RuMo, ne znam za druge dr, ali u stručnost dr Hemmerich u Kninskom rodilištu nemam nimalo sumnje. Žena je čak podnijela zahtjev da se odobri prisustvo oca pri carskom rezu ukoliko par to želi (mam je u toj ideji pod spinalnom, a otac sa mamom iza paravana, drži ju za ruku i priča). Njeno je mišljenje da je na taj način rodilja puno smirenija i skoncentrirana na svoje dijete, pogotovo nakon rođenja djeteta kada bi mogla gledati kako otac i dijete ostvaruju kontakt koža na kožu, kad ona ne može. Ne znam je li primila odgovor na to...
Uglavnom, u Kninskom rodilištu se sve može dogovoriti, u slučaju zatka može se ići i na vaginalni porod ukoliko ti to želiš.
Možda najbolje da nazoveš rodilište kako bi saznala kad je dr Hemmerich tamo i popričaš sa njom.
Žena i doktorica je mrak!

A termin se blizi... Beba je zadak... Ako tko sta zna pouzdano na tu temu, please javite mi tu ili pp-om! Hitno! Da li se u Sibeniku CR radi pod opcom ili spinalnom anestezijom??? Hvala unaprijed na odgovoru! (Isto me zanima i za Kninsko Rodiliste...)
Odgovori s citatom