala zadnjih par dana i danas mi je pukao film, jer sam stigla progutati samo jednu majušnu jabučicu Ovako ne mogu funkcionirati
    Trenutno sam bez ideje...

Smajo, jako mi je drago za tebe. Pratim tvoje rezultate. Krenula si na dijetu kad sam ja željela ali nisam bila u mogućnosti. Daj nam napiši kakve su faze na putu do uspjeha? (stoji kilaža, izleti u špajzu, pražnjenje frižidera i ostalo)

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Lu prvotno napisa
    Citiraj Tessa prvotno napisa
    "boliti po novčaniku" (nova garderoba).
    daj boze! kad bi uspila za to bi i kredit digla...bilo bi zasluzeno

Lu, zakon si!!!!

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da ne otvaram novi topic, zanima me je li kasni menstruacija onima koji su počeli s dijetom? jer meni kasni tri dana, a jedna cura mi je rekla da je njoj kasnilo 10 dana valjda jer je promijenila način prehrane. Ili sam trudna :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure ne znam jel znate ali u novoj Teni ima poseban prilog UN dijeta sa 50 recepata.

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    S tim da ne jedem kruh uz ručak.
    u knjizi piše da malo kruha moraš pojesti jer je određena količina ugljikohidrata potrebna da bi se razgradili proteini. ali ne bijeli nego neki integralni/tamni i naravno - malo kruha. za večeru ne. i za škrobni dan uz rižu s povrćem piše šnita kruha za ručak.

ja ne komentiram dijetu jer i dalje pauziram . u nedjelju imamo krštenje i organizirali smo ručak tako da čekam ponedjeljak i vraćam se nazad. ali se trudim biti pristojna (čitaj: umjerena).

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj anabela prvotno napisa
    da ne otvaram novi topic, zanima me je li kasni menstruacija onima koji su počeli s dijetom? jer meni kasni tri dana, a jedna cura mi je rekla da je njoj kasnilo 10 dana valjda jer je promijenila način prehrane. Ili sam trudna :D
    prije ovo drugo :D
    meni je točna ko vurica. ne vjerujem da bi se to moglo dogoditi radi dijete. znam žene koje su bile neko vrijeme bez hrane, pa nisu imale takve reakcije

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo ja odlučila da krenem na tu vašu dijetu. Ako me netko može u kratkim crtama uputiti kako da krenem? kad da krenem? s čim da krenem? a ostalo ću učiti u hodu. čitala sam ove postove i malo mi se sve izmješalo, pa molim upute, ako se nekome da.
    hvala.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

rinama, dobrodosla!
    Ukucaj u google Un dijeta i izbacice ti nekoliko sajtova sta i kad i kako!
    Traje devedeset dana, u ciklusima od po 4 dana (proteinski, skrobni,ugljenohidratni i vosni dan, a posle svakih 28 dana se drzi vodeni dan!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Smaja i cestitam! Jos samo 1,5 kg! Svaka cast!

Ja sam juce morala da pojedem sendvic sa tunjevinom, jer sam ceo dan bila u gradu, neplanirano. Znaci puno hleba :shock: , doduse integralnog. I bez supe
    Koliko je to lose?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I zaboravila sam da kazem, bio mi je skrobni da!

emira, recept bas zvuci ukusno, spremam ga u petak!

anabela, javi nam ako bude lepa vest!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

i jos jednom ja
    Ne mogu da download-ujem knjigu sa http://www.posalji.net/819365?Dijeta2.zip
    sta da radim? valjda mi je spora veza....
    Moze li neko da mi posalje na pp neku drugu varijantu?
    thanx

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa u to ime i mene na listu molim

trebam skinut 18 kg

fakt sam se uprasila

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bok curke
    Evo i mene! Nekak mi se čini da će biti lakše ako vam se pridružim.
    Odluka je pala prije par dana. MM i ja krećemo sutra (zato sam juče pekla kolače )
    Trebamo skinut 15kg svaki.
    Uz to prestajemo i s pušenjem tako da očekujem histerične ispade i s njegove i s moje strane sljedećih par dana, tjedana...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Dobrodosla suncha!
    Uf sto sam ja dana gladna, a skrobni mi je dan... Jedva cekam sutra (sta cu kad volim testo)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo ja ušla danas u četvrti tjedan
    2,5-3 kila manje
    uštosila sam se-nisu mi više usta gladna al varam svakodnevno
    jučer na proteinski napravila sam salatu od 2 jaja utvro i malo mladog sira i 2 velike karote a za večeru 2 fetice trapista jaje najoko i na saltu pome

danas za ručak rižu sa safranom a za večeru one riža snack kartonske napuhance sa namazom od slanutka

sjutra ću paštu s pesto genovese a za večeru ostatak anekinog nutella cheesecakea

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj suzy prvotno napisa

Ja sam juce morala da pojedem sendvic sa tunjevinom, jer sam ceo dan bila u gradu, neplanirano. Znaci puno hleba :shock: , doduse integralnog. I bez supe
    Koliko je to lose?
    zavisi na kojem si danu

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajde neka mi netko objasni kakvo i u kojem obliku se može jesti povrće na voćnom danu. Zadnjih nekoliko voćnih dana baš me boli želudac, probava mi sva poludi (nisam gladna).

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    U knjizi piše za voćni dan: ako ne volite voće, kombinirajte ga sa svježim povrćem, ali bez začina.
    Evo da citiram sama sebe. Čitam sad šta je dr-ica napisala na sistematskom i piše "dobro uhranjena" (šta bi tek bilo da sam išla prije dva mjeseca sa +10kg)

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

koliko ja znam samo malo naribane mrkve u voćnu salatu na voćni dan - drugo ništa¨od povrća...

ja više niš ne znam... vaga stoji, a meni hlače široke (počastila sam se zato jednim novima, broj manjima )

varala sam tj. prekinula dijetu na 3 dana (prije cca 1 tjedan) i od onda ni makac na vagi, a izgledam si bolje - kako :? ?

pokušavam biti disciplinirana, ali večeras mislim da kiksam - u 19 sam uredno pojela 2 kolača i rebro tamne čokolade (60%) i mislila sam to je to, kad ono sad sjedim za kompom i grickam Rok-ove piškote ...

koliko je to grozno? mislim, ono, samu sebe tješim da je ionako UH dan, pa ako mogu kolači onda može i ovo !

inače, kakve su vam reakcije okoline? ja umirem od smijeha jer svako malo netko pohvali moju frizuru i kako mi dobro stoji (a ista je već dobra 2-3 mjeseca) ...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

eto, ipak sam bila u krivu s povrćem... sorry...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Čitam sad šta je dr-ica napisala na sistematskom i piše "dobro uhranjena" (šta bi tek bilo da sam išla prije dva mjeseca sa +10kg)
    i meni je napisala da sam udana ! toliko o tome...

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

miha, to mije taaaakooo poznato.... danas sam odoljela napastima. lagani PR ručak i poslije ogromna zdjela salate za večeru (nisam imala više tofua), a navečer otišli po špeceraj - traži me MM, a ja slinim nad frižiderom, zamišljam kako bi pojela pogačice s pekmezom od marelica.. i još mi kaže: pa uzmi.... e, neću! Odolila!
    Osjećam se kao na početku dijete (malo blaže) - uhvati me "večernja" glad.
    MBee, ti si duže od mene na dijeti, jel imaš ti takvih simptoma?
    Odoh se tankirati vodom....

Bubica, na voćni dan može povrće u sirovom obliku i to bez dodataka ulja, soli i sl. Možeš naribati celer korijen i jabuku, sve pomiješati. Super zasitno i dijuretično. Ili sokovi.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tessa meni dođu krize svakih desetak dan i to uglavnom ginem za slatkim. Ja sam izbacila voćni dan jer se loše osjećam, u zadnje vrijeme imam problema sa niskim tlakom, pa vrtim u krug ostala tri dana i unatoč tome kile idu dole. Vaga je stajala skoro tri tjedna a onda hop, 1,5kg u par dana. Sad sam na -10kg unatoč modificiranju dijete tako da vas ne brinu mala skretanja s puta.
    Ponovila sam krvnu sliku na sistematskom i sve 5 tako da definitivno ima dobrih strana. Čak sam se i navikla na voćni doručak što mi je bilo najteže, samo me ponekad muči strašna potreba za slatkim.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj lalah prvotno napisa

Koliko je to lose?
    zavisi na kojem si danu
    evo citiram samu sebe od juce!
    I zaboravila sam da kazem, bio mi je skrobni da!
    je l moze sad odgovor? :?

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znači samo sirovo povrće , mislim da mi to neće pomoći.

Ja već danima, ma tjednima stojim na -5 ali po odjeći neprestance primjećujem razliku. Malo me hvata kriza i ružan osjećaj u želucu na taj voćni dan

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni je drugi vocni dan, znaci osam dana. odlucila sam da se necu vagati do vodenog dana. nisam uopce gladna...cudim se sama sebi :?
    kruj pojedem jednu sniticu samo na UH dan, navecer najcesce jedem samo juhu od povrca. nekako mi se dize zeludac na svu hranu nisam trudna. jedino sto mi zaista tesko pada i cega se ne drzim je voda. ne mogu se prisiliti da popijem dvije litre dnevno. na usi mi izlazi. i ne jedem taj temeljac nakon rucka. ne da mi ga se kuhat svaki dan mislim i ovako moram kuhat sebi jedno a malome i muzu drugo.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

1,5 manje :D !!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je danas 4.dan dijete,stvarno je u potpunosti poštujem,skinula sam kilu,ali ovo sa voćnim danom jednostavno neće ići...znala sam to otpočetka.Imala sam od jutra strašno stresan dan na poslu,hodala tri kilometra i nema šanse da budem samo na voću a da ne padnem u nesvijest.
    Umjesto voća pojela sam toplu juhu od rajčice i dobro je.
    Jel može jušni dan umjesto voćnog?

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    Jel može jušni dan umjesto voćnog?
    A kakvu juhu kuhaš (šta sve stavljaš u nju)? ... o tome ovisi, al moglo bi proći.
    Meni je juha manje zasitna od voća.
    Piše da se u voćnom danu mogu jesti orašasti plodovi (bademi, lješnjaci, kikiriki -onaj ne prženi) i sl. Zašto ne probaš jesti malo više voća (banane bi osobno izbacila) i kad te jače uhvati glad pojedeš lješnjaka i badema (ja ih kratko prepržim u pećnici). Mene to super zasiti. A sok koji napravim od povrća je "bomba"- za 2dcl soka mi treba cca 1kg povrća. Da to jedem cjelovito, nikako ne bih bila gladna, a sok me isto zasiti, samo mi je lakše u želucu. Jedino"očima" nedostaje da pojedem nešto "konkretno".

Lu, neki znaju imati simptome "dizanja u želucu". To te ne mora plašiti, organizam se prilagođava, malo naglije, pa burno reagira. Proći će.
    Ni ja ne uspijem svaki puta popiti dovoljno vode, ali ako znaš da je voda najbitnija u cijeloj priči jer ti pomaže da izbaciš nakupljene toxine - onda spontano kreneš piti više vode, samo da to ode čim prije iz tvog tijela van!

MBee, hvala ti na podijeljenom iskustvu. Čula sam da su ljudi imali raznih "varijanti na temu" i da su opet mršavili, tako da me ne brinu izleti. Sva sreća da sam prošle godine bila neko vrijeme na dijeti (i sve su se kg vratile + nove) pa sam shvatila da na mene jako utječe mjesec. Čini mi se da kad je mjesec padao, padale su i moje kg, a kad je rastao, kg su stajale, onda puni mjesec kad bi mi se jelo slatko, pa pms kad bi mi se jelo slatko. Sad pokušavam shvatiti UNku. U svakom slučaju, funkcionira, što je najvažnije. Btw, i ja imam niski tlak. Između ostalog, liječi se pijenjem puno, puno vode
    Slažem se s tobom za izbacivanje voćnog dana, ako tvom organizmu ne odgovara.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Skuhala sam juhu od rajčice bez zaprške tek sa par ukuhanih točkica.
    Bila je vruća pa me nekako zasitila. :/

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

upravo sam ti odgovorila na topicu štrukle da bi i ja posjetila tvoju baku 8)
    A šta su "ukuhane točkice"?
    Paaa.... možeš probati s toplom juhicom bez zaprške, pa vidi šta se dešava, kako organizam reagira. Iako bi bilo bolje taj dan jesti sirovo.
    Event piti topli čaj ili toplu limunadu bez šećera. Ovisi koliko ti se "žuri" izgubiti kg?

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

upravo sam ti odgovorila na topicu štrukle da bi i ja posjetila tvoju baku 8)
    A šta su "ukuhane točkice"?
    Paaa.... možeš probati s toplom juhicom bez zaprške, pa vidi šta se dešava, kako organizam reagira. Iako bi bilo bolje taj dan jesti sirovo.
    Event piti topli čaj ili toplu limunadu bez šećera. Ovisi koliko ti se "žuri" izgubiti kg?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

He he ukuhane točkice su naravno tijesto za juhu...a s kilama mi se ne žuri i imam ih jedno 5 za skinuti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima li ko recept za batat? za škrobni

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sam izbacila voćni dan jer se loše osjećam, i unatoč tome kile idu dole.
    koliko dugo već prakticiraš ovo? naime, spasila bi me od iskušenja na ovaj način...
    ja sam na 2-3 to go (iako bih iskreno bila sretna i samo s tim da do kraja života zadržim ovu težinu...) pa bih sad održavala... jel mogu tako, bez voća? spasilo bi me...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Koliko vidim po sebi i bez voćnog dana dijeta radi. Pridržavala sam se mislim prva tri puta. Vrtiš preostala tri dana i skineš tih 2kg ( mrzim te) za dva mjeseca a ne mjesec dana (karikiram).

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mrzim te
    ....

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

smije li se za proteinski miješati sir i meso

MBee avatar