-
Problemi s trinaestogodišnjakom
Hm,neznam odakle bih počela,ali jako sam uplašena,pa molim nekoga tko je imao slična iskustva da mi odgovori(od srca se nadam da takvi ne postoje).
Dakle pozvali su me u školu gdje je moj sin okrivljen da je indirektno utjecao na povređivanje jedne učenice,naime u fazi su zadirkivanja jedni drugih i bacio je na ormar pernicu te djevojčice,dok se penjala po nju okliznula se i pala na radijator te dobila posjekotinu,naravno on je okrivljen kao nasilnik.....nazočna je bila i majka navedene djevojčice i gospođa je rekla da ona njega ne okrivljuje za ništa.
Ja vidim u svemu tome veći problem,jer su mi rekli da izaziva profesore,upada im u riječ i omalovažava ih,to je stvar koja me zbunjuje jer kod kuće nije takav,nikada mi nije rekoa pogrešnu riječ,niti ikome od starijih ,pet godina je plesao folklor u mješanoj skupini,na nastupima iz autobusa kad je bio stariji nosio je starijim plesačicama torbe,da mu na to niko nije ukazao,pazio na mlađe plesače,to sve navodim iz čistog razloga jer ga ne poznajem onakvog kakvog su mi ga opisali...ali vidim da se nešto dešava,poustio je jako s ocjenama,odmah da navedem prvu soluciju sa razrednicom je nemoguće da razgovaram i da se posavjetujem,jer sam od nje doživjela samo prijetnje tipa,prijava,centar za socijalni rad itd.
Razmišljam da ga odvedem mimo škole kod psihloga,naravno razgovarala sam s njim ali se stanje ponovilo.
Molim vas da mi neko odgovori makar sa hladnom glavom ili bilo kakvik iskustvom oko navedenog.
Od srca hvala i svako dobro!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma