evo mene s friškim dojmovima o aparatima koje smo kupili: bosch suđerica ne znam model ali prilično skupa, nisam baš luda od sreće, zna ostati hrane na suđu, mrlje na čašama i sl.; blanco sudoper silgranit (svj. sivo) - jako smo zadovoljni, mrak za održavanje; staklokeramička ploča electroluc 2+2: definitivno loša za održavanje, nikako je ne mogu izglancati i stalno ostaju tragovi od krpe nakon čišćenja, što se tiče samih fukncija sve ok; electrolux frižider - isto ne baš jeftin - jako smo razoračarani jer je kao frost free a zadnja stranica nam je u roku od 2 dana imala po sebi frost (mislim da tu ipak nešto ne štima i da ćemo ga morati reklamirati, a MM i ja smo prezaposleni i nikako da to krenemo rješavati); electrolux pećnica - apsolutno najbolja investicija, oduševljeni smo s njom, bila je skupa, ali vrijedi svake kune - to je ona pećnica s receptima - nema što ne ispadne super iz nje, ima odgođeni početak, automatsko isključivanje i 100 drugih stvari koje još nismo niti ispobali - apsolutna preporuka!