-
ma ekipa u vinogradskoj je stvarno fantastična... obećala sam im da ću ih pohvaliti na forumu pa evo izvršavam obećano! dakle, nr. 1 - doktorica rudman koja je jadna, da mene još odradi (sekcija, da ne bude jednostavno), malo duže ostala na poslu, nakon cjelodnevnog dežurstva a pičila je na more taj dan - ma svaka joj čast... totalno cool sve odrađeno, bez panike, ja se oporavila kao ribica nakon svega... ma super žena, super sve odradila! onda sestre u rađaoni - moja najdraža, irina - to je jedno sveto stvorenje koje treba uokviriti a ne tamo pustiti da se troši
, ali i sve ostale su bile zakon... irina me je 2 puta porađala (dobro, ovaj drugi me nije ona porodila ali je isto ona bila prisutna u op. sali i hendlala moju bebu nakon poroda), zato mi je posebna, ali ekipa je zakon! nisam ih sve polovila kako se zovu, ali mi je i sestra žana ostala u sjećanju... isto jedno divno stvorenje... ne znam samo kako imaju strpljenja sa svima nama... trebaš ovo, trebaš ono a one kao da su mali roboti...
svaka im čast...
onda sestre na odjelu babinjača - he, koje frajerice one dvije SUPERsestre, Mirjana i Viktorija - kak su se trudile biti stroge, ali nisu baš uspjevale...
da mi nisu spičile toliko injekcija, pamtila bi ih samo po dobrome! 
pa Anita i Marijana, koja mi je čak i pomogla sa otpusnim pismom... trebala sam ga dugo čekati prije izlaska iz bolnice, pa se ona ponudila da mi ga dofura kad blizu stanujemo - mislim da se to inače ne dešava, ali moram spomenuti... te na kraju, sestre Milovanka i Matea - Mila je živa energija od žene, neke su je se bojale jer ima snažan nastup, ali tko zna zna... ja im uvijek priznam! kad znaš, možeš i pametovati! sestra Matea je tiha i mirna i s njom sam nekako najmanje komunicirala, ali je isto bila jako draga (osim kad nije imala injekciju u ruci...).
eh sada, moram spomenuti i famoznog dr. Ivičevića - ma on je legenda, nema šta... ima isto jak nastup, ali ako ga ne shvatiš kad ti se tak obraća onda si fakat fiju... nevjerovatno, da mi je on od mojih 15 odležanih dana u vinogradskom rodilištu (ukupno za oba poroda) bio u viziti glavni doktor čak 14 dana... ozbiljan doktor kojem bih se uvijek dala u ruke... to je sve kaj imam za reći! planiram još djece, pa se javim opet kroz koju godinu sa, nadam se, novim pohvalama!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma