Pokusat cu i ja doci do nekih kolica sa kosarom pa barem ta prva dva-tri mjeseca ih voziti u njima. Vidila sam cak da Maclaren ima mekane kosare ali naravno ne stanu u Twin Techno nego su samo za Techno single kolica. Isto su mogli napraviti model koji moze u kolica za twinsice. Mislim da bi bilo zainteresiranih. Evo ja bi ih prva kupila.

Ovako cu iz razloga koje je navela Sumsko pokusat posudit kolica sa kosarom pa ih onda prebaciti u Cosatto ili u Maclaren. Cekam 01.07. da se uvjerim da mi nece opaliti PDV na narudzbu iz UK.

Migulice, kakav je onaj materijal na Cosatto kolicima? Jeli to obican pamuk ili kao i kod Maclaren nesto sto mene podsjeca na Goretex, ono da se moze obrisati vlaznom krpom, da im nece biti nista ako pocne lagana kisica i sl. Ako slucajno ode neki dio, moze li se i to moze narucit? Kako se vasa drze?

Medonija thx na savjetu. Moramo jedan dan do Magic Babya da MM malo bolje prouci kolica jer nije mi jasno kako misli provuci one sigurnosne pojaseve ako napravi tu podlogu.