Stranica 8 od 16 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 768

Tema: Kolica za blizance

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni je samo žao što Maclaren twin techno nemaju u crvenoj ili bordo boji, pa smo odlučili uzeti siva ili modra, i još dodatno naručiti dvije crvenkaste navlakice (koje idu unutra) da ih malo oživimo i damo im neki ženskasti štih.
    Od jaja sam odustala jer ne može na kolica, a u njega mi bebe mogu stati samo prvih par mjeseci. Isplativije mi je kupiti dvije AS 0-18 kg i montirati ih u auto "za stalno".
    I da, kolica su 3200 kn, pitala danas.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam danas gledala po netu as. našla sam suuuperslatke denny, baš za curke, od 0-18, ima ih u jokera (čak sam zvala, koji manijak) i koštaju 1100 kn

a vidi je za curke :rastoptotalni:

http://adax.hr/images/sized/images/u...09-470x313.jpg

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I mi imamo Maclaren i super sam zadovoljna. Boje su bile samo crna i siva pa smo izabrali crna.
    Kad se stavi torba za previjanje u nekoj vedrijoj boji i igračkice djeluje sasvim OK. Meni je igralo to da ih mogu koristiti od 0 do kad trebaju kolica. Nije mi se kupovalo još jedna. Ako vas nešto zanima pitajte pa ću vam taj dio fotkati. Vozili smo se i po buri i nema problema jer ima lako montirajuća prozirna navlaka za kišu, a dodatno smo kupili i mrežu protiv insekata.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala ti Weather! I meni je važno da ih mogu koristiti od rodilišta pa dalje, to je presudilo. Plus što su relativno lagana.

norah avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

drage moje evo me nakon dugo muke i ležanja u 21 tjednu sa mojim trojkicama
    ja sam mislila uzeti peg perego jedna ispred drugih + jedna dodatna.
    denny gdje su ta tvoja u kojem dućanu.
    ma ja ne smijem hodati pa ništa ne mogu vidjeti

pusa svima, mislila sam na vas

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

norah, možda bi ti stvarno Maclarenova bila najbolja opcija s obzirom na trojkiće.
    Maclaren twin techno + takva ista ali za jedno djete (ne znam kak se ta zovu). Lagana su, uska, a od 0+ su.I najjeftinija su ti opcija.
    Mislim imaš ti i peg perego vlakić za troje.Ali po mom mišljenju, to je dosta glomazno,iskreno ne znam dal ta stanu u normalni gepek.Ako živiš u kući, možda ti bude praktičnije nego npr u stanu, pa dok to sneseš dolje..
    Ima jedna mama trojkića bonyZG, mislim da ona ima ta Maclaren 2+1.I veli da je super zadovoljna.I stanu ti bez beda u gepek.Čak ih možeš spojiti spojnicama.

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I ta Maclaren imaš u dućanu Neonato,Kiki, Baby media centru,....
    Pogledaj na netu, ti dućani imaju svoje stranice.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

curke da li itko zna gdje imaju chipolino domino kolica?
    googlam i mislim cak da ih nema za kupit kod nas...
    a baš su mi najs!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i molim tko ima dvoje ili vise kolica povezana spojnicama da mi kaze kako to funkcionira i kako ste zadovoljni!?
    jer sam pitala u adaxu i u jos jednom ducanu pa mi kazu d to nitko ne kupuje i da bas nije funkcionalno!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ivanova, čitala sam i ja da je to jako nefunkcionalno. zašto bi takva?

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

zato sto mi se iskreno najiskrenije niti jedna kolica ne sviđaju...
    znam da sam izbirljiva al ja i bas neka kolica s kojima sam odusevljena a takva za sad jos nisam vidjela!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Malo mi je dosadno večeras pa čitam i stavljam vam tri linka.
    Ove na e-bayu su čudne, drugačije, a slanje za HR samo 5$.
    Za ove Hartan sam čula, ima li ih i kod nas?

http://www.healthchecksystems.com/pr...oduct_id=16208

http://cgi.ebay.com/Double-Twin-Tand...item41564cf667

http://www.comfortbaby.com/index.php?id=115

Uživajte mame blizanaca, trojki, duplo je teže ali je i duplo zadovoljstvo, zar ne?

