Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 145 od 145

Tema: Zimsko-proljetna djeca 2004. (59.dio)

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Evo me iz "Izvora" 8) , u upravi su bili jaaako ljubazni, a na Forumu čitam same superlative...još ću ja tamo detaljno prolunjati.
    Kad malo bolje razmislim Izvor bi mi zapravo i odgovarao...vlakom do Zapadnog za 5 min., pa pješke 10 min., a onda do posla još 10 min. pješke. Prednost je i to što baka ima direktan i brz bus Ksaver-Britanac, pa bi i ona kojiput mogla pokupiti A. ako je frka.
    Mana mi je jedino što je centar grada i ne vidim kako bi je MM mogao skupiti u 15.30 autom, gdje uopće kod Deželićeve ljudi parkiraju kad dolaze po djecu?

Ivy, kako si dogovarala razgovor s ravnateljicom, to je predpostavljam bilo prije prijava u svibnju? Samo nazoveš i moliš da te primi, samo baneš bez najave...?

Pusa svima!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

rekli su mi da u mjesecu prijava (svibanj) mogu doći bilo kad, bez najave.

u drugi vrtić nisam ni išla prije prijave, već sam odlučila da želim taj.

ne znam ništa o vrtićima u tvojem dijelu grada, ali za izvor sam stvarno puno dobrog čula...

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    znala sam da ćeš ti smisliti plan 8)
    zelbstfeštendlih, samo ne planiraj ništa za taj dan

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

imam raspored zpd-roćkasa i orijentiram se prema njemu 8)

ako bude zdravlja, mi smo na rasporedu na moj rođendan (familija) i andrejev rođendan (zpd ekipa) - između frana i vida.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se baš veselim ponovnom okupljanju.
    cure su odradile svoje. sad se dečki moraju pokazati u domaćinskoj ulozi

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa

cure, kakve su vam menstruacije nakon poroda?
    meni iste kao i prije - bolne prva 2 dana, sa dosta izraženim PMS-om, koji se ovaj mjesec "protegao", pa se može reći da me uništava PMS i MS, ufffff
    izljevi i to baš pravi izljevi...boli prije nego trebam procurit. Cilkusi variraju - ovaj je trajao 39 dana :shock: 3 sam testića napravila

PMS koma, žderem slano, slatko, nervozna sam ....

No, da ja skočim na bolju temu, a to je ROĐENDAN !!!
    Danas sam se ubila od pečenja kolača. Curice su mi bile cijelo vrijeme živahne i kuću su uneredile da je sveki izgledala :shock: kada je došla doma.
    Uspjela sam ispeći 3 kolača i rođendansku tortu koju još sutra moram ukrasiti.
    Pia je uzbuđena i uopće ne znam kako će uopće zaspati. Cijeli dan pjeva samoj sebi " Sretan rođendan tiiiii..."
    Ne mogu vjerovati da će imati 3 godine. Vrijeme leti...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Franov rođkas ne bumo propustili.

Ozbač!

Ajvi, ostavili smo ga na spavanju nakon cca 4 tjedna...
    Vrlo polako.

Inače, spavanje nije bilo veliki šok, znao je da brzo baka dolazi po njega i što brže zaspi, to će brže vidjeti baku...

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čoksa, evo mi smo "izvorovci" i jako smo zadovoljni. Jesi vidjela kako imaju lijepa igrališta? Jedno za jasličarce, a u drugom kompleksu za vrtičance. I super mi je kod vrtića što je skroz nevidljiv s ceste a dvorišta su ograđena visokim zidovima. Princip rada je korakovski, imaju dosta izbornih aktivnosti (vrtić), ritmika, dramska radionica, likovna, folklorna, engleski jezik. Do sada je bila (od 4 godine) i jedna grupa sa 10-satnim engleskim programom. Od jeseni će ih biti 3 (Svenova grupa se skoro cijela prijavila i ostat će svi zajedno, čak i jedna teta ide s njima :D ).
    Od forumaške djece u Izvor ide dijete od kasiopeje, Barbi, Ivar od ivarice je išao, curice od Virgo30 (mislim da ih ima još ali ne znam od kojih forumašica). Ako te šta posebno još zanima, pitaj. E da, i jasličke grupe su malo manje zbog nekih standarda koje moraju zadovoljiti. Upisuju ih, mislim 15, ali u Svenovoj grupi je dolazećih bilo oko 10-ak. Tek se u vrtičkoj grupi broj povećao.
    O vrtiću u Slovenskoj (ulici grada Mainza) ne znam puno, osim da je jako mali, ulazi se kroz dvorište koje je zajedničko sa stanarima iz kuća koje je okružuju, a tete klince van vode u park tj. igračište na Kegliću. To mi se baš ne sviđa jer tamo dolaze i druga djeca sa roditeljima/bakama/dedama, a i moraju preći 2 ulice :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moram se ovdje ubaciti jer se radi o mom području (geografskom )

čokolada - sva dječica koju ja znam iz parka uspjela su se upisati u DV Vrapče i to baš centralni. Taj vrtić ima i jednu ispostavu, to je neke dve autobusne stanice dalje od ovog gdje ćeš ti biti. Osim toga, ima i u Gajnicama vrtića, tri komada. A i u Malešnici. Ja pojma nemam kakvi su svi nabrojani vrtići, ali da ih ima - ima ih.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mima, i meni se čini da vrtića u tom dijelu ima dosta, ali "mjerodavna" gospođa je na telefonu bila odrešita i neugodna...baš me sprašila ko klinku :/ . Pokušat ću dogovoriti razgovor s ravnateljicom, ne mogu vjerovati da zainteresirani roditelj ne bi mogao doći u vrtić na 15 minuta i pogledati kako izgleda. Inače, voljela bih u vrtić ići pješke (dakle, što bliže), a ako ne može, onda mogu i u grad (Gajnice su mi na "krivoj strani" )

Brunda, Izvor mi se stvarno svidio, iako sam bila jako kratko...znaš li možda nešto o tome kako ljudi i gdje parkiraju kad dolaze po dijete? Ima li igdje u blizini nešto što bi moglo poslužiti u tu svrhu? (postavila sam pitanje na pdf-u Vrtići, ali nema odgovora)

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Parkiramo u Deželićevoj. Uvijek je kao gužva ali uvijek nađemo neko mjesto ispred vrtića. Čak nikada ni ne plaćamo parking nego ostavimo sva četiri žmigavca i nikada nam nisu naplatili kaznu. Znaju da je tu vrtić i da roditelji kupe djecu pa su milostivi.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Skužila sam da sam ti pisala informacije za jaslice a vi ćete na jesen biti pravi vrtičanci :D

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Hvala na odgovoru!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i nas - nakon problema s adsl-om, riknuo mi je monitor na laptopu. Javljam se s mm-ovog, koji mi je skroz strani i novi, niš ne kužim, a iz nekog razloga mi ne funkcionira IE, nego samo Firefox, pa mi je to dodatni zbunj.

Uglavnom, da kucam u drvo, Fiona je dobro. Krenula je na ritmiku i od moje male amaterske plesačice postala profi čagerica. Dobila je rozi dres, bijele čarapice i roze papučice, pa je sva ponosna, a u petak me je, kad smo se vraćale iz vrtića, tražila da samo nas dvije sjednemo na kavu, pa je k'o velika sjela kraj mene, popila sokić od šljive i počela plesati posred Tkalče. Prolaznici su odvaljivali.

Danas smo bili u četvero na Trnoružici, ali Flori je brzo dosadilo, pa smo ostale samo Fiona i ja. Nakon predstave smo se malo prošetali i završili u onom parkiću kod Kamarisa, gdje su se njih dvije zajedno pentrale po spravama i uživale na proljetnom suncu (koje će, navodno, već sutra nestati i pretvoriti se u kišu ili čak snijeg). Inače, Flori je danas bio posljednji mali rođendan! Ne mogu vjerovati, moja bebica ima već 11 mjeseci.

Sunce, drago mi je da je Fabić dobro.

Ajvica, nadam se da će i Andrejčekov nosić prestati curiti. Inače, mi za takve stvari nikad nismo išli doktoru.

Čokolada, hm, čudan mi je vrtić u koji ne možeš doći i pogledati ga.

Tweety, drago mi je da ste bolje.

A što se tiče rođendana, nemojte zaboraviti da krajem svibnja dvije proljetne ljepotice slave svoje rođendane! :D

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo moramo istaknuti i podebljati:

Pia, sretan ti rođendan!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    A što se tiče rođendana, nemojte zaboraviti da krajem svibnja dvije proljetne ljepotice slave svoje rođendane! :D
    Ajme, rikavela.

Krajem travnja, naravno.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ajme, rikavela.

Krajem travnja, naravno.
    Gledam i mislim si ,o kome sad ti pričaš jer ovo očito nisu datumi tvojih curica

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sanja, i mene si zbunila.
    Opet ćemo imati druženja skoro svaki vikend, baš se radujem.

Kod nas preko vikenda bronhitis. A mislila sam da smo do sljedeće zime mirni.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nika, opet bronhitis?

a mi... jesam li se ono hvalila? nos je noćas opet krenuo u kombinaciji s temperaturom. inhaliramo se doma i čekamo da prođe.

ali smo se zato jučer nauživali - vani na ručku, pa cijelo popodne na jarunu, pa još sokić na terasi za kraj. iskoristili smo zadnji lijepi dan!

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Andrej

Mi smo se već navikli, ne djeluje mi više tako strašno.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neki dan tata pere Lovri guzu. I dok Lovras stoji u kadi, nagnut preko tatine ruke pogleda si na stopala i skuži da mu se nešto CRNO zavuklo pod noktić na stopalu (mucica od čarapica). Rasplače se ko kišna godina (bio je prije spavanja) i na tatino:"Lovro, što je bilo?" On kroz suze jedva izusti: "Tata, KREPAL MI JE PLSTIC!!!"

Pusa malim bolesnicima...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma daj, K. čim dođe iz vrtića skida čarape (često i prije pranja ruku, da bi si počistila prstiće. Te mucice i pijesak ju očito jako smetaju

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

lovrooooooo

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Neki dan tata pere Lovri guzu. I dok Lovras stoji u kadi, nagnut preko tatine ruke pogleda si na stopala i skuži da mu se nešto CRNO zavuklo pod noktić na stopalu (mucica od čarapica). Rasplače se ko kišna godina (bio je prije spavanja) i na tatino:"Lovro, što je bilo?" On kroz suze jedva izusti: "Tata, KREPAL MI JE PLSTIC!!!"

Pusa malim bolesnicima...

..a vid se nekidan pokakao u kadi punoj vode dok se kupao :shock:, i kad je ugledao drekec počeo je vikati "bojim seeeee, bojim see, makni gaa, makni gaa!!"

neki dan je gol natezao svog pimpaća uz komentar: mama, vidi, imam zmiju....
    gle, malo je narasla!... ajme meni

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    ..a vid se nekidan pokakao u kadi punoj vode dok se kupao :shock:, i kad je ugledao drekec počeo je vikati "bojim seeeee, bojim see, makni gaa, makni gaa!!"

neki dan je gol natezao svog pimpaća uz komentar: mama, vidi, imam zmiju....
    gle, malo je narasla!... ajme meni
    Vid me je nasmijao do suza sa pimpačem ali ova priča sa strahom od drekeca mi nije baš za smijati... ja stalno vučem neke fobije da Lovro opet ne prestane kakati... :/

No povukla si me za jezik:

Ujutro na tuti: "Mama, vidi kako je pišek nalastao!! Bas je lepi! Slatki pišek! Ajde mama VIIIIDIIIIIIIIIIIIIII!!!! I tako unedogled....

"Tata a kako ti piškiš? Kroz guzu ili pišu? A mama? Mama piški kroz guzu? A di su mami jajčeka?" itd itd....

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ahahaha, da di su mami jajčeka, riknuću
    vid je dosta preokupiran tim spolnim razlikama; neki dan me je pitao:
    mama, zašto se muški ne šminkaju?
    onda je njemu nešto bla bla "pametno" objasnim , a on malo razmisli i zaključi:
    "žene se šminkaju, a muškarci....piju pivu!"

/znam, sad svi zamišljate MM-a kako u zmazanoj potkošulji pije pive na kauču po cijele dane, dok se mamica larfa i larfa dan i noć u kupaoni /

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad si me opet povukla za jezik (ajme jezik mi je ko u mravojeda )

Klopa jučer Lovras ručak. Završi klopu. POgleda tatu i veli: "Tata, daj mi PIVU!" 8)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

vas dvije

btw, andrej se šminka.

a bio je još mali kad je u svakoj nedjeljnoj šetnji gradom pokazivao omote od vinskih flaša (znate kako centar izgleda nedjeljom ujutro) i vikao: tata! /vina doma nismo imali ni za kuhanje/

svaka opskurna birtija također je bila njegova, sav bi se oduševio: tata! a tek pečenjare...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Andrejček je faca!!!

No opet si me povukla za jezik...

MM svaki dan sa joggerom počisti laminat (ona čistilica sa jednokratnom krpom). Tako da je ta čistilica samo "tatina čistilica".
    Uglavnom, vadim iz pretinca za deterdžente deterdžent za mašinu, i da bih došla do njega izvučem deterdžent za laminat na kojem je slika te čistilice za laminat. Lovro pored mene i kad je skužio sliku veli: "A zašto je tata na ovaj sliki?"

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lovro, Andrej, Vid - face male!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mamma, eno tvoji frajeri peku kolače na portalu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    mamma, eno tvoji frajeri peku kolače na portalu
    Malac stvarno liči na Lovru, ali nije Lovro. Mislim da se radi o Tateku i njegovom Vedranu.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nika, brzo nam ozdravi!

Kad ste već počele s pimpačima, evo jedan naš biser s mora, znači, star preko pola godine: Fiona stoji gola u hotelskoj sobi ispred velikog ogledala i kritički se promatra, pričajući sama sa sobom:

"Ja imam pipicu. Beba ima pipicu. Mama ima pipicu. Tata ima... tata ima... tata ima GUZU!"

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala na čestitkama
    Slikice ću stavit čim uhvatim vremena. Malo sam u gužvi ovih dana...
    Svi znate da mi je koma na poslu i da tražim novi. Sutra idem na razgovor i trebaju mi vaše vibre

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spooky, sretno sutra!

Evo i vibri: ~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Spooky ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

čitam vaša dnevna dopisivanja!
    I A. je opsjednuta cicama, guzama, pišicama, pišama...svakoj (plastičnoj)životinjici zagleda pod trbuh. Malo joj fali golih muškaraca po kući (tata se nerado da razgledati), pa zato jedva čeka posjet kakvog pelenaša koji se kod nas presvlači.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Spooky, sretno!

~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Spooky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vidim da su dečki oduševljeni svojim pimpačima.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cure, hvala na vibrama. Sutra još moram obaviti jedan razgovor pa ćemo vidjeti. Mislim da sam danas ostavila dobar dojam.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

spooky, vibram svim srcem!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spooky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Spooky, i ja vibram ~~~~~~~~~~

Moja kumica (jacman) planira otvoriti vrtić - igraonicu.
    Evo njezin topic http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=38503 pa ako imate kaav prijedlog, savjet ili zamjerku napišite joj.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spooky, evo ti još last minute vibri: ~~~~~~~~~

Javi obavezno kako je bilo.

Jacman, sretno s igraonicom!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Svim bolesnima
    Mi ozdravljujemo i bilo je gadno. Temp.39,5 tri dana. Sad je bolje.
    Hvala za igraonicu.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Obavila sam i današnji razgovor. Mislim da je dobro prošlo. Javit će mi kroz pet dana.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •