...bili mi neki dan kod cure koja s vremena na vrijem pricuva Melitu i koja je Meliti dala goblencic neki mali, da njih dvije u duetu nabadaju...
i snimi moj Oskar goblencic i kaze mama ja bi sivao...
ja reko pitaj seku ak ti da... a zabole seku bas za goblencic i da ona njemu...
i krene Oskar tako, daj mi pokazi, pa kak ide ovo, kak ide ono... i... moram priznati, imao je malo poteskoca dok nije shvatio da ne mora svaki put izvuci iglu s konca, pa dok je skuzio kak da opet navodi, pa kak se to u stvari uopce nabada...
i nis.. sjedi on tak.. nabada goblencic i kaze... mama oces mi kupit goblen, da ja imam svoj...
ja![]()
:/ :? i velim - pa normalno da ocu..
al ja bi sa spajdermenom
ja reko cisto sumnjam da ima sa spajdermenom![]()
![]()
, al mozemo potraziti
i tak sjedio on, uzadhne s vremena na vrijeme i kaze
znas... ovo je bas dobro za zivce
ja, jelda je, fakat je dobro
pa onda opet koncentracija na ubadanje i nakon par minuta opet uzdah
ja reko kaje oskar, problemi??? ...
ma... nis mama (tuzna faca), sad mi je zao kaj nisam znao prije za goblen
ja reko zasto ti je tolko zao
pa da sam bar znao, rekao bi svima da mi za rockas kupe goblen, pa bi sigurno dobio i jednog sa spajedermenom
mamaaaaa.. kaj Oskar?
a jel mogu nosit goblen u vrtic?
ja reko zakaj u vrtic
pa meni je tam dosadno pa bi mogao radit goblen
ne znam Oskar, moramo pitati tetu
i idemo mi doma i kaze on uzecu ja goblen, al kaze melita NE DAM!!! to je moj... (ofkors da mu ne da... njezin je interesprema goblenu porastao cim se oskar zainteresirao za isti...)
a dobro veli oskar, ne moras
kupice meni mama sa spajdermenom
a mama -![]()
i to bjese u cetvrtak
u petak ujutro odma navala.. idemo kupit goblen.. ja reko nemremo sad rano ujutro (u biti nemam pojma di se to kupuje uopce, znam da je nekad bilo u NAMI... al meni je ic u namu ko ic na izlet)
u petak isto... rekla si da ces mi kupit.. i nisi... ja reko nemremo danas, ne stignemo, bla bla bla...
u subotu jurimo na rasprodaju, oskar sjedi otraga i tuzno konstatira.. da si mi kupila goblen sad bi imao kaj radit na rasprodaji.. ja reko sorry.. nisam stigla... al BUDEM ti kupila sigurno drugi tjedan.. moram nekog pitat di se to uopce prodaje
nesto kasnije, dok sam ih ispracala jer su s mojim bivsim isli na vikendicu, sjedi oskar u autu.. ja reko daj mi pusu.. kaze on bas necu
ja reko zakaj neces
zato kaj mi nisi kupila goblen
moj bivsi :shock: :shock: - kaj je reko... kakav GOBLEN :?
ja reko onaj, znas, goblen... tc.. kaj ne znas kaj je goblen... pa ZNAM veli
al kaj Oskar STVARNO radi goblene... :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
ja reko jos ne za ozbiljno- tek je poceo neki mali melitin, al ona mu ne da taj i sad on hoce svoj
a MBM![]()
![]()
![]()
i tak...
dakle... cure pomagajte... pogotovo vi kaj cesto zvrndate po gradu i shopingirate... ak ugledate goblen pogotovo ak ima spajdermena ko motiv... javite mi da mu odem kupiti
cak sam razmisljala da bi bilo super nac to platno za goblene, pa mu sprntat i napeglat spajdermena gore
nek se moj sinko veseli...
disklamer
tu ima hrpetina smajlica kaj se kidaju od smijeha, al nisam mu se cerila dok smo razgovarali nego sam ful ozbiljno pricala s njim o tome
al da mi je smijesno - JE - pogotovo kad se sjetim da mu je bionicla zivi horor za slozit, al goblencic vesti mu je super![]()
![]()
![]()