Pokazuje rezultate 1 do 50 od 768

Tema: Kolica za blizance

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Svim sadasnjim i buducim duplic trudnicama od srca preporucujem Mountain buggy duet. Moji decki imaju skoro 2 mj i prezadovoljni smo. Doduse mislim da ih nema kupiti u Hrvatskoj ali vjerujem da se moze naruciti. Nama poslije Bugabooa za jednu bebu nis nije bilo dovoljno dobro i prakticno a nazalost dupli bugaboo (kojeg smo htjeli kupiti polovnog) nam je presirok za lift (cak smo mislili unajmiti i drugu garazu pa nositi djecu) a i morala bih se misliti ak negdje idem hocu li moci proci. Ovo su najuza (63cm a bugaboo i maclaren su oko 74-75) side-by-side kolica na trzistu i samo 5 cm su sira od npr bugaboo za 1 bebu. Imaju i kosare (koje se onda "pretvore" u sjedala (za bebe koje ne sjede) okrenuta prema roditelju i sportski dio i adaptere za as koje su onda malo jedna ispod druge (mrvicu se preklapaju samo) jer obje skupa sirinom ne bi kroz niti jedna vrata prosle. Veliki su kotaci i idu po svakakvim terenima sto mi je jako korisno a dovoljno su zgodna i sklopiva da smo neki dan s njima i na avion bez problema. Doduse, ako imate jako velike i siroke bebe/djecu moglo bi im biti malo na knap tj nije prostrano kao vecina single kolica ali mislim da je to mala "cijena" za apsolutnu mobilnost s blizancima! Inace, mogu se kao i dupli bugaboo slagati modularno za bebu i dijete npr.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od Olympia : 09.07.2016. at 10:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •