Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Osječanke, u koje jaslice.....

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Osječanke, u koje jaslice.....

vam idu djeca. Trebano krenuti u jaslice a ne znam gdje? Dali da gledam blizinu ili netko zna neke kvalitetne? Help.

Ari avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Muči nas isti problem ali se tako malo mama iz Osijeka javlja. Ne znam kad ćete vi u jaslice ali mene taj problem čeka od kraja 8.mj i poprilično me muči . Još nisam sigurna je li bolja ideja teta čuvalica ili jaslice. Nekako mi se čini premali za jaslice sa nepunih godinu dana a ne znam niti jednu pouzdanu i provjerenu tetu čuvalicu pa sam na mukama. Mislim da nije rano što već brinem.....
    Želim ti sreću u pronalaženju odgovora na sva pitanja!

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Probaj pitati u privatnim vrtićima. Moja Daka ide u Dugine boje i jako sam zadovoljna. Krenula je sa godinu i pol.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Koliko plaćaš u privatnome? Meni poznanica drži Heidi na Drinskoj.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni sada nema drugog izbora baka nam ide na operaciju kuka ovaj mjesec, neku pouzdanu tetu čuvalicu nemam. Sada sam zvala Dugine boje..., ima ih 9 u grupi. To je super. 900 kn je isto dosta.

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

joj ja sam isto iz Osjeka(inače Vinkovčanka)tako da nikoga ne znam za čuvanje kod kuće,volila bi da mi se netko javi ako ima kakvu dobru tetu!e sad što se tiče tih jaslica,bilo bi dobro da ostanemo na ovoj temi pa da izmjenjujemo iskustva,ja imam još dosta do jaslica jer mi beba nije još ni rođena al se moram prije raspitivati jer i Os apsolutno nemam nikog tko bi mi u pričuvao!
    zanimaju me ove jasle Dugine boje,gdje se nalaze,i koliko prije polaska bi bilo najbolje javiti se za upis!

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam zvala Dugine boje. Nalaze se u Zagrebačkoj, pored Adventističke crkve. cijena je 900 kn. U starijoj jasličkoj ima ih 9 u grupi. Sve je super jedino mi puno tih 900 kn. Nisam ni sama pametna. Mislim da će krenuti sad u Strossmayerovu-tamo jedino ima mjesta-Cvrćak. Stribor i onaj josipovački Što vode časne nemaju mjesta. Ja sam iz Višnjevca pa mi je ovaj zgodan i usput mi je. A malu moram sada dati jer mi svekrva ide na operaciju kuka pa ju neće duže moći čuvati.

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ROBY čuj nije ni meni malo 900kn al kontam neću nikog naći za te novce da mi je čuva kod kuće,kolegica mi u Vinkocima plaća 1000 kn tetu,a mogu misliti kakve su Cijene za Osijek! a kolika je cijena za ove ostale Cvrćak,Stribor?

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

500 kunića.

Ari avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Malo sam zvrckala danas i upisi u državne jaslice su u 6mj a djeca kreću tek u 9mj pa su mi rekli da nema smisla u 8mj vodit na privikavanje jer rade samo dežurne jaslice gdje se mjenjaju i djeca i tete. za moj slučaj je to užas jer tad i ja počinjem radit a nezamislivo mi je da prvi dan ostavim dijete u nepoznatoj sredini na 8 h.
    Što se teta tiče načula sam da ih ima koje čuvaju i za 1000kn, vjerovatno +mjesečna karta ako je u vašem domu. Jedna poznanica je svoju tetu plaćala 1300kn ali je ta osim čuvanja, kuhala, peglala, spremala i pekla torte, naravno svojom voljom ali eto ta je zauzeta Za druge ne znam!

P.S. poseban pozdrav mojoj vinkovčanki

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pa to je tako, ja moram sada upisati, baš nemam izbora.

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ARI :D :D
    ma to je stvarno problem,ni ja nemam pojma što ću al dobro ja imam još vemena,al ne bi voljela da mi se desi nešto 5 do 12!
    ja sam ko prava već počela snimati bake o zgradi ne bi li koja bila voljna,al čisto sumnjam

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I meni je ova tema jako zanimljiva.
    Naše su bake daleko pa nam ne preostaje ništa dugo osim jaslica... Mi se jedino dvoumimo između Heidi i Pčelice na Vinkovačkoj jer smo čuli i dobrih i loših stvari i za jedne i za druge i sad ne znamo šta bi... :?
    Da li netko zna koliko je dijece jasličke dobi u grupi u Heidi, a koliko u Pčelici?
    Svekrva je pričala s jednom tetom iz vrtića u SB i kaže da bi bilo najbolje da je dijete barem godinu i pol kada krene u jaslice jer velika je razlika između malih i onih najstarijih u jaslicama... ono dijete od tri godine "smaže" ovo od godinu... I preporučuju vrtić koji vode časne sestre...

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

heidi drži moja legica s faksa (i ja sam završila predškolski odgoj), znam samo da je prije 2 godine bilo njih 10-ak. Navodno se proširila. Tada je kuhala njezina mama za klince..... O ovom drugom ne znam ništa.

Ari avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jučer sam saznala da vrtić koji su vodile časne u Wilsonovoj više ne radi ili ste mislili na neki drugi???

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

U Josipovcu vode časne.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

davno je bila ova tem ana vrhu, sad malo dižem da vidim kakvo je stanje u našemu gradu...
    Moja N. ide trenutno u Heidi, privatne jaslice i jako smo zadovoljni.Ima ih 10-15 kako kada, prosjek 10, svi su u dobi od 1-2,5.
    gdje idu vaši, kako ste zadovoljni?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moja je išla u jaslice u Striboru i super je bilo.sada je tamo u vrtičkoj grupi i tete su divne

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sara ide u Dugine boje, tek mjesec dana, jako sam zadovoljna.

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Pa onda nam cure idu zajedno u vrtić. Moja Daka je u duginim bojama već 3 godine i veselim se tome što će i druga beba s njom odguliti godinu dana.
    Ja sam prezadovoljna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •