Pokazuje rezultate 1 do 50 od 400

Tema: svaka riječ hvale Vinogradskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam rodila prije mjesec dana u V. Beba je ranije rođena pa je bio u inkubatoru na 4.katu, to mi je bilo jako teško razdoblje, em nikako da mlijeko dođe, onda kad je došlo nije ga bilo dovoljno da bih se izdojila i da bih mu nosila (dobivao je AD), niti su mi ga dali da ga dojim, samo sam plakala i jedva čekala dan kad ćemo ići doma. Bebama da ih primire daju dude varalice, također sam se šokirala i onda su mi malenog naučili na dudu i doma kaos cijeli, non stop je rukuicu u usta stavljao.

Porod je bio brz, došla sam 9cm otvorena i za 1h rodila (sama sebi nisam mogla vjerovati).
    Sestra na prijemu me ostavila na vratima hodnika dok sam se previjala u trudovima i krvarila (tražila me da se popiškim u čašicu a ja jedva stojim). I onda još me poslali na pregled, nisam se mogla skinuti sama, niti komunicirati s njima pa je sestra komentirala doktorici: trudnica ne želi surađivati!!! Morala sam ju moliti da mi pomogne da se skinem...

Najgore iskustvo mi je bila ta cijelodnevna odvojenost od bebe, što se tiče osoblja sve ok...

Haydi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pozdrav svima! Jel znate možda raspored doktora u trudničkoj ambulanti?
    Rodila sam u Vinogradskoj prije 2,5 godine i sve je prošlo OK. Sad sam trudna 32 tjedna i vrijeme je da odem na koji pregled da me ne bi poslali rađati negdje drugdje).

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo rasporeda:

PON: dr. V. Košec
    UTO: dr. T. Ivičević Bakulić
    dr. I. Bolanča
    SRI: dr. N. Tučkar
    dr. S. Sabolović Rudman
    ČET: dr. R. Herman
    PET: dr. H. Soljačić Vraneš
    dr. D. Butorac

Bila bas jutros na kontroli, narucena opet za tj. dana kad ce mi biti dan do termina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •