Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: premalo mokrih pelena?

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno premalo mokrih pelena?

Inače ima 10-12 mokrih pelena dnevno, koristim platene pa mi je lako pratiti. Kaka nekad 2, nekad 3 puta u danu, ali svaki dan se pokaka, makar malo

Jučer je imala samo 5 pelena mokrih (od toga jedna dobro pokakana). MM pere pelene, pa nisam skužila, nego sad kad sam ih stavljala sušiti :shock: To mi se čini malo.

Jela je fino, ali je već dva dana šmrcava (i kašljala je), pa je jučer povratila posisano, jer ne zna iskašljati pa proguta sekret

Je li to razlog za brigu?

Drugo pitanje: Čaj od sljezovog korijena- dvostruka mama s foruma mi je preporučila protiv kašlja ovaj čaj (davala ga je svojim klincima), međutim, ja ne znam bih li joj dala i ako da, koliko, jer je K. isključivo dojena i nikad ništa nije uzela izuzev mog mlijeka? Je l to znači da smo narušili eksluzivno dojenje, ako joj dam i koju žlicu tog čaja?

Početno

ako mene sjecanje sluzi 5-6 mokrih je ok, a sljezov caj joj nemoj davati, ti ga popij

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Je l to znači da smo narušili eksluzivno dojenje, ako joj dam i koju žlicu tog čaja?
    Znaci.
    Caj ispire zastitni sloj s bebinih crijeva (koji bebu stiti od infekcija i alergija), unosi prazne kalorije, a i biljke od kojih se rade cajevi nisu namijenjene bebama - samo mlijeko.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

za odgovore
    Instinkt vrišti ne čaj, ne čaj, ne čaj (ne cijepiti no to je off topic) ne čaj... I baš sam razmišljala da ga ja popijem i izlučit će joj se u mljekecu.
    To ću ja popiti.
    Ma, već je ona bolje, nego me tih pet komada pelena streslo, išla vidjeti u perilicu da nije koja zapela :?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mama_jos
    mi smo sljezov korijen tj caj znali kapnuti u nos

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Sljezov korijen i je namijenjen za kapanje u nos, a sljezov čaj za piće (naravno za djecu stariju od 6 mjeseci).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •