-
a sad najnovija, današnja informacija!
Rekli su mi u DV Travno, N. Zg., ali kažu da se odnosi na sve zagrebačke vrtiće!
Dakle, upisuju se djeca rođena do 31.8., a ono što je bilo prije da lista bude popunjena s ostalom djecom rođenom kasnije više ne vrijedi!
Naprimjer, moj Andrija , odnosno ja, neću znati da li će Andrija biti primljen u vrtić sve do dana njegovog rođendana jer ne postoji lista čekanja, čuvanja mjesta, niti ikakva druga!
To je po "depeši" koju su dobili ovih dana u svim vrtićima! Užas!
Ako naprimjer trebaju formirati grupu od 19 jasličke djece rođene do 31.8., a prijavi ih se samo 10, onda će ili grupu popuniti s djecom iz drugih objekata (iste dobi) ili će tu djecu poslati u druge objekte- 1.9., odnosno na dan početka vrtića mora ih biti 19 ili nema grupe!
E pa stvarno nam idioti kroje sudbinu!
A naprimjer moj Andrija može upasti u jaslice ako neko dijete poslije 1.9. odustane ili se prebaci u neku drugu grupu, ili vrtić!
Idioti!
Ma tko je to tako pametno odlučio?
Što će one mame koje se moraju (ja još ne znam hoću li moći uzeti trogodišnji porodiljni, razmišljam-novci naravno) ići na posao kad bebač navrši godinu? Kako i kada da se one organiziraju? Kako da žive u neznanju do rođendana- jel im je dijete upalo ili nije?
Što vi mislite? Ja sam jako ljuta!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma