-
Ja se jos mislim izmedju Maclaren Twin i Cosatto. Sva ostala koja smo vidili u ZGB su pregabaritna za nase auto. Recimo ABC Zoom su mi super. Ali da bi ih sklopila moram znaci prvo malce odnjeti doma (jednog po jednog, jos ne znam kako to izvesti), pa se onda vratiti po kosare pa onda po kolica. A kad stavljas u auto cak i sportska sjedala moras dizati. Znaci prvo skidanje jednog pa drugog sjedala, pa njih u gepek pa tek onda okvir od kolica. To je meni prekomplicirano a i nemamo onda mjesta u autu za nista drugo.
Razmisljali cak o kupovini drugog auta ali to je samo mastanje... na kraju cemo kupiti onaj Thule nosac za krov sa kuferom za stvari kad idemo negdje.
Pitanje za mame Maclarenice, koliko je ravan onaj ravni polozaj? Meni se cini da to nije bas idealno. Kaze MM da on moze tapicirati recimo neku kasiranu podlogu i staviti je na dno kolica. Ja bi da bas budu na ravnome. Ili da kao Sumsko nabavimo/posudimo neka kolica sa jednom kosarom za prvih par mjeseci. Samo sve mame koje znam imaju djecu koju jos voze u svojim 3u1 kolicima pa ako i imamo kosaru nemamo okvir kolica.
Cosatto sam vidila uzivo u Splitu. Ali kako zena bas i nije izgledala nesto razgovorljiva, bilo mi je glupo uletit i pitat mogu li malo pogledat kolica. Reviews su im super po netu ali opet me malo strah kupovat nesto sto nisam vidila uzivo, pokusala sam slozit i sl. Maclaren sam vidila i stvarno se lagano slazu jednim potezom, nisu teska a izgledaju konkretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma