Ostala sam duzna napisati "review" za Bugaboo Donkey, pa eto... bolje kasno nego nikad....

Mobilnost:
- plus: izrazito laka za upravljanje po raznim terenima (probali i snijeg), rucka podesiva i dovoljno visoka (ja sam 180 cm, a muz 186 i nama je dovoljno visoko), a s obzirom da su kolica gabarita invalidskih kolica, prolazite apsolutno u svim ducanima. Kocnica je nozna, prakticna i gotovo nevidljiva i nema nekih sajli po kolicima. Kosara za odlaganje ispod sjedala je prostrana, u jednom komadu i uvijek se iznenadim koliko stvari stane (ogranicenje je 10 kg).
- minus: ako u potpunosti ne sklapate, zauzima cijeli gepek u autu

Udobnost:
Kosare za bebe su, koliko znam, najprostranije od svih kolica za blizance (unutarnje mjere 78,5x34 cm) i moji su se posteno naspavali u njima. Minus je presvlaka-"madrac" ljeti koja je jednostavno pretopla. Ljetna varijanta od bambusa kosta oko 70 eura/komad (mi smo to savrseno rijesili s jastucima za bebe, tzv. ampideklima). S kosarama je polozaj iskljucivo "prema mami" (ili tati ), dok se sa sjedalicama mozete poigrati - prema vama, prema van, ili kombinirano da se djeca mogu promatrati.

Tips:
Najgore rjesenje za Donkey su suncobrani!
Posto su standardni za sve modele Donkey, jedan je premalo, a s dva ste nacickani kao pokretna televizijska kola i opet ne mozete u potpunosti "pokriti" oba djeteta. Rjesenje je sun breeze canopy koji, kao i svi Bugaboo dodaci, kosta da se smrznete - mislim oko 70-ak eura, pa puta 2. Mi smo na kraju jednostavno okretali sebe dok su djeca bila u kosarama (vukli, a ne gurali kolica) ili djecu sad kad sjede u sjedalicama.

Gume moraju biti napumpane na 2 bara! Provjeravajte redovito!
Mi smo ih napumpali na pumpi prvi put i mislili da je dovoljno tu i tamo dopumpati zrak, pa nas je to kostalo novih unutarnjih guma.

Svi dodaci su bezobrazno skupi - s malo kreativnosti i kombiniranja moze se sve nadomjestiti jeftinijom varijantom!

U konacnici....
...ovo su skupa kolica, ali nikad nisam pozalila tih novaca. Klinci se i danas osjecaju udobno u njima i vole se voziti. Jedino da ih danas kupujem, vjerojatno bi se ipak odlucila na rabljena (na ebayu se cijene krecu od 400-tinjak eura, pa nadalje). Onda sam mislila da je bolje imati sigurna, nova kolica, a danas mi se cini da su jednostavno neunistiva. Idealna su ako dobivate blizance, a planirate imati jos djece (mogu se skupiti na sirinu jednog sjedista, za jedno dijete). To je ujedno i razlog zasto moja nece u prodaju ipak jos neko vrijeme

Jedino ne mogu nista napisati o kombinaciji s autosjedalicama i adapterima - nismo ih kupovali jer sam htjela klince uvijek u kolicima imati na ravnome.

Nadam se da ce ovo nekome pomoci. Ako cete imati pitanja, pls posaljite na pp jer nisam dovoljno cesto ovdje.