...par recenica mog iskustva ...
imala sam osjecaj da me niko ne sljivi 2%(trudnocu sam vodila kod dr konjevode koji nema veze s rodilisstem i tu na forumu sam procitala da bi se trebala pribaciti kod nekoga od njih iz rodilista i ici privatno, ali sam naivna mislila da za to nema potrebe i da je svaka rodilja ista, da cu dobiti jednaku paznju( javio se i nekakav inat zasto bi ja trebala ici privatno iz krivih razloga) +trudnoca mi je bila uredna, a dr konjevoda mi se kao stariji dr cinio iskusan....srica sve je dobro proslo pa nisam zazalila ...
ne znam uopce ima li smisla pricati o odnosu dr-rodilja(sta je prezalosno), i opcenito se osoblje drzi dosta na distanci, hladno, sta je meni bilo neshvatljivo jer ipak u tim danima zenama je najpotrebnija topla rijec, savjet, ne mogu opisati taaj osjecaj - meni se desilo nesto najljepse a njihovo drzanje ko da to umanjuje, obezvrjedjuje...
i sta me uzasno smetalo nehigijena u wc-ima. imaju 3 wc koja su uvik sporka, ali uvik, kosevi uvik puni ulozaka, sve puno fleka od krvi, ma katastrofa...pregadljivo, stalno sam se bojala da cu pokupit kakvu bakteriju...
i na kraju moram pohvaliti babicu koja me porodila, ona mi je bila super, tocno onakva kakva babica i treba biti;topla, draga, iskusna...marija supe