seni![]()
Što se šiferice tiče, i meni je ta reklama koma. Ja to ne bih reklamirala za ne znam koje pare. Osima da sam na rubu egzistencije pa da mi stvarno treba lova
seni![]()
Što se šiferice tiče, i meni je ta reklama koma. Ja to ne bih reklamirala za ne znam koje pare. Osima da sam na rubu egzistencije pa da mi stvarno treba lova
Drage moje, slažem se da je to sve big shit..... Ali dajte mi nešto zdravo i jeftino a da nije iz bakinog vrta, nikomu i ničemu ne vjerujem samo onome što moja mama i sveki uzgoje u vrtu. A pogotovo onim stvarima oko kojih se vrti velika lova. Sve oko nas je ˝trulo˝i nezdravo.
etome iz svicarske glavom i bradom i u tvom sam klubu...tinkie winkie prvotno napisa
al ja sam i u klubu ljudi koji ne jedu slatko bas...
ta sam, lokalpatriotadorotea24 prvotno napisa
samo jedemo svicarske cokolade, milku ne, a kamo li ove nase. donosim ih na kilograme iz svicarske. ko fol da podjelim po zagrebu, pa ih onda sama smazem
ne moraju biti lindt il sprungli, mogu biti i frey. noblesse oblige
![]()
a tek sad ove fine cokoladne zeke... mljac mljac mljac...
bas u svicarskoj su provjeravali zemlju u kojoj svicarci uzgajaju svoje voce i povrce. ono, amaterski, na tzv. vikendicama. i doslo se do zakljucka da je ta zemlja toliko "prekiseljena" djubrivom i svim mogucim sredstvima, da uopce nije zdrava. sve je relativno, moj alberte.što moja mama i sveki uzgoje u vrtu
u njemackoj se nastoje boriti i protiv toga (ne znam jel je zakon vec usvojen). vele, kad proizvodjaci vele da u kinderladi ima mlijeka i nekih zdravih sastojaka, ne lazu (jer ne smiju prema vec postojecem zakonu), al da bi trebali spomenuti sto jos ima u toj kinderladi osim "zdravih" sastojaka. recimo koliko secera, masti i sl.claudia schiffer koja svom djetetu daje kinder cokoladu.
pa i trebala bi biti dobro smisljena, koliko se para utuche u te reklame. a ono kad vidite reklamu za "mars" pa ona tecnost se prelijeva, tu stavljaju ulje za motore... da ispadne tako fino tecno i sjajno. hehesuzyem prvotno napisa
ja frey nisam ni spominjala jel sam mislila da se ne zna za nju, ali to mi je omiljena :Dmama courage prvotno napisa
hoćeš ti biti moja najbolja prijateljica kada dolaziš u hrvatsku?
vidi osijecanke sto su pomahnitale...to je ovisnost. cure... ne dajte se, ne dajte se godinama...
ne dam ni ja cokolade
![]()
Zašto ovo?mama courage prvotno napisa
Po čemu su naše čokolade loše?
Dorina je fina čokolada, a bajadere su zakon.
ma aleksandra, pa ne znam niti jednu hrvatsku cokoladu koja se moze mjeriti s Lindticom, i to bilo sa ovim extra finim crnim lindticama, bilo sa obicnim mlijecnim :/
ok, kras mi je puno bolji od milke, ali milka mi je toliko odvratna da ju uopce ne jedem.
a kras i lindt - pa to se uopce ne moze usporedjivati
Još jedna ovisnica o Lindtovim crnim čoksama potpisuje ovo gore.Lutonjica prvotno napisa
Inače, zadnji favorit mi je Lindt noir collection praline. Al' je skupa u vražju mater. U Intersparu košta 52 kune 120g, a ista u Mercatoru 76 kuna. :shock: A dobiješ 16 malecnih pralina.![]()
de gustibus, alex... de gustibus.aleksandra70vanja prvotno napisa
mogu se zasladiti krashovim proizvodima, volim i bajaderu, al kad pricamo o zakonu... onda su to u crveno umotane lindor cokoladne kuglice
![]()
Slažem se, ukusi su različiti, ali ne upiklo ono a kamo li ove nase.
Mislim da dorina i bajadere nisu to zaslužile (nisam dioničar Kraša)
Moram priznati da lindt nisam puno jela, ali mliječna lindt mi nije ništa bolja od mliječne dorine
Ništa, majko hrabrosti, kad dođeš napravi jednu degustaciju i razuvjeri nas.
alex, nisam mislila samo na krasove proizvode kad sam to pisala, a iskreno receno fokus mi je bio vise na tome da ni milku ne kupujem, drugi dio recenice sam onako u brzini dodala. nevermind, ako sve bude onako kako sam zamislila, degustacija svicarskih cokoladnih jaja uz malu donaciju u dobrotvorne svrhe bit ce moguca 31.3. na cvjetnjaku. no o svemu cete na vrijeme biti obavjestene(u mom potpisu
)
ma meni osobno su nase cokolade preslatkealeksandra70vanja prvotno napisa
mislim, pojedem ih ja ponekad, al nije to to
ja ću doputovati u zg ako su od freyamama courage prvotno napisa
ti si moja cokolada, ja sam tvoja coko-cokolada...
zalihe su ogranicene.Forumasice foruma "Mame i Bebe" pomazu – Zeko za Bistru
Cure moje lipe, ravno iz Svicarske uz pomoc mame nam Courage dohopsali su nam cokoladni zecevi i jaja uz ciju cemo prodaju dopuniti ono sto smo vec skupili na ziro racunu i sto cemo iskoristiti za kupnju stvari potrebnih za djecju Bolnicu Bistru.
U subotu 31. ozujka na Cvjetnom trgu u Zagrebu od 10 do 14h, uz stand Udruge OKO Vas cekamo. 8)![]()