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je samo žao što Maclaren twin techno nemaju u crvenoj ili bordo boji, pa smo odlučili uzeti siva ili modra, i još dodatno naručiti dvije crvenkaste navlakice (koje idu unutra) da ih malo oživimo i damo im neki ženskasti štih.
    Od jaja sam odustala jer ne može na kolica, a u njega mi bebe mogu stati samo prvih par mjeseci. Isplativije mi je kupiti dvije AS 0-18 kg i montirati ih u auto "za stalno".
    I da, kolica su 3200 kn, pitala danas.
    draga vidjela sam u baby media centru crvena Maclaren kolica daj si pogledaj jučer ih vidjela

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ana ove sto si ti stavila su za djecu kasnije a ova od 0+ ti imaju samo plava,siva i crna...
    beti ja cu poluditi,kolica br 2 su bas za curicu i decka,ajme preslatko! br1 su super a hartanova br 3 sam vec i ja gledala i jako mi se sviđaju!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ovdje piše od rođenja koliko vidim pa do 15 kg svako dijete

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

razlika je u nazivu, jedne su twin techno (ove naše), druge se slično zovu. twin techno ima bolju konstrukciju, pet točaka položaja glave za razliku od 3 ovih drugih kolica. ima tu još nekih razlika koje čine twin techno (ova siva ili crna) boljima od ovih drugih. razlika među njima je tisuću kuna, ne mislim da je to bez razloga.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evo i par pitanja od mene:
    1)ova McLaren koja toliko hvalite, imaju dvije odvojene ručke a ne jednu spojenu, meni je jedna frendica rekla da se jako zeznula što je uzela kolica s dvije odvojene ručke a ne s jednom složenom- jel itko od vas čuo za taj problem. Ona također nemaju napred ono ko stolić što je navodno kasnije jako zgodno za limače....
    2) osim što sam na 2 katu bez lifta (što je ništa naspram vaših 4 i 5 katova bez lifta) živim na brdu(ne velikom, ali jako strmom). Pa mi je palo na pamet da bi mi možda bilo korisno imati kolica s nekom ručnom kočnicom, kao što ima na biciklu, ima li tko iskustava s kolicima i brdima i kakav koristan savjet (da ne spominjem da se jedva ja sama uspenjem uz brdo, iako sam u 14tt, pojma nemam na koju foru ću gurati još i kolica s dvije bebe...hmm....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nisam čula za problem ručki, čak sam samo čula hvalu za maclarenove ručke - za nas visoke ljude, mogu se prilagođavati, pa neću morati pogrbljena gurati kolica.
    a nisam čula za kolica sa ručnom kočnicom, na žalost

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ups, mislim da taj McLaren nebu baš prošao kroz moja vrata (relativno su uska), tako da će naša opcija biti izgleda vlakić- jane power twin ima čak i ručnu kočnicu, sad još trebam saznati da li su pogodna za male bebe....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim da je pogodna, čini mi se da je zo spomenula da ima ta kolica.
    meni se čine preglomazna, imaju 2 para blizanaca u mom gradu u tim kolicima

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa Vidi poruku
    ups, mislim da taj McLaren nebu baš prošao kroz moja vrata (relativno su uska), tako da će naša opcija biti izgleda vlakić- jane power twin ima čak i ručnu kočnicu, sad još trebam saznati da li su pogodna za male bebe....
    meni su ti se isto jako sviđala ta kolica i isla sam ih gledati u adax.prvo me iznenadila cijena od 7500kn za kolekciju od prosle god a da ce nova biti jos skuplja. citala sam bas na ovoj stranici negdje na pocetku da ta jaja sto su na nhjima nisu bas najbolja kao autosjedalice.i po meni najveca mana kada su veca djeca i sjede u onim sjedalicama dijete koje je naprijed ne moze se spustit u lezeci polozaj...
    ali i dalje mi se sviđaju

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da, imam ja Jane twin two, vlakić
    kao autosjedalice nama nisu odgovarale tako da smo imali posebne as koje smo posudili, a kolica koštala na akciji 6.800,00 kuna ( tako nekako )
    te prve košare/as su od 0-13 kg, ali nema šanse da vam se dijete vozi unutra nakon nekih cca 7-8 kila i dužine cca 65, preusko je i prekratko,a u druge sjedalice ne mogu dok ne sjede jer ako ih i stavite u neki polusjedeći položaj jednostavno " iscure " dolje bez obzira na remenje i nahere se klinci, katastrofa
    remen koji bi ih trebao držati između nogu je jednostavno predaleko ispred i imaju puno praznog prostora
    imali smo sreće što smo s tim problemom upali sad u vrijeme zimskih mjeseci kada se nismo ni furali u kolicima
    sad sam zadovoljna, čvrsti su, fino sjede unutra
    prvo sjedalo ne ide skroz u ležeći, ali po meni nema ni potrebe, moji spavaju na tom " drugom " položaju pod malim nagibom bez problema, a i bembo koji je nazad ne dozvoljava da ga spustim skroz u ležeći, pa poštujemo njegove želje
    ručnu kočnicu nemamo ili je ja još nisam pronašla , ali ima i na prednjim i zadnjim kotačima blokade i još jednu veliku kočnicu iza tako da nema frke, ne mogu nikuda
    sad smo prezadovoljni, imaju lijepe kupole za zaštitu od sunca, praktične su, ima mjesta za prijevoz stvari bez problema, svašta smo znali nagurati u košaru ispod, lagana su i fino se sklapaju
    nekome kome će djeca sjediti sa cca 6 mjeseci neće imati problema koje sam ja navela jer ove druge sjedalice su super no s blizancima je to većinom mrvicu kasnije

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zo, da li tvoja kolica imaju 3 ili 4 kotača? ova s kočnicom imaju 3 kotača....i koliko sa vidjela na videu oba se sjedala daju spustiti...
    no naravno, mislim da će ko konačnog izbora biti presudno što će se nuditi na njuškalu.....ili McLaren ali uz uvijet da neće moći proći u stan nego će se samo koristiti po vani (kako je to na cesti kad su na nogostupu parkirani auti a vi furate široka bebi kolica?)

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kocnica ti je dodatna oprema,ima sa i bez. i ova sto sam ja gledala u adaxu ne moze se podesavati ova rucka za koju ti drzis,a druga vidim da to imaju. prednje sjedalo se spusta u 2 stupnja a straznje u 4.

zo zasto se ne mogu te sjedalice koristiti kao as bar na pocetku,to nikako ne kuzim?
    i koje su tvoje boje? ja kad sam ila imali su samo bordo,ja bi krem-crne.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moja kolica imaju 4 kotača, točno ovakva su:

http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...69&tx=57&ty=52

što se tiče as nama nikako nisu odgovarala, te sjedalice uopće nisu kao klasična jaja, evo pogledaj na ovom linku koji sam stavila, ima hrpa slika, vidjet će razliku između ovih i npr. Jane twin strata koja je klasično jaje kakvo i treba biti, nama se nije dala dobro namjestiti u autu, jednostavno mi nije to to, kao da nije bilo dovoljno postolja na njoj

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aha draga moja,pa ja hocu ta powertwin strata,ona imaju klasicno jaje. zato mi nikako nije bilo jasno...

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa Vidi poruku
    ...2) osim što sam na 2 katu bez lifta (što je ništa naspram vaših 4 i 5 katova bez lifta) živim na brdu(ne velikom, ali jako strmom). Pa mi je palo na pamet da bi mi možda bilo korisno imati kolica s nekom ručnom kočnicom, kao što ima na biciklu, ima li tko iskustava s kolicima i brdima i kakav koristan savjet (da ne spominjem da se jedva ja sama uspenjem uz brdo, iako sam u 14tt, pojma nemam na koju foru ću gurati još i kolica s dvije bebe...hmm....
    pogledaj si TFK TWINNER TWIST DUO http://www.fun4mum.hr/index.php?m=tf...winnertwistduo
    na jednoj slici mi se čini da ima kočnicu a i vidi ti se na filmiću dolje na dnu stranice
    ne znam da li su uža od MacLaren ali to su jedna od rijetkih kolica na kojima sam primjetila ručnu kočnicu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    aha draga moja,pa ja hocu ta powertwin strata,ona imaju klasicno jaje. zato mi nikako nije bilo jasno...
    eto riješili smo onda misterij as
    ovo što ti pikiraš je ok
    ma mislim, ovo je samo moje iskustvo, netko možda uopće nije imao niti jedan od navedenih problema
    stvar je u tome da ih nisam sama kupovala već je to dar od muževih roditelja, a s obzirom da sam trudnoću preležala bez pristupa kompu muž je to sve tražio, birao, a nije nešto iscrpan, pa nije obraćao pažnju na neke stvari, a ja sam tad bila nedovoljno informirana

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nina super su kolica

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    nina super su kolica
    potpisujem
    vidim da ih imaju u maksimirskoj pa cu bas ici vidjeti,zivo me zanima cijena. imam osjecaj da su ova jane najskuplja.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    nina super su kolica
    ma nisu loša ali nisu to ona na koje sam bacila oko... nekako mi se najviše sviđaju Easywalker i Firstwheels http://www.firstwheels.nl/en/twin-functies.php ali njih nema za kupiti u hr ili bližoj okolici
    baš smo mi (buduće) mame blizanaca jadne, nikakav izbor za nas a i užasno su skupa kolica

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

potpisujem
    vidim da ih imaju u maksimirskoj pa cu bas ici vidjeti....
    i ja ih idem sutra pogledati u ilici.... naravno, ako ih ima

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne znam vidite li ovu stranicu bez logiranja, ali ima puuuno dobrih savjeta i o kolicima

http://blizanci.forumn.net/t11p40-ko...nce-od-rooenja

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja ne vidim....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nina imaš dobro oko, stvarno lijepo izgledaju, a gdje ih ima...pa malo raširiš glas, možda netko ima nekog tamo negdje
    slažem se za Jane, užasno su skupa, a ima puno kvalitetnijih i ljepših za manje novce

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj nina1 prvotno napisa Vidi poruku
    ma nisu loša ali nisu to ona na koje sam bacila oko... nekako mi se najviše sviđaju Easywalker i Firstwheels http://www.firstwheels.nl/en/twin-functies.php ali njih nema za kupiti u hr ili bližoj okolici
    baš smo mi (buduće) mame blizanaca jadne, nikakav izbor za nas a i užasno su skupa kolica
    pa evo pise da ima u ljubljani u babycentru. ovo su prva koja ja vidim da se mogu montirati 2 jaja a da su bebe jedna do druge a ne ispred.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

pa evo pise da ima u ljubljani u babycentru. ovo su prva koja ja vidim da se mogu montirati 2 jaja a da su bebe jedna do druge a ne ispred.
    vidjela sam i ja na tim stranicama da piše da ima u babycentru ali ih dosad nisam vidjela na stranicama babycentra niti imaju tog proizvođača u ponudi...
    meni je najveći plus za firstwheels da se mogu bebe okrenuti i prema sebi i u smjeru vožnje

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mozda ih mogu naruciti,najbolje poslat mail pa pitat.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

A nije li nama malo prerano još za nabavku kolica, budući da bebe stižu tek u srpnju/kolovozu?

Btw izgleda da onaj McLaren ipak može kroz moja vrata, malo sam se preračunala, koliko su hvaljena, pretpostavljam da je to za dugoročno ipak izbor br 1 (mada djeluju malo ćelavo i mada onda treba posebno kupovati sjedalice za auto, a pretpostavljam i za stan)
    I,naravno, imam neki osjećaj da ako se kupuju nova kolica treba otići do Slo ili Austrije, trebale bi proći nešto povoljnije ako nas ne zeznu na carini, ja imam osjećaj da je tamo sve povoljnije nego u ZG....

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nina, ova stvarno izgledaju svemirski, idem popodne po doznake za ovaj mjesec pa bum svratila to pogledati jer mi je ako se ne varam ovaj dućan u susjedstvu-živo me zanima kolika im je cijena sa svom opremom, no sumnjam da su uža od 80cm

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pogledaj si TFK TWINNER TWIST DUO http://www.fun4mum.hr/index.php?m=tf...winnertwistduo
    na jednoj slici mi se čini da ima kočnicu a i vidi ti se na filmiću dolje na dnu stranice
    ne znam da li su uža od MacLaren ali to su jedna od rijetkih kolica na kojima sam primjetila ručnu kočnicu
    sad tek vidim na str br 7 da ana ima ova kolica pa nek nam javi dojmove...
    ma ja jos nista ne kupujem samo proucavam,ionako nemam pametnijeg posla

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Izvješetaj iz dućana fun4mum (ovo mi je bio prvi posjet dućanu s dječjim kolicima):
    TFK TWINNER- cijena im je oko 5000 kn i to samo osnovni model, dakle samo gole sjedalice s remenčićima, nema ni one zaštite za noge. Ali imaju ručnu kočnicu. Široke su oko 75cm i teške oko 15 kg. na njih se mogu kupiti dodaci tj košare, autosjedalice i sl koje se pričvrste nekim posebnim kopčama. Tako da se cijena očito s tim dodacima znatno povećava.

A usput sam pogledala i Peg perego vlakić, cijena nešto ispod 5000 kn, nemaju ručnu kočnicu ali se sjedala mogu okretati kako želite (što je isto bitno kad se spuštate niz jako strmo brdo). Ovaj osnovni model izgleda malo manje ćelavo od onog TFK TWINNERA, tj čak bih ih uzela u obzir ali strašno su teška i ovako bez beba u njima i ne vidim se da takvo što teglim na drugi kat bez lifta.

Ovo definitivno sve treba uživo vidjeti i isprobati prije kupnje....s tim da ja baš i nisam sitna ženska i dosta sam jaka za tegljenje stvari, ali to moje brdo i taj drugi kat bez lifta-sve mi se čini da ja neću moći lokalno u šetnju nego u auto i na Jarun!

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam odlučila definitivno PegPerego vlakić crvene boje koji je naručen i stiže za dva tjedna platit ću ga 3070 kn novi, ali naravno ne u Hrvatskoj nego u Italiji. Kupila sam već jedno jaje PegPerego s bazom to zajedno sam platila 86 EUR a drugo ću dobit na posudbu, jaja idu i na kolica.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

U Hrvatskoj su strašne cijene, po Italiji ima jako puno kolica za blizance za neke nisam nikad ni čula velik izbor ih je za razliku nego u Hrvatskoj

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma da štrumpfice, i meni je pp vlakić bio prvi odabir, ali kad sam skužila kilažu, nema šanse.
    osobno su mi puno slađi vlakići, a ova maclarenova kolica koja ću najvjerojatnije kupiti su mi među najružnijima.
    samo, hebi ga, boja i izgled su mi manje bitni od kilaže i funkcionalnosti.
    u biti, preporuke mama duplića su mi najbitnije.
    ali ništa ja ne kupujem do 30.tt
    do tada samo skupljam informacije

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ajme ko će dočekati cca 30tt, ja sam tek na 14tt
    No, da, slažem se, razmišljala sam (i tak nemam pametnijeg posla-mm će dobiti slom živaca od mog razmišljanja) možda čak kupovati kolica tek nakon što se bebe rode, taman će biti ljetne rasprodaje ili u tijeku ili na kraju. Jer imam neki osjećaj da mi prvih mjesec dana kolica neće niti trebati, a vjerojatno niti idućih jer će početi razdoblje ambrozije, znači prvi mjesec bebe neće smjeti iz kuće, a drugi mjesec ja neću smjeti iz kuće, a onda počinje zima i opet nećemo ići van

dragoness avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mi imamo graco duo rider, rabljena kupili za parsto kuna. i graco AS 0+ jednu dobili, drugu ko novu uzeli prek oglasa za siću. uštedila sam hrpetinu novaca i živaca jer je na kraju ispalo da ova graco kolica idu i u mali gepek i nisu teška, za razliku od nekog čuda koje sam zapela bila kupiti samo jer su mi bila krasna.
    i posudila sam jedna "normalna" kolica za slučaj da moram negdje samo s jednim ili za kombinacije jedan u marami, drugi u kolica.
    sreća da imam garažu pored kuće inače nemam pojma di bi sa svim šta sam navukla.... trebala sam uzeti nick hrčak....

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nitko nije kupio kolica ili se niste pohvalile?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mi smo kupili ova kolica i prezadovoljni smo http://www.comfortbaby.com/index.php?id=115

Stranica 8 od 16 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •