-
Ja sam rodila prije mjesec dana u V. Beba je ranije rođena pa je bio u inkubatoru na 4.katu, to mi je bilo jako teško razdoblje, em nikako da mlijeko dođe, onda kad je došlo nije ga bilo dovoljno da bih se izdojila i da bih mu nosila (dobivao je AD), niti su mi ga dali da ga dojim, samo sam plakala i jedva čekala dan kad ćemo ići doma. Bebama da ih primire daju dude varalice, također sam se šokirala i onda su mi malenog naučili na dudu i doma kaos cijeli, non stop je rukuicu u usta stavljao.
Porod je bio brz, došla sam 9cm otvorena i za 1h rodila (sama sebi nisam mogla vjerovati).
Sestra na prijemu me ostavila na vratima hodnika dok sam se previjala u trudovima i krvarila (tražila me da se popiškim u čašicu a ja jedva stojim). I onda još me poslali na pregled, nisam se mogla skinuti sama, niti komunicirati s njima pa je sestra komentirala doktorici: trudnica ne želi surađivati!!! Morala sam ju moliti da mi pomogne da se skinem...
Najgore iskustvo mi je bila ta cijelodnevna odvojenost od bebe, što se tiče osoblja sve ok...
-
Pozdrav svima! Jel znate možda raspored doktora u trudničkoj ambulanti?
Rodila sam u Vinogradskoj prije 2,5 godine i sve je prošlo OK. Sad sam trudna 32 tjedna i vrijeme je da odem na koji pregled da me ne bi poslali rađati negdje drugdje).
-
Evo rasporeda:
PON: dr. V. Košec
UTO: dr. T. Ivičević Bakulić
dr. I. Bolanča
SRI: dr. N. Tučkar
dr. S. Sabolović Rudman
ČET: dr. R. Herman
PET: dr. H. Soljačić Vraneš
dr. D. Butorac
Bila bas jutros na kontroli, narucena opet za tj. dana kad ce mi biti dan do termina.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma