Pokazuje rezultate 1 do 50 od 768

Tema: Kolica za blizance

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tonili ja sam planirala spojiti dva Peg Perego Piko P3 (jedna bi mi šogorica dala u naslijedstvo a jedna bi trebala kupiti) i ne čini mi se da bi to bilo jako široko.
    Ja bih vozila većinom po asfaltu, malo ili ništa off-road. Inače stanujem na 1. katu, nema lifta, a ulazna vrata su mi dosta uska, tako da u obziro dolazi ili varijanta 2xobična kolica sa tim spojnicama ili kolica za blizance u vlakić. Bojim se da bi mi ova blizanačka kolica bila jako teška, a još kad stavim dječicu u njih... Meni bi ova opcija bila aktualna dok dječica ne porastu dovoljno da ih stavim u kišobran kolica.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja sam za trojke imala pp vlakić i jedna pp oliko pramete. Koristili smo ih godinu ipo dana, možda koji mjesec više. Nakon toga nikad više nisu ušli u kolica. Ne da oni nisu htjeli, meni je bil obolje bez njih. Tako da kišobran kolica nismo ni kupovali. Ovaj pp vlakić ima skoro 20 kg, ali mogli smo ući u svaki lift u trgovačkim centrima, u lift u domu zdravlja, ima volan pa se lako upravlja, ima velike kotače pa bez problema vozi i po neravnom terenu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •