Izvješetaj iz dućana fun4mum (ovo mi je bio prvi posjet dućanu s dječjim kolicima):
TFK TWINNER- cijena im je oko 5000 kn i to samo osnovni model, dakle samo gole sjedalice s remenčićima, nema ni one zaštite za noge. Ali imaju ručnu kočnicu. Široke su oko 75cm i teške oko 15 kg. na njih se mogu kupiti dodaci tj košare, autosjedalice i sl koje se pričvrste nekim posebnim kopčama. Tako da se cijena očito s tim dodacima znatno povećava.

A usput sam pogledala i Peg perego vlakić, cijena nešto ispod 5000 kn, nemaju ručnu kočnicu ali se sjedala mogu okretati kako želite (što je isto bitno kad se spuštate niz jako strmo brdo). Ovaj osnovni model izgleda malo manje ćelavo od onog TFK TWINNERA, tj čak bih ih uzela u obzir ali strašno su teška i ovako bez beba u njima i ne vidim se da takvo što teglim na drugi kat bez lifta.

Ovo definitivno sve treba uživo vidjeti i isprobati prije kupnje....s tim da ja baš i nisam sitna ženska i dosta sam jaka za tegljenje stvari, ali to moje brdo i taj drugi kat bez lifta-sve mi se čini da ja neću moći lokalno u šetnju nego u auto i na Jarun!