Stranica 10 od 16 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 768

Tema: Kolica za blizance

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo su vlakić kolica i mislim da su dovoljno uska da se može proći između blagajni. A u Spar ionako idem jako rijetko

A spojena kolica su ionako šira čak i od onih orginal za bliziće kaj su jedno do drugog, kaj ne ?
    ABC Design Zoom mogu proći na blagajnama super marketa. Obzirom da sam ja iz Sarajeva, mi nemamo Spar, ali imamo Mercator i tamo smo sasvim bez problema prolazili.

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma da, jesu. Kazem sto vam je vazno..

TamoNeka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

PegPerego Duette Elegante - iskustva?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Meni izgledaju jako stisnuto ...nekako mi se čini da bebe baš nemaju neki komfor u njima...

adria13 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bili, ovdje ću ti odgovoriti za TFK kolica
    u dućanu fun 4mum na netu ih imaju u ponudi, no ja sam ih zvala prije negdje mj dana baš da pitam za cijenu pa su rekli da ih više ne drže
    iako im na webu i dalje stoje u ponudi

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i ja sam ih zvala za TFK ali navodno neki novi beba centar se otvara u Zg i tamo bude bilo TFK.. to je neki slovenski lanac..

nego jel netko čuo kakva iskustva za bugaboo donkey?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

baby centar ti se otvorio u city centru

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Vidim na njihovoj strani da imaju Bogaboo u ponudi ali TFK nisam vidla...tak da , trebalo bi provjerit. Ja ću ići tamo vjerojatno drugi tjedan, pa ako nitko ne ode prije, budem ja pogledala...

adria13 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ja sam bila prošli tjedan i pitala za kolica za blizance i rekli su da imaju zasada samo maclaren

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Stvarno mi idu na živce sa tim maclaren kolicima. U brdo dučana u koje sam ušla imaju samo to i eventualno PegPerego duette koja mi se čine tak stisnuta da je to užas jedan

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja sam u potrazi za tandem kolicima (koja se naravno mogu koristiti i za blizance)
    easyrider se koliko vidim može kupiti preko njuškala - meni otpala jer su preširoka
    donkey svi hvale - meni otpala jer su puuuno preširoka
    phil&teds se mogu naručiti preko dućana u Kaptol centru, ali tu je nezgodno jer ih dugo čekaš i ne možeš ih isprobati
    trenutno jedina opcija koja mi odgovara po svemu je Mima Kobi ali cijena im je kao polovnom autu

jer zna netko još neka koja smještaju bebe jednu iznad druge pa su im duljina i širina kao i jednostrukima?

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Čini mi se da Jane imaju tu opciju....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni moja MacLaren spašavaju kičmu, živce i spasila su mi svojevremeno i novčanik.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Meni moja MacLaren spašavaju kičmu, živce i spasila su mi svojevremeno i novčanik.
    ABC kolica su samo 1000 kn skuplja od maclarena , a čini mi se da su puuuuno kvalitetnija. No dobro, zato ima više vrsta pa možemo birat ... svako prema svom ukusu

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Maclaren su dosta kvalitetna kolica i stvarno su lagana. Jesu uža ali i tako većina kasnije kupi kišobran kolica koja budu tako uska.
    Nadam se da su Abc desing lagana kolica jer ćeš poludjeti kad ih budeš sklapala i rasklapala i morala nositi. Meni je i Maclaren već na granici, da je teži crkla bih.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moj savjet je da se za početak bebe voze u jednoj košari za "obične" single bebe. Posebno za zimske bebe. Mi smo se tako đirali dok nisu bili kao dvije sardine u limenci. Bilo im je lijepo toplo i grlili su se. Kad je počelo proljeće i duže šetnje, nabaviti smo si Twin Techno i điramo kao veliki svaki dan.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Joovy cabuse ultralight?
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 03.10.2012. at 15:20

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

šumsko voće super mi je ova info da si ih vozila u jednoj korpi.. tnx!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni su maclaren savršena. imala sam ljetne bebe, nikakva košara mi nije bila potrebna, kolica imaju nulti položaj, lagana su, okretna. sad su bucke od 11 kila i niti su stisnute niti im je tijesno.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam ih zvala za TFK ali navodno neki novi beba centar se otvara u Zg i tamo bude bilo TFK.. to je neki slovenski lanac..

nego jel netko čuo kakva iskustva za bugaboo donkey?
    Bila sam jučer u beba centru ...TFK nemaju, bogaboo imaju i maclaren imaju...kaj se tiće kolica za blizance to je to. Ali zato imaju švedske pelene po 12 kuna i bodiće po 15 kuna

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

a pa super.. da sam bar bliže Zg.. došla bih odmah..!

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Bok svima. Evo i mi već neko vrijeme tražimo koja kolica kupiti. Najprije nas zanimala oprema, težina .... i sl., ali sad nas zabrinjava što prema mjerama ne stanu u prtljažnik auta. To je mm mjerio prema navedenim dimenzijama (naravno sklopljenih kolica) i veličini prtljažnika u autu i on sad zabrinut da neće stati.... Čak razmišljamo da mijenjamo auto... Prema navedenoj opremi najviše nam se sviđaju Peg perrego duette i Brevi ovo twin al ta su preduga!??? jel imate kakvih saznanja?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam gledala Peg perrego duette i čine mi se totalno stisnuta i skučena...kao da beba koja je iza nikako nema mjesta, pogotovo kad malo porastu, a kako je sa dimezijama za prtljažnik, ne znam. Nama stanu sva kaj smo gledali. Koji auto imate ?
    Posljednje uređivanje od amyx : 18.10.2012. at 11:50

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Imamo hondu accord (nije mali auto, znam) i ja uvjeravam dragog da drugi imaju i manje aute pa stane sva oprema za twinse... neznam ... kolko vidim ovdje po prijašnjim postovima nitko baš ne preporuča pp duette ... a vidjet ćemo još!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pogledaj si možda Jane kolica ... frendica ima Clia i sve im stane. A ova kolica kaj budemo mi uzrli imaju ti 80 cm kad se sklope tako da ... sumnjam da ne bi stala u neki auto

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kupili smo kolica

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Koja ste kupili? Ja sam pomalo počela gledati ali nemam još favorita. Ima još vremena. Trenutno više pažnje posvećujemo kupnji auta jer više nećemo stati u neki normalni pa gledamo one sa 7 sjedala tj 3 reda

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kupili smo ABC design ZOOM

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pogledajte si kolica na www.cosatto.com , prekrasna kolica imaju, po rak cijeni, tipa 2500 kn, iz Engleske,

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

da, ali tih kolica nema kod nas za kupiti nego se moraju naručivati preko neta, a to mi nije opcija

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Amyx, koje ste sve "dodatke" kupili? Samo košaru i austosjedalicu ili i onu prijenosnu nosiljku? Jel ima košara nulti položaj?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nismo uopče kupovali košare. Kolica imaju onaj klasika sportski dio i kupili smo AS koje su ujedno i nosiljke, a i mogu se montirati na kolica.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

da, tako sam i ja mislila!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ajme kakva divna kolica. Prvi put vidim ovako šta. Predivna. Već sam rekla mužu kako to da ne prave kolica šarena iznutra da bebama bude zanimljivo. Naša su crna pa još kad navučemo kupolu, a one budne, bude im dosadno buljiti u prazno.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hej curke ja kupila bugaboo donkey , ali da cossato su mi najljepša kišobran kolica na svijetu!!
    ja sam kontaktirala preko maila neku tvrtku što ih prodaju i voljni su poslati ih poštom na vaše ime iako nemaju dostavu na web-u za Hrvatsku..

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nama su za sada Maclaren favorit zbog veličine ali evo upravo sam saznala da Cosatto kolica ima za kupiti u Beogradu tako da još razmišljam...

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi imamo ova Cosatto https://www.google.hr/search?q=cosat...F4XntQa2moHgCg
    super su!
    lagana, imaju sve polozaje. fora dezen, navlaku za kišu, lagano sklopiva...ma preporodila sam se!
    imaju i srenju ručku, koja JAKO dobro dođe kad jedan od klinaca se neće voziti (kad su mali) omogućuje da ipak vozite kolica, dok mclaren imaju samo dvije tučka, bez srednje, pa je voznja jednom rukom jako jako otezana (vozite lijevo desno kao pijanac...)

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ručka, srednja ručka.....
    Margita je sugar and spice mjesto
    A Viktor all things & nice

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ne smijem više gledati ta kolica jer ću poludjeti.
    Zadovoljana sam maclarenom, ali ovo je san snova.
    Strategija, jel znaš koja je cijena u Beogradu?

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Poslala sam im jučer mail da pitam za cijenu i eventualnu dostavu za Hr ali za sad još nemam odgovor.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Tikice78 koja je cijena kolica bugaboo donkey?
    Posljednje uređivanje od elizabeta : 30.11.2012. at 12:10

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

elizabeta mislim da su ti oko 8000 kn, osnovni dio bez dodataka, tipa AS, torba i još neke sitnice koje sam ja uzela uz ABC. I ako se ne varam mislim da dobiješ u osnovnom kompletu samo košaru ili kaj već za jednu bebu a za drugu moraš kupovat dodatno, jer to su kolica za 1 ili 2 bebe. Nek me tikica ispravi ako nije točno, kažem nisam sigurna...

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Kupili kolica TFK twinner twist. Našli ih u lesnini, trenutno imaju 10% popusta na kolica za sve vrste plaćanja!

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mama s blizancima, može malo pomoć oko traženja kolica.
    Trebaju nam kišobran kolica za dva dečka. Što preporučujete?
    Dečki imaju 14mj. znači koristiti ćemo ih još dugo. Ima li tko iskustva sa markom Mothercare, Chicco.
    Dali se isplati kupovati Bertone, jeftino, ali koliko dugo će izdržati..?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj arizona311 prvotno napisa Vidi poruku
    Mama s blizancima, može malo pomoć oko traženja kolica.
    Trebaju nam kišobran kolica za dva dečka. Što preporučujete?
    Dečki imaju 14mj. znači koristiti ćemo ih još dugo. Ima li tko iskustva sa markom Mothercare, Chicco.
    Dali se isplati kupovati Bertone, jeftino, ali koliko dugo će izdržati..?

Mi smo imali Inglesinina kišobran kolica i za njih mogu reći sve najbolje - izdržljiva, lagana za upravljanje...

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mame koje koristite TFK kolica (twinner twist duo), kako ste zadovoljne? jeste uzimale dodatno kosare za bebe
    ili je dovoljan onaj sportski dio sto se spusti u nulti polozaj? meni se svidjaju, bebice ce biti ljetne pa bih
    pokusala izostaviti kosare (najvise jer zauzimaju puno mjesta sa svim popratnim stvarima kad se negdje ide),
    pa me bas zanima jel nulti polozaj podoban za novorodjenče..

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Malena 85, mi smo na kraju kupili i košare (koriste mi u kući, u prizemlju su bebe kroz dan u njima na kolicima pa se šećemo po kući dok ne zatopli za van). A i sad za prve šetnje dok je hladnije će mi biti praktičnije nego sportski dio (da ih stalno "imam na oku" - ionako ih ne mogu prestati gledati... ) Prednost im je i što bebe gledaju prema meni, a sportski dio - bebe gledaju ispred.
    Ako ti je termin poroda u toplijem razdoblju godine, mislim da možeš i bez njih.
    Mislim da je sportski dio-nulti položaj sasvim ugodan za male bebe, ionako se stavi neka dekica ispod...

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

elizabeta hvala. ako nista, lagano si me jos vise priblizila ionako vec gotovo donesenoj odluci. stvar je u tome sto bih kupila polovna kolica TFK koja ne idu s kosarom, pa se ne bih htjela dovest u situaciju kad djeca vec budu tu, da skuzim kako mi trebaju kosare, a tih kolica kod nas za sada nema kupiti i onda mi je najveci problem kako uopce doci do tih kosara. btw, gdje si ih ti nabavila?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

malena, tfk kolica kao i košare možeš kupiti u lesnini. Ja sam ih zvala prije cca 2 tjedna. Sportski dio ti dođe 4800 i nešto kuna a košara je 999 kn komad. I daju 10% popusta na sve vrste plaćanja i 12 rata bez kamata.
    Čisto kao info.
    Ja sam isto odlučila uzet ta kolica...zaljubila se u njih na prvi pogled.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

elizabeta jos da te pitam, koju lesninu si zvala, to u zagrebu? nekako mi cudno da lesnina drzi takva kolica kad od svih nasih "famoznih" trgovina dječjom opremom, nema ih nigdje.

Stranica 10 od 16 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •