Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 145

Tema: Zimsko-proljetna djeca 2004. (59.dio)

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo me na sekundu.
    U četvrtak me zvala teta da fran ima visoku temperaturu i nek dođem po njega.
    Pokupila sam ga.Nismo išli odmah kod doktora, jer sam se nadala da je viroza posrijedi, pa ćemo spuštati temperaturu i takoooo kako to već ide.
    Kad je došao malo k sebi počeo se jako žaliti na oko u koje ga je pogodio jedan dječak iz vrtića.
    Nakon malih konzultacija sa Anek, ipak sam krenula na Rebro da ga pregledaju.

Tamo smo doživjeli UŽAS u ophođenju jedne dr. prema Franu, ali o tome ću vam još pisati, jer sam odlučna u tome da moje pismo o horor doktorici stigne do njenih nadređenih.Uglavnom, dobio je povez/ rožnica je oštećena/4x dnevno kapanje i mazanje oka kako znamo i umijemo/u ponedjeljak pregled kod dječjeg oftamologa.

Nakon gospođe (koju neću više zvati doktorica, jer nije plemenita kao što bi, po svojoj struci, trebala biti), prolazila sam pored dječjeg odjela koji je bio prazan, pa sam ipak navratila s Franom.
    Tamo nas je dočekala dr. koja je zbilja bila divna prema Franu koji je bio jako uzrujan zbog pregleda oneeee "gospođe". Dala je Franu vremena da dođe k sebi, bila je nježna, no on je ipak bio još uvijek izvan sebe. Naime iako je prestao plakati i histerizirati, stalno je ponavljao :"Mam'ca jesam sada gotov? Mogu sada ići doma?". Kod nje posebnih uputa nije bilo. Standardno spuštanje temperature, ako počne proljev onda na zaraznu. nije ga slala vaditi krv jer je rekla da je jako iztraumatiziran (onom gore) pa da ako se stanje pogorša odemo sutra.
    U autu mi je rekao da je vrištao, jer se bojao. (Fran:"Mama ja sam vrištao. A nije me bolilo. A ja sam vrištao, jer sam se bojao!" )
    Tu je večer imao noćne more, svakih sat vremena. Stalno je ponavljao :"Jesam sada gotov, jesam sada gotov?"
    I to je to što se frana tiče.
    U međuvremenu sam ja dobila gripu (pretpostavljam da je i fran ima).
    Uglavnom horor nam je počeo sa četvrtkom, a nastavio se kad sam i ja "pala".
    Dakle uvjerena sam da gripu nisam imala još od neznamnijakad valjda šestog osnovne.Od tad se sjećam neke teže boleštine, ali da je ovako gadno to nisam zapamtila.
    Danas sam u jednom trenutku imala osjećaj da će mi se kosti rastaviti od ostatka tijela, a Franu nije bilo ništa bolje.

Eeeeee da, s petka na subotu je fran povraćao deset puta i isto toliko puta se pokakao. Ostali smo s jednim čistim jastukom i jednim prekrivačem. ajde plahti smo imali.

hihihi moram li na kraju priče napisati da me posjetila i kolegica M (ili ste pretpostavile da je situaciju i to moralo začiniti)

p.s. i da! moram vam zahvaliti na pozivima i porukama i vibricama, iako se nisam imala snage javljati i pisati. i hvala MS na ponuđenoj juhici. hvala vam što mislite na nas i brinete se kad nam je ovako teško

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

majčicemila, pa mislila sam da sam sve čula danas na telefon - kadli još i povraćanje, proljev, i "draga frendica"... :shock:
    velika ozdravilica u piknuto oko, vruće čelo x 2 /njegovo i tvoje/ i rastavljene košćice, da prođe što prije
    što god ti treba, dostavljam

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Tweety, za tebe i Frana i da nam što prije ozdravite...

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ajme, Tviti!
    ~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tweety, Fran ~~~~~ !
    Fabić, ~~~~~ !
    Ozdravite brzo, brzo!

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

fran i tweety
    Nadam se da će Fran uskoro zaboraviti ovu traumu.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tweety! :shock:

zovi ako nešto trebaš, od odlaska u dućan nadalje.

nadam se da će se bubamarac brzo oporaviti od traume, srce malo...

ja ću sramežljivo priopćiti vesele vijesti: jutro bez suza!

andreja je uobičajeno bilo strah tete, ali kad mu je rekla da moraju zaliti cvijeće i nahraniti gladne ribice dopustio je da ga uzme i odoše... ok, to još nije pravi oproštaj u kojem me on ljubi, grli i pušta da odem ali je početak.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fran i Tweety... , da što prije ozdravite.

Ajvić, PONEDJELJAK je ženo!! I tvoje dijete nije plakalo!! To je suupeeer!!! :D

Mi čuvamo kakača...još uvijek.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ni u zahod, ni u tutu, ni u gaće?

što kaže lovro?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    ni u zahod, ni u tutu, ni u gaće?

što kaže lovro?
    Ne.

Lovro kaže da neće kakat.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

miša mu

nemam niš pametno za reći jer to nismo imali, javit će se nekakači i nekakačice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh mi smo ti stari nekakači...pokakati će se, kad tad.. :/

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

andrej u zadnje vrijeme kaka isključivo u gaće i onda uredno prijavi, tješi nas da to nije ništa strašno i raspituje se jesu li noge pokakane i mora li u kadu , možda da spojimo njih dvojicu na koji dan...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fran i Tweety , brzo nam ozdravite. Kroz što ste sve prošli, grozno. :/

Andrej, bravo za ostanak u vrtiću, a ti Lovrek, drekec na sunce!

Nas je gripa isto fino poharala - prije par tjedana Fiona, pa Flora, a sad je mm na redu. Već par dana ima temperaturu oko 38,5-39 i uopće ju ne uspijeva skinuti. Užas. Samo čekam da i mene primi, pa ćemo biti u kompletu bolesni.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Edita se jutros probudila u mokraci :/ Pelene su joj postale male (Pampers 4+)
    Nisam mogla prepostavit da je skidanje pelena ovako zeznuto :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo me na kratko.
    Bili kod pedijatrice. Zašpotala nas je što nismo došli u petak, jer kao ne može mi unatrag otvarati bolovanje, ali ipak je.
    Bolje smo. ujutro smo se probudili sa 37.3 sad se lagano penje, ali daleko je to od onih 38.9.

MS, znaš kako se Fran bezbolno odviknuo od pelena. Ipak kakicu je zadržavao. Dr. nam je rekla da je užasno bitno da u ovoj fazi ne doživi neki stres vezano uz to kakanje i preporučila intenzivno tankanje nekim potpuno prirodnim sirupom od šljiva. To je trajalo možda dva tri tjedna i od tad kaka svakodnevno, samo ponekad preskoči jedan dan.
    Vjerujem da on zapravo ni nemože kontrolirati nagon za piškenjem dok god su mu crijeva puna. Zašto to mislim? Zato jer Fran nije imao niti jednu nezgodu sa piškenjem, osim dva puta kad tri dana nije kakao. Bio je stvarno napuhnut. to me i natjeralo kod doktorice. Kako smo gore spomenutim sirupom riješili kakanje, niti nezgoda nije više bilo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala na savjetu, Tweetylinčice! A sad mi reci o kojem je sirupu riječ, jer trčim u šoping...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tweetići, znači bolje vam je?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Hvala na savjetu, Tweetylinčice! A sad mi reci o kojem je sirupu riječ, jer trčim u šoping...
    to smo obavile telefonom.
    ako još nekog zanima radi se o Pflaumen-Feigen-Sirup

http://www.biodiet.at/deutsch/produkte2.htm

Ajvi, mislila sa da ide na bolje, ali kako pada noć dolazimo na temp. 38.1

Neću još spuštati ni njemu ni sebi. Čekam 38.5 pa ću onda spuštati.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Fran

mamma, sjećaš se da sam ja pisala o nekakačici. Kod nas je dugo trajalo. Nemoj ga forsirati, sigurno će sam tražiti, pa će odustajati, pa opet tražiti...
    A kada se pokaka, to ćete (naravno) objaviti na sva zvona, i diviti se primjerku.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tweety, 38.1 navečer nije tako loše. nadam se da ste se naspavali i odmorili noćas, pa će vam danas biti još bolje...

ja prijavljujem DRUGI dan bez suza! :D

jutros je poželio nositi svoj ruksak na leđima i ostao je s "tuđom" tetom (koja je jučer bila s njima ali ipak nije njihova, je l' te...). podsjetila sam ga da mora vidjeti jesu li ribice gladne, a on otišao teti i još mi je i pusu dao... to opraštanje i pričanje s tetom je trajalo dobrih 5 minuta i izdržao je.

mamma, ima li smrduckavih novosti?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tviti, tek sad vidim da ste bolesni

treba li štogod?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tweetylinčice, nadam se da je noć bila bez velikih intervencija.

Mi smo jučer ispustili monstruma (tzv. mlavac pudilica )tuticu, pa onda još dva...ne znam gdje je to stalo... :/

Dijete je normalno odmah bolje..

Pusa malom hrabrom Andrejčeku!

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajme, tweety, stvarno vas je oborilo. za onu gospođu mogu samo dodati nadam se da će fran brzo zaboraviti tu traumu. kako ste danas? ni mi vam nismo daleko ako zatrebate nešto

mamma san, jel' lovrijaner još uvijek ljubomorno čuva kakača? samo polako, kad-tad će van.

ajvi, :D bravo za hrabrost.

sanja i da te gripa zaobiđe u širokom luku, a tm-u želim brz povratak u normalu.

cure, ova naša baby faza traje sad već skoro dva mjeseca. mora da nas nakon nje čeka neki turbo trostruki skok u razvoju.
    evo kako smo jučer provele poslijepodne. lada je našla pidžamicu (a valjda br. 74) i ništa drugo nije dolazilo u obzir osim toga, a imale smo dogovor i jurile van. pogađate, pidžamica je otišla s nama u posjetu frendicama i čim smo došle k njima presvukla se i tako obučena provela ostatak dana. kako se nogavice nisu mogle navući ostale su tako visiti i klaparati po potkoljenicama, ali su zato poslužile kao spremište za mobitel
    još zaboravih napomenuti da je ispod pidžamice izvirivao body br.68. u usporedbi s onim 54 od prošlog tjedna ovaj joj je bio čisto komotan

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

lada

onda je ona elegancija i usklađenost boja i stila kod nas bila mali predah od ekscentričnosti?

baš je bila slatka kad je uletjela u rozom baloneru i puma tenisicama, pa se presvukla u roze balerinke...

ili je ispod toga svega bio bodi s medvjedićima broj 50?

mamma, čestitam! sad će valjda biti ok, kad ste probili led.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lada... ....

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Lada
    za Frana

nisam vam pricala ali smo i mi imali dogodovstine u Bosni. Mislili smo da cemo se odmorit, kad ono sipak. Kada smo dosli Sami je opet fasovo bronhitis, pa zavrsio na inhalacijama. Srecom, nista se nije zakomplikovalo. Tamo su doktori koma
    I taman kada mu je bilo bolje, skocio je na krevetu i spuco glavom od dasku, te razvalio arkadu. Kolika ja rana zjapila, bilo je strah za pogledat. MM je to dezifinciro, sjedemo u auto i u Hitnu. Srecom, nisu mu sili, nego su flasterima sastavili ranu. :/ Ostat ce mu mali oziljak iznad obrve

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

o, miš mali , što ga je sve snašlo.

što su vam rekli o tako čestim bronhitisima?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

o, miš mali , što ga je sve snašlo.

što su vam rekli o tako čestim bronhitisima?
    nista. Ako mu se bude cesto javljalo oko trece godine ce radit alergo testove. Zima i proljece su gadni za bronhitise. Ljeti on to nema, samo u ovom nekom periodu.
    Sin od moje prijateljice je isto ovako svako malo muku mucio sa bronhitisom, a evo sada kada ima sest godina, nema problema. Sve je proslo samo od sebe.
    Mene samo strah astme Ne smijem ni da razmisljam o tome

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

javit će se pčelica, nika se neko vrijeme stalno gnjavila s tim a mislim da je sad dobro.

čuvaj nam mališu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh Snorki...baš mi je žao malog miša. :/ Ali imaš sreće da ti se muž razumije u sve te "liječničke stvari".
    a što se tiče ožiljka iznad obrve, mali će sigurno biti interesantan komadima....

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Snorkice, žao mi je zbog Samija.
    Znam kakav je osjećaj kada počne ono pištanje, svaki put mi je srce u petama.
    Mi smo prolazili slično, s tim da su mi na Srebrnjaku rekli da vjerovatno bronhitis nije alergijski, jer se kod Nike pojavljuje svaki put nakon prehlade, kada se šlajm počne spuštati na pluća. Zato njoj nos jako rijetko curi. Ali ja svejedno mislim da je ona alergična na nešto, ali ne znam koliko to u našem slučaju ima veze sa bronhitisom.
    Propisali su nam jedan lijek (Singulair), i otkada ga pije (cca 2 mj. još nije imala bronhitis.
    Prati je li vezano uz prehlade ili se javlja neočekivano!?
    Šaljem mu vibre da se što prije riješi toga.

A ožiljak - i mi imamo jedan iznad obrve. Vidim da imamo gotovo identične probleme. 8)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pcelica prvotno napisa
    Snorkice, žao mi je zbog Samija.
    Znam kakav je osjećaj kada počne ono pištanje, svaki put mi je srce u petama.
    Mi smo prolazili slično, s tim da su mi na Srebrnjaku rekli da vjerovatno bronhitis nije alergijski, jer se kod Nike pojavljuje svaki put nakon prehlade, kada se šlajm počne spuštati na pluća. Zato njoj nos jako rijetko curi. Ali ja svejedno mislim da je ona alergična na nešto, ali ne znam koliko to u našem slučaju ima veze sa bronhitisom.
    Propisali su nam jedan lijek (Singulair), i otkada ga pije (cca 2 mj. još nije imala bronhitis.
    Prati je li vezano uz prehlade ili se javlja neočekivano!?
    Šaljem mu vibre da se što prije riješi toga.

A ožiljak - i mi imamo jedan iznad obrve. Vidim da imamo gotovo identične probleme. 8)
    dan-dva prije ima obicnu smrkavicu i curi mu nos. I nikada nisi nacisto hoce li doci do opstrukcija. Temperaturu je imao samo kada je zaglavio bolnice i to 38,5
    Inace, moja djeca riijetko imaju temperaturu. Edita je za svoje tri godine tri puta imala temperaturu, a i Sami isto toliko.
    Valjda necu urec :/

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

joj, zaboravila sam vam ispričati jedan slatki detalj: andrej si na putu do vrtića svako jutro kupi životinjsko carstvo (sam ga uzme i plati) koje podijelimo na povratku. i svako jutro ulazi u dionu na voćarskoj i upozorava me: "ja ću jeći dobaj dan!" onda s vrata: "DOBAJ DAN!" i isti tren se okreće meni: "mama, ja sam jekao dobaj dan!"

prodavačice čim ga vide viču: dobar daaan!

a jutros se mazimo u krevetu i on će: "ja bio još majo cikice". ja: "aha, dat ću ti..." i dalje mu ljubim obraščiće. a on: "ajde mama, pa kaj sad čekaš!" :shock:

inače mi je ta fakinska faza smiješna za poluditi, tako je ponosan na sebe kad ispadne frajer, stalno izvaljuje neke fore ili nas tjera u red.

a biseri iz kolekcije "mame nema u krevetu"...

ovih dana ga gnjavi nos pa se navečer zna probuditi. čujem iz sobe preplašeno "mamaaa..?" ulazim, a on zgroženo i u nevjerici: "ja sam spavao sam!!"

drugu večer već iznervirano: "mamaaa!". otvaram vrata a on: "a di si ti bila?!"

treću večer, zbunjeno i pospano: "ja te nisam mogao naći."

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pozdrav svima i nadam se da će bubanci ozdraviti.

Ja imam još jednog bubanca tj. bubančicu. Pia mi je ponovno počela kašljati i cijelu noć se nije naspavala pa smo danas ostale doma.
    Nema temp. samo malo nosić curi. Pijemo sljezov čaj puno se mazimo i igramo na zraku...

U velikim smo pripremama za ročkas. Jučer smo bili u šopingu rođendanske oblekice i cipelica i sad si je Pia sva važna. Svaki dan me podsjeti da moram još i tortu ispeči i kupiti 3 svjećice.
    Haljina se danas morala oprati, ali ona nekak ne vjeruje da će se osušiti do subote .
    Koga god sretne, odmah mu izreferira da ona ima uskoro rođendan i da će imati tortu i 3 svjećice i haljnu i nove cipele i da će se igrati s klincima i da će ona biti slavljenica i imat će dvije pletenice ko Pipi Duga Čarapa....

Ma preslatka mi je sva...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja se ne mogu načuditi (i ZNAM da ovo ponavljam svakih par mjeseci ) kako su sve slađi i slađi...

spooky, mi smo konačno odlučili kupiti inhalator. andreju takoreći nije prestao curiti nos otkad je krenuo u vrtić. noću hrče i krklja, cijedi mu se u grlo, kašlje i budi se već danima. kako mu se još nije upalilo grlo, pojma nemam.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Piju boli uho ...danas sam opet kod pedijatrice s njih dvije...

joj, pa dosta je bilo tih boleština...

Nadam se da će ozdraviti do subote jer kakav će to ročkas biti?

Imamo nesreću da je svaki Pijin ročkas bio popraćen nekakvim boleštinama.
    Na 1. rođendan je Pia imala upalu uha
    2. je Dora imala temp. ( reakcija na cjepivo)
    3. ???

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spooky baš mi je žao!! Valjda će ozdraviti! A to sa boleštinama ..to je klasika za ovaj glupi treći mjesec! Gripe, adenoviroze, sada i šarlah...poludit ću!

Toliko se u zadnje vrijeme cerim ovom svom derištu....igra se sa svojim bagerima, dizalicama, kamionima...i onda mu se napravi "gužva" i tereti mu se raznesu, a on govori: "Fuka je! Fuka! Buzo mola doci fatrogasac!!!"

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a znaš gdje možete naći fatrogasca? s kompletnom opremom - kaciga (policijsko-motoristička), kamioni (vlakić-guralica), crijevo za vodu (rezervno crijevo od tuša).

treći dan bez suza :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a znaš gdje možete naći fatrogasca? s kompletnom opremom - kaciga (policijsko-motoristička), kamioni (vlakić-guralica), crijevo za vodu (rezervno crijevo od tuša).

treći dan bez suza :D
    Ajvić pazi sad:
    - fatrogasnu masku + baterija + onaj megafon i sl. dobio je od ujka za božić
    - tata mu je kupio fatrogasnu (Bruderovu ) prikolicu sa crijevom i ručnom pumpicom (pa zaljevaju mamu i cvijeće)
    - za rođendan je dobio od bake i dede (tatin izbor) Bruderov fatrogasni kamion sa dizalicom
    - ima još 3 mala fatrogasca

= kuća mi se pretvara u gradilište i fatrogasnu stanicu

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sada i šarlah...poludit ću!
    Jesam nešto propustila... Lovro ima arlah, ili si govorila općenito.

Nika je dobro, jedino se opet pojavio nekakav alergijski osip.
    mažem kortikosteroidnom kremicom, a nju smijem koristiti samo nekoliko dana, pa se nadam da će proći.

Snorki, vidim da je kod samija slično kao kod Nike, tj. vezano je samo uz prehlade. Pazi ga to više možeš u ovim zimskim mjesecima. ljeti su uglavnom poteđeni toga. A kada bude veći, sigurno će biti bolje. Kod nas je velika razlika između prošle i ove godine.
    Držim fige.

Cure, uživate li u ovom suncu?
    Mi smo jučer nakon vrtića išli kod jacman i Viktorije na igranje. Cure su uživale na toboganu i ljuljački, Niku smo jedva natjerali da idemo doma.
    sad razmišljam što ćemo danas.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sada i šarlah...poludit ću!
    Jesam nešto propustila... Lovro ima arlah, ili si govorila općenito.
    Ma nema šarlah...nije ga niti imao od koga dobit...još nije u vrtiću.

Ali u njegovoj grupi očekuju šarlah...(brat od jednog klinca koji ide i dalje u vrtić ga ima). :/

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a što se tiče malog građevinara, prošli tjedan sam vidjela nešto od graševinske opreme, koje nema na ovom popisu od sanićke, ali sam ipak odlučila je pitati za dozvolu, da me ne bi prijeko gledala. Mogu?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mamma, moj fatrogasac bi se raspametio! dala si mi ideje...

mi popodne šalabazamo ulicom. jučer smo imali sat botanike, naučili smo sve o proljetnicama a andrej je zaključio da će se i šišmiši, vjeverice i medo probuditi sad kad je došlo proljeće.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mamma, moj fatrogasac bi se raspametio! dala si mi ideje...

mi popodne šalabazamo ulicom. jučer smo imali sat botanike, naučili smo sve o proljetnicama a andrej je zaključio da će se i šišmiši, vjeverice i medo probuditi sad kad je došlo proljeće.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ups

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nije graševinska, već građevinska

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a što se tiče malog građevinara, prošli tjedan sam vidjela nešto od graševinske opreme, koje nema na ovom popisu od sanićke, ali sam ipak odlučila je pitati za dozvolu, da me ne bi prijeko gledala. Mogu?
    ma samo pucaj....

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

OK, ali ipak moli te našiši što još ima da ne bi dobio duplića.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pčelice, krenulo te danas!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •