-
Upooomoć
Hajde vi iskusne mame i one koje su na mirovanju pa su uspjele pokupiti informacije o dobrim i lošim stranama kolica za blizance....TREBAM VAŠU POMOĆ.
Surfam na poslu već tjednima ali koliko uspijem prikupit informacija uz posao koji moram odradit to je upitno.
Trebam slijedeće: kišobran kolica za bliziće koja se daju sklopiti jednom rukom, da imaju jednu ručku i 3 ili 4 velika kotača (čula sam da se takva lakše guraju od ovih sa duplim malim kotačima kao Mclarenova), da su jako lagana i imaju male dimenzije kad se sklope, i da ne koštaju previše do 1000kn.
Evo zašto toliko uvjeta: čekamo 3. bebu pa trebamo kolica koja su lagana za manevriranje jer ću vjerojatno stalno imati pune ruke (ili bar jednu), blizići su mi 19 mj. i već imamo kolica (dvoja spojena spojnicama) ali nam 3. neće stat u auto pa tražim nova za njih (manja, zato kišobran kolica). Kako sam se s ovim starim namučila (i napsovala) rasklapajući i sklapajući ih, vadeći ih i stavljajući u auto, želim nešto malo suvremenije (što ne zapne svaki 2.x pa moram tražit di je zapelo jer zapinje na 3-4 različite pozicije).
Kupujem i rabljena pa ako netko ima od vas starijih mama blizića javite se na kekec27@net.hr. Već sam dobrano trudna pa požurite, voljela bih to rješit do poroda. Boja nije bitna (imam curu i dečka koji često nosi rozo
)
Ako netko ima ideju o jednostavnijem rješenju za transport njih troje, dobro mi je došao svaki savjet.
sori što sam ugnjavila sa dugim postom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma