Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Upala uha?

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Upala uha?

Pozdrav.
    Prije 3 tjedna me dva-tri dana bolilo lijevo uho, ali kako je prošlo nisam baš obraćala pažnju. Onda nako 2 tjedna sam opet osjetila skroz slabu bol cijeli tjedan i otišla kod doc za svaki slučaj. Ona mi je rekla da vidi "nešto" što bi se moglo razviti u upalu uha pa neka za svaki slučaj popijem turu antibiotika. Popila sam amoxil 500 (iako mi to uopće nije bilo drago jer mrzim antibiotike). Uho me još uvijek maaalo boli i imam osjećaj kao da mi je voda unutra (grozno me to nervira) a ne mogu je istjerati van. Ne znam što da radim. Ne želim se bez veze kljucati antibioticima ako nije ništa a znam ako odem kod doc da će mi dati ponovo. Postoje li nekakve kapi ili sprej za uho da to riješim?

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam kao cura imala česte upale uha i, koliko se sjećam, nisam nikada pila antibiotike, nego bi mazala uho Geokorton kremom. Od onda je prošlo dosta, pa su se medote liječenja promijenile, a kreme modernizirale, ali preporučujem ti posjet specijalisti ORL.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pazi da ti nos uvijek bude prohodan, znaći puno fiziološke i neke kapi npr.Operil, obavezno prije spavanja, ako se stanje ne popravi kroz par dana obavezno na ORL.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hvala cure. Mislim da ću morati do ORL definitivno jer me jutros počelo malo jače boljeti. Ali neću više definitivno piti glupe antibiotike!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •