Pokazuje rezultate 1 do 50 od 337

Tema: Kontaktne lece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nema ih za kupiti. Snašla sam se tako da u ljekarni kupim praznu plastičnu bočicu za kapi (30 ml ili 50 ml). Ne koristim ponovno istu, već svaki put novu.
    Nasla sam ih na netu - Lenstore.co.uk - ali mislim da ne salju van UK (poslala sam im za svaki slucaj e-mail).

S obzirom na to da mi hitno treba mala bocica, primijenit cu tvoje rjesenje, hvala na savjetu.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Update u vezi malih bocica s otopinom za lece: nasla sam travel pack od 2 bocice po 60 ml u Salmoiraghi & Vigano, pogodan za sve vrste leca. Pakovanje je originalno S&V, ali tekucinu proizvodi zapravo Bausch & Lomb. U paketu se osim 2 bocice dobije i prozirna vakuum vrecica i 2 spremnika za lece, pa se mogu nositi i u avionskoj prtljazi koja ide u kabinu.
    Cijena paketa je (u Italiji, ali znam da i u Hrvatskoj postoje Salmoiraghi & Vigano optike) 5,90 €.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, slazem se, ali moze li mi netko odgovoriti kako je to po peesu, jel ovako kako sam nabrojala u koracima jendvatri?
    jel ih ujutro dovoljno samo izvaditi iz otopine i prilijepiti na oci ili ih je potrebno prati?
    ako ih je potrebno prati, jel se onda nakapa i malo otopine za cuvanje prije stavljanja na oko ili ide na oko tek oprana u fiziooskoj?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •