-
u ši rodilištu postoje struje, ali vjerojatno ne samo dvije. istina je što marta kaže da niti jedna od tih struja nema veze s prirodnim porodom, jer ni dr. Ž nije nešto posebno lud za pirodnim porodom. on doista ima sukob od ranije s dr. RR. inače mislim da u tom rodilištu nitko nije baš onako zagrižen za prirodan porod.
kad sam rodila ovo ljeto u sobi od 4 rodilje ja sam bila jedina koja je došla u bolnicu s trudovima, sve su druge imale dogovoreni inducirani porod.
na žalost niti ja nisam prošla bez intervencije. ipak imala sam sreće i nisu me izmasakrirali kao rodilju koja je rađala pored mene i koju je bajdvej porađala dr. RR (sama na stolu na dripu od 7 do 13, poslije se tužila na krvarenje, nitko nije ni prstom makao, da bi se nakon 7 dana vratila u rodilište zbog zaostale posteljice)
inače dr. RR je dan ranije na kontrolnom pregledu u ambulanti na ginekologiji rekla da bi ona mene dripnula i porodila, a kad sam joj rekla da ja nisam za tu opciju, ona mi je rekla da je drip ok jer se bebe onda rađaju po danu. da nije tragično bilo bi smiješno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma