Sa čime očistiti ekran plazme, obzirom da se u boravku puši i ekran se zamasti dimom i parama iz kuhinje, a prebrisavanje krpom protiv prašine nije dovoljno efikasno?
Sa čime očistiti ekran plazme, obzirom da se u boravku puši i ekran se zamasti dimom i parama iz kuhinje, a prebrisavanje krpom protiv prašine nije dovoljno efikasno?
ja pošpricam sredstvom za pranje prozorai pobrišem mekom krpicom.
ja isto sa ajaxom našpricam onaj kuhinjski ručnik i obrišem telku
pusa hvala vam na odgovoru, MM mi tupi da se plazma mora nekak posebno čistiti. valjda mu pred očima titra lova koju je pljunuo za telku...![]()
i mm poludi kad vidi kak brišem telku![]()
mamasch prvotno napisa
sve dok je ne čistiš s Domestosom - dobro je!
MM me totalno izvrijeđao kad sam jednom s onim Prontom gdje piše da je namijenjen za pranje monitora i televizora htjela oprati ekran običnog telkača, rekao je da se tako skida neki zaštitni sloj s ekrana.
Mala Sirena - I MM tvrdi da je, posebno plazma, prevučena nekim extra deluxe slojem kojeg uništiš neprovjerenim načinima čišćenja i onda baj-baj kvaliteta plazme. Kužim ja da je to ipak drugačije od ostalih ekrana ali baš da je tak svemirski...![]()
Samo da dodam - MM je kupio nekakvo sredstvo za čišćenje LCD monitora pa onda s tim pere i ekran TVa (mi nemamo plazmu).mamasch prvotno napisa
Sirenči - fakat si brza :shock:![]()
Odoh na samsung.com, možda ima kakav FAQ.
Javim.
![]()
Samsung.com kaže: "Ukoliko suho čišćenje nije dovoljno efikasno, LCD, plazmu i ostale ekrane možete očistiti 50-50 otopinom vode i sredstva za pranje prozora. Mekanom krpicom koja ne ostavlja mucice, što nježnijim pokretima bez pritiska na ekran."
Riješeno.
Hvala na pažnji i dođite nam opet.
![]()
I mm tvrdi isto sto i Sirenin. :/
Moram ovo pokazati MMu koji bi si, mislim, prije ruku odrezao nego si ljubljeni Samsung LCD oprao tom otopinom (a tko zna, možda je to baš ono kaj on za skupe pare kupuje za čišćenjemamasch prvotno napisa
)
ja je pošpricam s 100% sredstvom za pranje prozoramamasch prvotno napisa
Ne smijem ovo ni reć mm-u! UBIT ĆE MEE!!!
![]()
reći ću mu ja![]()
Moram se uključiti kod ovog s plazmom. Odgovor na pitanje je neka vaši M-ovi čiste ekran kako god znaju i umiju.![]()
A drugo što je malo OT je da smo tako jednom kolegica i aj u uredu pričale o tim plazma i LCD telkačima i kaže ona meni: "Bolji je LCD, kaže mMM dase plazma TV nakon određenog broja sati rada mora puniti." Sad ja onako upitno: " A s čime puniti, mislim znam da ima svoj vijek trajanja, ali nisam čula dase s ičim puni ?" Kaže ona meni: " Pa s plazmom naravno."I meni ostao visiti upitnik u zraku. :? Kažem ja to MM-u ovaj se odvalio od smijeha, kaže da se žena malo previše uživila u Zvjezdane staze.
![]()
Ajoj koliko grešaka, tak je kad pišem na brzaka !![]()
Amelie, istina je da se plazme "prazne" i kad se isprazne, treba ih napuniti tako da se zamijeni neki komadu unutra.
To se nama dogodilo i platili smo "punjenje" 2.000 kn!
Loonalee ma znam da se plazma puni, ali ne s tekućom plazmom kak je mislila moja frendica.![]()
Amelie32 prvotno napisa
![]()
pa nek cisti sam, nemrem vjerovati da on vrti palcima i jos kritiziramamasch prvotno napisa
stray_cat prvotno napisa
Zakoooon!!!
stray cat - A kaj misliš zakaj je naša telka još uvijek "neoprana"?
Zato kaj ja zavrtim palcima kad god MM spomene da bi ju trebalo očistiti.
![]()
Tražila sam savjet o čišćenju samo zato da kad se više neće moć pogledat film, e onda ću isprintat MM-u recept za čišćenje plazme.
a baš ste me nasmijale danas s ovime! Hvala vam cure!![]()
draga loonalee ovo je žalosno koliko je i smiješno! naši muževi su fakat komotni kad im ne smetaju packe dok se gleda nogač, ali kad ja gledam obične ljude onda me podje... da škiljim jer nisam očistila njegovu svetu plazmu.![]()
Tko je najvise gleda, taj je i brise! A to definitvno nisam ja!
Moj nabavio neku posebnu krpu (nalik na one janjece koze) i brise bez prigovora!![]()
Kod mene je najviše gledaju dvogodišnji blizanci. Kako riješit situaciju?
Što bi rekli na moju kolegicu, koja je nov novcatmonitor, orbala sredstvom za pranje prozora i kuglom zgužvanog novinskog papira!!!! :shock:
summer prvotno napisa
![]()
jel preživjela?tinkie winkie prvotno napisa
![]()
summer (napisa):
Jednom spricu, drugom krpicu
e summer zakon si!!!![]()
![]()
![]()
plazma nam je na zidu, previsoko za klince.
kaj sad savjetuješ?
Stolicu ili klupicu da mogu dosegnuti? :?mamasch prvotno napisa
![]()
Muž joj nije ni skužio, al ljudi, da vi vidite taj ekran!!! Koje brazde!loonalee prvotno napisa
Pa kak onda nije skužio??!!tinkie winkie prvotno napisa
Bit će da nije još bilo zanimljivih nogometnih utakmica!
![]()
još gore!!!!U taj gledaš izbliza!!!
![]()
Sirena, naravno klupice, ali kaj ćemo kad se klinci zakače za ekran i odvale ga sa zida...? Tko će primiti samohranu majku sa dvoje vražićaka?![]()
mamasch prvotno napisa
A misliš da bi to bila manja šteta od te da operu ekran sredstvom za prozore i novinskim papirom??![]()