Ja sam ih puno, puno, stvarno puno koristila (već sam pisala ranije na temi). Tfk su nam bila prva (prodala sam ih). U košarama su bili 6 mjeseci, vozili smo se dvaput dnevno. Sada za jaslice imamo brevi b flexy (stoje nam u jaslicama, dovodimo ih u 6.30 pa već oko 8 malo odspavaju u kolicima). Za doma tj. auto imamo maclaren twin triumph, kupljena polovna, ali u super stanju. Ta najmanje i koristimo jer dečki sad već puno hodaju (sad su godinu i po).
Najbolja su mi bila tfk i ne mogu ih prežaliti za lokalne šetnje jer su najlakša za vožnju i najudobnija za djecu i spavanac (iako su najveća pa time i zauzimaju najviše mjesta kod kuće, u autu....zato smo ih i prodali otkad se dečki manje voze).
Brevi su odlična, čvrsta aluminijska konstrukcija, lako ih je gurati i naslon se može dovoljno spustiti za spavanac (ali ne do kraja). U njih mogu i manje bebe (od nekog 8. mjeseca, ja ranije ne bih).
Maclaren su najmanja i najlakša, najmanje mjesta zauzimaju. Super su za veću djecu, ali za manje od godinu i po definitivno nisu.

Pa ako mogu komentirati Cossato i Maclaren (twin techno) od rođenja.....meni je to preotvoreno za male bebe...ajde još od 6.mjeseca, ali prije toga, pogotovo ako su bebe male i zimske...ja ne bih.
Ima Cossato i kolica s košarama (super izgledaju), a Maclaren ima košare za twin techno (možda su i one navlake dovoljne, ne znam).

Mene sada zanima kad djeca mogu voziti one ride-a-bike bicikle bez pedala? Zna li netko? Moja starija je na to krenula s neke tri godine, ali mislim da to može i prije. Što vam se čini? je li s dvije godine prerano?