-
Evo ja sam danas tek procitala tekst, samo sam se slatko nasmijala na cijelu situaciju, u nadi da ce odnosi u rodilistu sada kada su izasli na svjetlo dana biti popravljeni. Dr Zivkovic apsolutno nije pobornik prirodnog poroda, tome sam svjedocila kada je drugi dan mog boravka u rodilistu dosla trudnica sa blizancima u 36 tjednu trudnoce i laganim trudovima (5. trudnoca), dezurni je bio Anic i naravno kaze primicemo vas i lezat cete dok ne krene samo, svaki dan u trbuhu njima puno znaci. Sljedeci dan Radovcicka kaze isto. Dan nakon toga dezurni Zivkovic, pregleda zenu i kaze da nema potrebe cekati, da ce ju za sat vremena na stol, da bude gotovo za dana. Isti dan je rodila i njegova pacijentica, narucena za indukciju, bez iti T od trudova.
Meni je na porodu bila RR, definitivno je ljubiteljica medikamenata, a odns prema zenama joj je nula.
A sto se tice njihovog odnosa, Zivkovic je navodno od nje vec dobio koljenom u medjunozje
jer joj se suprotstavio zbog neke odluke. Ista dr je krenula drvljem i kamenjem po dr. H. kad sam joj rekla da mi ova nije obavila amnioskopiju navecer nakon ctg-a nego me zamolila da dodjem ujutro, za slucaj da pukne vodenjak za vrime pregleda ili u slucaju intervencija da se rade po danu. Ne vole se nikako.
Jedino dr. Baica i Anic su mi ostavili dojam smirenih i suzdrzanih ljudi tamo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma