Pozdrav!

Evo ubila sam se od traženja po internetu i pisanja mailova korisničkim službama da bih našla kolica za dvojke koja imaju sljedeće karakteristike:
- djeca sjede jedno do drugoga, a ne u vlakiću
- mogu se montirati 2 košare istovremeno (nije bitno kupuju li se odvojeno ili ne)
- mogu se montirati 2 auto sjedalice kategorije 0+ ISTOVREMENO, bez obzira na proizvođača auto sjedalica.

Proučila sam:
- Urban Jungle Buggy, koji je među najskupljima, ali na dupla kolica ide samo 1 auto sjedalica!
- Easy Walker - na dupli model ide isto samo jedna auto sjedalica, dobila sam odgovor mailom
- FirstWheels - prema informacijama na internetu na dupli model uopće ne idu auto sjedalice; još čekam odgovor
-TFK (Trens for Kids) – ni ovdje prema informacijama na internetu na dupli model uopće ne idu auto sjedalice; još čekam odgovor
- JAKO - ne piše ništa za dupli model i auto sjedalice na internetu; još čekam odgovor

Ja naime čekam trojke i treba mi kombinacija 2+1, koja ima sve što imaju i normalna kolica za jedno dijete, gdje je najnormalnije da se može montirati i košara i auto sjedalica. S dvoje djece, pa onda i s troje, jer po mom mišljenju jako važno i praktično da se svako dijete zajedno s auto sjedalicom može direktno montirati na kolica. Oko više djece imaš više a ne manje brige i sukladno tome bi čovjek trebao imati i više a ne manje mogućnosti!

Zna li netko možda za čarobna kolica koja imaju sve navedeno?

Hvala